FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
eracinzeljez mebej et aj
Prica li se jos sta o novom dresu. Ako je ovo novi dres, dobar pravo.THEC je napisao/la:objavi lik na infu, dosad je bio pouzdan
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Nema pojma, a trazi puno novcazagorski je napisao/la:Sta je razlog,nije zadovoljio ili nesto drugo?
Ovo sam napisao nakon 10 minuta igre Emanuela pa su me mnogi napali.xbox je napisao/la:Nigerijac moze pakovati kofere,nista posebno ima ovakvih u Bosni koliko hoces. Nikakvog truda ja ne vidjeh kod njega.
-
- Kontakt:
evo nesto uzivo, ko ne moze da spava, PVD

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
FK Sarajevo

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ovo i ti ko Mortem malo kren'o..belosevic28 je napisao/la:Sehurit, odspavat do podne i aBd put glavnog grada. Vidimo se na istoku sutra, a poseban respect za bracu sa Sjevera...

1946
THEC je napisao/la:@Javster ma nista ta slika samo, ugl sutra cemo vidjeti kako ce to sve izgledati
Ovo su ba šejtanska posla

nista manje od onog sto ce biti 25. jula s tim da je ovo vizuelno dva nivoa iznadxbox je napisao/la:THEC je napisao/la:@Javster ma nista ta slika samo, ugl sutra cemo vidjeti kako ce to sve izgledati
Ovo su ba šejtanska posla

Slika od danas iz Tuzle, svratili sa aerodruma na kafu pa put Sarajeva

Ovo im je kao ta ekipa sto vodi tribinu ipak vise i bolje zna nas drug @Batva on je bio tu u njihovoj blizini

Oprostite sto upadam na temu, al reko moglo bi vam ovo biti interesantno

P.S. DA VAM POTVRDIM DA JE OVO NOVI DRES SARAJEVA

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Imat ce sta udarat sarajevska specijalafukarezv je napisao/la:[img]https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xft1/v/t34.0-12/11741810_382251978633453_387121216_n.jpg?oh=ff0f2dc79f439dd6f7fee592d95bbaa8&oe=55A53D8D[/img]
Slika od danas iz Tuzle, svratili sa aerodruma na kafu pa put Sarajeva![]()
Ovo im je kao ta ekipa sto vodi tribinu ipak vise i bolje zna nas drug @Batva on je bio tu u njihovoj blizini![]()
Oprostite sto upadam na temu, al reko moglo bi vam ovo biti interesantno

- Evolution87
- Kontakt:

i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
- FrancescoTotti
- Kontakt:

pazi tek osmijeha

Nek ti je hairli Belibelosevic28 je napisao/la:Sehurit, odspavat do podne i aBd put glavnog grada. Vidimo se na istoku sutra, a poseban respect za bracu sa Sjevera...

željkan vazda mačić čest
Ne znam za osmijeh, ali na usima mu se vidi da se bavi borilackim vjestinama. Hrvnanje, mma ili nesto slicno gdje ima dosta kontakta glavama. Ko je trenirao zna o cemu pricam.FrancescoTotti je napisao/la:nezz na koga podsjeca ovaj u sredini al ovaj drugi s desna podsjeca na svaki opis pedofila na koji mozete naletit u bilo kakvom filmu![]()
pazi tek osmijeha![]()
![]()

1946
oprosticemo ti sto ne znas ko je Baja, ali obavezno uprati stranicu ubuduceFrancescoTotti je napisao/la:nezz na koga podsjeca ovaj u sredini al ovaj drugi s desna podsjeca na svaki opis pedofila na koji mozete naletit u bilo kakvom filmu![]()
pazi tek osmijeha![]()
![]()

https://www.facebook.com/pages/Dnevna-D ... 89?fref=ts
Trenutno korisnika/ca: admir1946, ajdohordas, Amcho1, Amidzaa, aqarius, Armija1987, AuroraBorealis, Beli98, bordobijeli, bordospartanac, budzak, Cautinho, dark44, deda, Evander, feniksptica, fks74, galia95, hajroooooo, HordasDolacMalta, johntravolta123, kanarinac, Kaunas, kogmagie46, Lecler, leo1946, MaroonBjelave, miguelramos, mire971, misstianopenaldo, Napapijri, NazorUso, Oerde, OsmanhodzicBuco, Pantelija, Riziko, SamoDaKazeem, samoFKS, Simi, spezial, StevieG8, stokastoka23, tenpenny, USB, Vanja8, Vrhbosnian i 504 gosta.