Sad sam zbunjenmuamerc je napisao/la:Kad ne vjerujemo svom treneru, strucnom stabu sa Sammerom i samim tim i upravi i ja zelim i cekam da nas Pep napusti. Ne moze se protiv mase. Kad su svi za to i ja sam.
Jedva cekam da dodje neki njemac, trenerski ubermensch, arijevac, pa da on napravi ekipu od rastavljenih Riberija i Robbena, od guzelje Gocea, tenisera Svajnija, otjera spansku koloniju niz lijehe u Spaniju odakle su i dosli ba celu sa Thiagom, Alonsom i Bernatom, da Lahm sa 32-3 ode na beka i tamo ore desnom stranom, da igramo presing kakav svijet nije vidio sa igracima koji imaju 30+ godina, koji su osvojili sve i kojima se kosti odvajaju, da kaze igracima ono sta misli a ovi se nece naljutiti, da igraci igraju tamo gdje oni hoce a ne gdje trener misli (iako trener pravo mislio), da igraci nikad ne budu umorni, povrijedjeni, iscrpljeni, da ga niko nikad nece moci pobijediti sa dva razlike i nijedan ga trener nece nadmudriti, da nema svoj stil igre i sistem nego svaku noc mijenja pred tekmu da se prilagodi zeljama nas koji gledamo i zeljama igraca...
Da nakon toga Sammer bude slobodno dolazio na posao bez straha od Pepa, da se doktor vrati lijepo i slobodno da obavlja svoj posao, da Rumeni nije pod pritiskom hocel mu sta trener narediti..., Uliju zahvaliti, s ironijom, kakvu nam je ublehu natovario na kosti, a mozda i on odahne jer ce i on moci raditi bez straha.
Sve ce nakon toga biti lijepo i krasno, ocekuje se nevidjena dominacija, samo trebate slusati nas navijace jer mi znamo sve.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.