Proizvodimo igrače, samo što evo recimo čisto sumnjam da će Marko dobiti neku zapaženu ulogu. Mislim da će Dženan gurati Džemu prije nego Marka, iako protiv Džeme nemam ništa, ali bi bila šteta da onakav talenat dobije par minutica u slijedećoj sezoni. Pa onda Anđušić, smatram da smo ga ipak trebali gurnut u vatru kod nas, nego ga slat na posudbu. Svi pričaju da je vanserijski talenat, ovo ono, pa onda bi red bio da se pokuša nametnut kod nas u startu. Ima tu još momaka, da ih ne nabrajam, znamo svi ko su, i treba im što više davat prilika.bordobijeli je napisao/la:ja necu pljuvsati po Dzeni i nikad nisam ni po jednom ni igracu ni treneru ali bojim se da li mi mozemo vise napredovati s DZenom ok titulu smo uzeli ja mislim da cemo je i odbraniti ali da li treniramo po evropskim standardima ,da li dovodimo igrace koji su pokretljivi ,agresivni ,dali proizvodimo takve igrace ,da li je odnos u ekipi profesionalan kakv je odnos trener -igrac jeli jaranski ili je profesionalan europski ja se toga bojim hocemo li ici naprijedosvojili smo titulu isto sam pisao sve je to bilo lijepo ali mislim da nasa igra ne prolazi u evropi i ozbiljnom fudbalu ,nazalost ali tako je .naravno svi u Travnik
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Tako je prof. Duška (Y)jurisicduska je napisao/la:Koeficijenti naših protivnika prošle godine :
Atromitos - 10.380
Haugesund- 3.375
Bmg - 33.800
Liga :
Grčka: 31.900
Norveška: 14.375
Njemačka: 79.415
Ove godine: Poljska liga : 21.500, Lech 17.300
Željezničar: Ferencvárosi 3.200, Mađarska liga 11.000
Nemoj više dobronamjernih molim vas, prvo niste izbacili ni osrednji klub iz osrednje lige, nego 4.klub, 31.lige svijeta. I nije teže igrati LP nego ste dobili smiješnog protivnika, jači je Atromitos 3x od njih i to ne na osnovu moje procjene nego stručnjaka. Tako da ne znam šta ko nama ima dobronamjerno govoriti, idite slavite pobjedu nad ekipom koeficijenta 3.200 ili 335 na svijetu, poređenja radi željezničar je 241 na svijetu. Koliko nisko spuštati kriterije jasno mi je što vam je uspijeh izbaciti 335 ekipu.
POST PIŠEM ČISTO DA NE NASJEDATE NA MITOMANSKE PRIČE NEK SE ZNA ISTINA.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Aferim Duska. To sam i ja htio malo istraziti, sad dosao kuci i mislio sam da je to na nivou Haugesunda. Samo sto su Norvezani jos jaci bili.
Dzenan ostani, uzimamo duplu ove godins aBd
Dzenan ostani, uzimamo duplu ove godins aBd
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Moscardelli
- Kontakt:
Covjek objasnio, ali svaka cast konama treba se sjetiti da njihov uspjeh nama dobro dodje i ako ih nije nimalo lahko gledat, a pogotov slusat

Pa po transfermarketu nas igracki kadar vise vrijedi nego Fenercvaroša.
Pa sam im trener na presici rece naśa igra u Mađarskoj moze proci u Evropi ne.
Toliko o jacini Mađarske lige.
Mislim da bi muku mucili da u nasoj ligi da izbore Evropu o tituli da nepricamo.
Sto se tice Sarajeva okrenuti se prvenstvu.Imamo dobar raspored do derbija i to treba iskoristiti i stvoriti bodovnu zalihu za drugi dio sezone.Imamo daleko najjaci igraki kadar,iskustvo od prosle godine,sve preduslove za duplu krunu.
Pa sam im trener na presici rece naśa igra u Mađarskoj moze proci u Evropi ne.
Mislim da bi muku mucili da u nasoj ligi da izbore Evropu o tituli da nepricamo.
Sto se tice Sarajeva okrenuti se prvenstvu.Imamo dobar raspored do derbija i to treba iskoristiti i stvoriti bodovnu zalihu za drugi dio sezone.Imamo daleko najjaci igraki kadar,iskustvo od prosle godine,sve preduslove za duplu krunu.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 24 jul 2015, 01:34, ukupno mijenjano 1 put.
Sad valjda docekat ponedjeljak! Bit ce po mojoj procijeni solidno raje opet dole, rezultat 9-0 za nas, gol gore-dole. Strijelci Stepanov 4 puta, Benko 3 i Ostrakovic 2 da se iskupi za ove sto je primio. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
joker90 je napisao/la:Sad valjda docekat ponedjeljak! Bit ce po mojoj procijeni solidno raje opet dole, rezultat 9-0 za nas, gol gore-dole. Strijelci Stepanov 4 puta, Benko 3 i Ostrakovic 2 da se iskupi za ove sto je primio.
joker90 je napisao/la:Sad valjda docekat ponedjeljak! Bit ce po mojoj procijeni solidno raje opet dole, rezultat 9-0 za nas, gol gore-dole. Strijelci Stepanov 4 puta, Benko 3 i Ostrakovic 2 da se iskupi za ove sto je primio.
e sto ne mogu ovih sto omalovazavaju sve sto je nase a dizu neke tamo Drine i slicno, cuj samo 9-0, pa ispod 15 nek se ne vracaju u Sarajevo, nek ostanu u Travniku
Pyro is not a crime !
Nakon utakmice trener Drine sav oznojen i iznerviran ulijece na presicu, govori Dzeni koji vam je qrac? Dzeno mu hladno ko Saviji ono odgovara: yebi ga jarane i čop čop po nosu 2 puta..
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Neka Džene 
I ja mislim da ce fina brojkica bit na Piroti bez obzira na sve okolnosti.joker90 je napisao/la:Sad valjda docekat ponedjeljak! Bit ce po mojoj procijeni solidno raje opet dole, rezultat 9-0 za nas, gol gore-dole. Strijelci Stepanov 4 puta, Benko 3 i Ostrakovic 2 da se iskupi za ove sto je primio.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Napokon da je Hilmo svatio da plakalo nije za FCS napredujes brate
. Uprava mora dovest nekog vrhunskog golmana
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Nismo mi još vidjeli je li Plakalo za Sarajevo.Pitar6785 je napisao/la:Napokon da je Hilmo svatio da plakalo nije za FCS napredujes brate. Uprava mora dovest nekog vrhunskog golmana
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- VivaLasVegas
- Kontakt:
Mozda mislimo da cemo uzet duplu krunu, ali Bgm treba obratiti paznju na komsije, Zrinjski, Olimpik, Slobodu i Siroki. Ja sam realan navijac. Odovic i Musemic mogu cuda napraviti. Dzeno je dobar sa igracima, ali je los strateg. Zato moramo opravdati ove sponzore i ova ulaganja i za par godina igrati grupnu fazu Evrope. Mislim da je nama prioritet akdemija i stadion, a onda ce sve doci na svoje. Najbitniji je skaut koji ce dovoditi dobre i provjerene igrace a ne neke propale. Ibrak kakav god da je, doveo je Jajala koji je najbolji igrac koji je igrao u ovoj ligil, mada mi toga nismo svjesni. Pa onda Benko, Alispahic i mnogi drugi...Nama je problem sto nam igraci ne igraju srcem, a za to treba trener koji ce stvoriit dobtu atmosferu i odnos sa igracima, a onda je sve moguce. Ja cu svaku utakmicu biti na Istoku i bodriti nas klub pa makar gubili i od Drine, ali mislim da smo konacno dozivili da nam je uprava dobra i da mozemo uzivati. Na Sarajevu ce uvijek biti pritisak i toga moramo biti svjeseni. I znamo gdje god da odemo da ce stadion biti pun. Zato konacno smo dozivili da mozemo odbraniti titulu i osvojiti duplu krunu a za Evropu treba jos mnogo. Neka nam prosjek bude 8 hiljada ja cu biti zadovoljan. Kad oni tamo mogu onako igrati srcem, ne vidim razlog zasto mi nebi mogli. Imamo sve uslove, a protiv Leha igramo kao picke. Ne znam do koja je. Mozda uprava nije imama ambicija poslije izvlacenja. Ali se nadam da ce smoci snage i osvojiti duplu krunu i da cemo i dalje slaviti.
SARAJEVO JEDNO JE, UMRO BI ZBOG TEBE, U ZIVOTU SI MI SVE, TEBE VOLIM NAJVISEEEE...
SARAJEVO JEDNO JE, UMRO BI ZBOG TEBE, U ZIVOTU SI MI SVE, TEBE VOLIM NAJVISEEEE...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Volio bih da se moze skuptii 2 milje na Piroti,**** ga bit ce i neutralnih valjda 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- VivaLasVegas
- Kontakt:
Ma Dzeno je nas pa kako god
Jarane slazem se i nije mi jasno ako su gledali Golub momke sinoc jel ih stid bilo , Da Lech je bolji od Ferenca vjerovatno al nije real za njih i sto se kaze nije problem izgubit al izgubit kako su igrali igraci zeljeznicara stalna trka igraci uz igrace po dvojica nekad, jaci u duelima, bez respekta. I onda se sjetim naseg uzvrata i sjetim se da nismo gola iz igre dali od Jelaha . Nes nije ok . Uscuplicu hvala za sve i mislim da ga treba ostavit sezonu ovu nek proba odbranit naslov ko nagradu za ono sto je uradio za klub . Al nama treba trener koji ce nakon onakvog prvog poluvremena izvest odma tri igraca promjenit formaciju koju igramo stalno . Igraci treba da se boje za mjeto u ekipi a ne trpat Tatka na beka jer eto ovi su bolji halfovi pa daj ga na beka.Ibrakovica nemam sta krivit za ono sto se sad moze napravio nam je beton odbranu , svi hvale Stepanova a meni je Barbaric sjajan. I ono sto smo trebali iskoristiti je da oba igraca imaju sjajan dugi pas , stavit dva spica i to mozda vec u prvoj tekmi ako ne u prvoj u drugoj je morao sigurno jer se vidjelo da je Skorza procito tu igru. Duge lopte na Spiceve koji ce se izvlacit pravit rupe , Cimi i Radovac se moraju malo teretane uhvatit i Samir nema snagu da igra poziciju koju igra a ima kvalitetu vecu od Stojceva da igra naprjed ,gdje nema posebno defanzivnih zadataka. Sve je meni to nekako na jaranskoj bazi, ne znam , kazem jos vise sam se razocarao kad sam vidio kako se Zeljini igraci bore i od 4 poluvremena su bili bolji u tri . Dobili su ekipu sa mnogo nekih igraca poznatih , ne na kvalitet vec na borbu . a u nas Lech je haman nepobjediv, a mi nismo isprintali citavu tekmu i nismo napravili 10 faula. Izvinite na dugom postu al jako sam razocaran. Usput imam pitanje ocu narucit dres i majicu sa fanshopa , i nije bas najbolje objasnjeno ova postarina ,jel je ja placam i koliko ?Pantelija je napisao/la:ONO NIJE BILO JADNO,ono je bilo degutantno gledati, ja sam u 75' min krenuo kuci... PRVI PUT U ZIVOTU da nisam do kraja odgledao utakmicu...paulus je napisao/la:Pa ja se slazem to je njegov posao ne moze on sad ne bit Bosanski komentator , sigurno da je volio da je Sarajevo proslo al nazalost ono sinoc je bilo jadnoHigh je napisao/la:Ne znam otkud tolika doza zajedljivosti. Sad epska mržnja prema komentatoru. Kao da je on kriv za sinoćnju apatiju i letargiju. kuknjava Što se tiče komšija, ovo se mora ispoštovati i pozdraviti htijenje, tj. sistem koji nije ho-ruk kao naš.
joker, nista se tu ibrak ne pita.. da smo odmah jasni
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 24 jul 2015, 09:07, ukupno mijenjano 1 put.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Ibrakovicu,daj zaganjaj Tinkeca sa njegovim babom,vidis da ce covjek na sve pristati samo da iscupa sina...moze se on dobro prodati a za Alispahica i Stojceva je izmislio fudbal...Ibraceeeeeeeeeeeeeee reaguj.-.-

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ja se ne slazem sa ovim , Razlika izmedju Ferenca i Lecha je sto su bolje pipremljeni tj trener , pa eno i Dinamo se patio i West ham sa Maltom i Luxemburgom, pustite opravdanja . Nasi su odigrali posebno uzvrat ko da su na godisnji otisli . Ja vise igraca znam iz Ferenca nego iz Lecha , tj poznatiji su mi. Sad pljuvat po njihovom uspjehu je nisko za klub kao Sarajevo . Treba cestitaT . Lech je bolji al Lech nije Real i do nas je.Moscardelli je napisao/la:Covjek objasnio, ali svaka cast konama treba se sjetiti da njihov uspjeh nama dobro dodje i ako ih nije nimalo lahko gledat, a pogotov slusat
Hajduk trazi dva i po miliona a Tincek oce u seriu A.mma_hz je napisao/la:Ibrakovicu,daj zaganjaj Tinkeca sa njegovim babom,vidis da ce covjek na sve pristati samo da iscupa sina...moze se on dobro prodati a za Alispahica i Stojceva je izmislio fudbal...Ibraceeeeeeeeeeeeeee reaguj.-.-![]()
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, epidemija, nedimmmm1337 i 29 gostiju.