FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sta je razlog,nije zadovoljio ili nesto drugo?
Očajan je
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Prica li se jos sta o novom dresu. Ako je ovo novi dres, dobar pravo.THEC je napisao/la:objavi lik na infu, dosad je bio pouzdan
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Nema pojma, a trazi puno novcazagorski je napisao/la:Sta je razlog,nije zadovoljio ili nesto drugo?
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Ovo sam napisao nakon 10 minuta igre Emanuela pa su me mnogi napali.xbox je napisao/la:Nigerijac moze pakovati kofere,nista posebno ima ovakvih u Bosni koliko hoces. Nikakvog truda ja ne vidjeh kod njega.
-
- Kontakt:
Sehurit, odspavat do podne i aBd put glavnog grada. Vidimo se na istoku sutra, a poseban respect za bracu sa Sjevera...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
@Javster ma nista ta slika samo, ugl sutra cemo vidjeti kako ce to sve izgledati
evo nesto uzivo, ko ne moze da spava, PVD

Pyro is not a crime !
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
FK Sarajevo
Da pozdravim @Heada i da se zahvalim na onoj hediji
Hilmo bi se onom svojom omrsio za iftar 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 13 jul 2015, 01:54, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ovo i ti ko Mortem malo kren'o..belosevic28 je napisao/la:Sehurit, odspavat do podne i aBd put glavnog grada. Vidimo se na istoku sutra, a poseban respect za bracu sa Sjevera...

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
THEC je napisao/la:@Javster ma nista ta slika samo, ugl sutra cemo vidjeti kako ce to sve izgledati
Ovo su ba šejtanska posla

nista manje od onog sto ce biti 25. jula s tim da je ovo vizuelno dva nivoa iznadxbox je napisao/la:THEC je napisao/la:@Javster ma nista ta slika samo, ugl sutra cemo vidjeti kako ce to sve izgledati
Ovo su ba šejtanska posla

Pyro is not a crime !

Slika od danas iz Tuzle, svratili sa aerodruma na kafu pa put Sarajeva

Ovo im je kao ta ekipa sto vodi tribinu ipak vise i bolje zna nas drug @Batva on je bio tu u njihovoj blizini

Oprostite sto upadam na temu, al reko moglo bi vam ovo biti interesantno

JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
Lijepa vam je atmosferica na forumu
još malo raja, jedva čekam
P.S. DA VAM POTVRDIM DA JE OVO NOVI DRES SARAJEVA

P.S. DA VAM POTVRDIM DA JE OVO NOVI DRES SARAJEVA

Mosa RajvoSa
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Imat ce sta udarat sarajevska specijalafukarezv je napisao/la:[img]https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xft1/v/t34.0-12/11741810_382251978633453_387121216_n.jpg?oh=ff0f2dc79f439dd6f7fee592d95bbaa8&oe=55A53D8D[/img]
Slika od danas iz Tuzle, svratili sa aerodruma na kafu pa put Sarajeva![]()
Ovo im je kao ta ekipa sto vodi tribinu ipak vise i bolje zna nas drug @Batva on je bio tu u njihovoj blizini![]()
Oprostite sto upadam na temu, al reko moglo bi vam ovo biti interesantno

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- Evolution87
- Kontakt:
Treba li govoriti na koga podsjeca ovaj u sredini? 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
je li ko sa foruma dobio ulaznice za lech?
- FrancescoTotti
- Kontakt:
nezz na koga podsjeca ovaj u sredini al ovaj drugi s desna podsjeca na svaki opis pedofila na koji mozete naletit u bilo kakvom filmu
pazi tek osmijeha

pazi tek osmijeha

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Nek ti je hairli Belibelosevic28 je napisao/la:Sehurit, odspavat do podne i aBd put glavnog grada. Vidimo se na istoku sutra, a poseban respect za bracu sa Sjevera...

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ne znam za osmijeh, ali na usima mu se vidi da se bavi borilackim vjestinama. Hrvnanje, mma ili nesto slicno gdje ima dosta kontakta glavama. Ko je trenirao zna o cemu pricam.FrancescoTotti je napisao/la:nezz na koga podsjeca ovaj u sredini al ovaj drugi s desna podsjeca na svaki opis pedofila na koji mozete naletit u bilo kakvom filmu![]()
pazi tek osmijeha![]()
![]()

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
oprosticemo ti sto ne znas ko je Baja, ali obavezno uprati stranicu ubuduceFrancescoTotti je napisao/la:nezz na koga podsjeca ovaj u sredini al ovaj drugi s desna podsjeca na svaki opis pedofila na koji mozete naletit u bilo kakvom filmu![]()
pazi tek osmijeha![]()
![]()

https://www.facebook.com/pages/Dnevna-D ... 89?fref=ts
Pyro is not a crime !