FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

amypitar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la amypitar » 24 jul 2015, 01:29

Pa po transfermarketu nas igracki kadar vise vrijedi nego Fenercvaroša.
Pa sam im trener na presici rece naśa igra u Mađarskoj moze proci u Evropi ne. :urnebes: Toliko o jacini Mađarske lige. :hmmmmm:
Mislim da bi muku mucili da u nasoj ligi da izbore Evropu o tituli da nepricamo.

Sto se tice Sarajeva okrenuti se prvenstvu.Imamo dobar raspored do derbija i to treba iskoristiti i stvoriti bodovnu zalihu za drugi dio sezone.Imamo daleko najjaci igraki kadar,iskustvo od prosle godine,sve preduslove za duplu krunu.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 24 jul 2015, 01:34, ukupno mijenjano 1 put.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 24 jul 2015, 01:32

Sad valjda docekat ponedjeljak! Bit ce po mojoj procijeni solidno raje opet dole, rezultat 9-0 za nas, gol gore-dole. Strijelci Stepanov 4 puta, Benko 3 i Ostrakovic 2 da se iskupi za ove sto je primio. :opaopa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

mohz87
Kontakt:

Post Postao/la mohz87 » 24 jul 2015, 02:00

joker90 je napisao/la:Sad valjda docekat ponedjeljak! Bit ce po mojoj procijeni solidno raje opet dole, rezultat 9-0 za nas, gol gore-dole. Strijelci Stepanov 4 puta, Benko 3 i Ostrakovic 2 da se iskupi za ove sto je primio. :opaopa:
:rol: :rol: :rol:

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 24 jul 2015, 02:04

joker90 je napisao/la:Sad valjda docekat ponedjeljak! Bit ce po mojoj procijeni solidno raje opet dole, rezultat 9-0 za nas, gol gore-dole. Strijelci Stepanov 4 puta, Benko 3 i Ostrakovic 2 da se iskupi za ove sto je primio. :opaopa:

e sto ne mogu ovih sto omalovazavaju sve sto je nase a dizu neke tamo Drine i slicno, cuj samo 9-0, pa ispod 15 nek se ne vracaju u Sarajevo, nek ostanu u Travniku :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Pyro is not a crime !

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 24 jul 2015, 02:06

Nakon utakmice trener Drine sav oznojen i iznerviran ulijece na presicu, govori Dzeni koji vam je qrac? Dzeno mu hladno ko Saviji ono odgovara: yebi ga jarane i čop čop po nosu 2 puta..

[youtube][/youtube]
Bahati, bahati Željkan!
1946

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 24 jul 2015, 02:49

Neka Džene :D

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 24 jul 2015, 02:55

I ja mislim da ce fina brojkica bit na Piroti bez obzira na sve okolnosti. :njanjanja:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 24 jul 2015, 04:49

Napokon da je Hilmo svatio da plakalo nije za FCS napredujes brate :thumbup: . Uprava mora dovest nekog vrhunskog golmana

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 24 jul 2015, 05:03

Pitar6785 je napisao/la:Napokon da je Hilmo svatio da plakalo nije za FCS napredujes brate :thumbup: . Uprava mora dovest nekog vrhunskog golmana
Nismo mi još vidjeli je li Plakalo za Sarajevo.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

VivaLasVegas
Kontakt:

Post Postao/la VivaLasVegas » 24 jul 2015, 05:42

Mozda mislimo da cemo uzet duplu krunu, ali Bgm treba obratiti paznju na komsije, Zrinjski, Olimpik, Slobodu i Siroki. Ja sam realan navijac. Odovic i Musemic mogu cuda napraviti. Dzeno je dobar sa igracima, ali je los strateg. Zato moramo opravdati ove sponzore i ova ulaganja i za par godina igrati grupnu fazu Evrope. Mislim da je nama prioritet akdemija i stadion, a onda ce sve doci na svoje. Najbitniji je skaut koji ce dovoditi dobre i provjerene igrace a ne neke propale. Ibrak kakav god da je, doveo je Jajala koji je najbolji igrac koji je igrao u ovoj ligil, mada mi toga nismo svjesni. Pa onda Benko, Alispahic i mnogi drugi...Nama je problem sto nam igraci ne igraju srcem, a za to treba trener koji ce stvoriit dobtu atmosferu i odnos sa igracima, a onda je sve moguce. Ja cu svaku utakmicu biti na Istoku i bodriti nas klub pa makar gubili i od Drine, ali mislim da smo konacno dozivili da nam je uprava dobra i da mozemo uzivati. Na Sarajevu ce uvijek biti pritisak i toga moramo biti svjeseni. I znamo gdje god da odemo da ce stadion biti pun. Zato konacno smo dozivili da mozemo odbraniti titulu i osvojiti duplu krunu a za Evropu treba jos mnogo. Neka nam prosjek bude 8 hiljada ja cu biti zadovoljan. Kad oni tamo mogu onako igrati srcem, ne vidim razlog zasto mi nebi mogli. Imamo sve uslove, a protiv Leha igramo kao picke. Ne znam do koja je. Mozda uprava nije imama ambicija poslije izvlacenja. Ali se nadam da ce smoci snage i osvojiti duplu krunu i da cemo i dalje slaviti.

SARAJEVO JEDNO JE, UMRO BI ZBOG TEBE, U ZIVOTU SI MI SVE, TEBE VOLIM NAJVISEEEE...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 jul 2015, 06:09

Volio bih da se moze skuptii 2 milje na Piroti,**** ga bit ce i neutralnih valjda :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

VivaLasVegas
Kontakt:

Post Postao/la VivaLasVegas » 24 jul 2015, 06:31

Ma Dzeno je nas pa kako god

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 24 jul 2015, 08:34

Pantelija je napisao/la:
paulus je napisao/la:
High je napisao/la:Ne znam otkud tolika doza zajedljivosti. Sad epska mržnja prema komentatoru. Kao da je on kriv za sinoćnju apatiju i letargiju. kuknjava Što se tiče komšija, ovo se mora ispoštovati i pozdraviti htijenje, tj. sistem koji nije ho-ruk kao naš. :clap:
Pa ja se slazem to je njegov posao ne moze on sad ne bit Bosanski komentator , sigurno da je volio da je Sarajevo proslo al nazalost ono sinoc je bilo jadno
ONO NIJE BILO JADNO,ono je bilo degutantno gledati, ja sam u 75' min krenuo kuci... PRVI PUT U ZIVOTU da nisam do kraja odgledao utakmicu...

joker, nista se tu ibrak ne pita.. da smo odmah jasni ;)
Jarane slazem se i nije mi jasno ako su gledali Golub momke sinoc jel ih stid bilo , Da Lech je bolji od Ferenca vjerovatno al nije real za njih i sto se kaze nije problem izgubit al izgubit kako su igrali igraci zeljeznicara stalna trka igraci uz igrace po dvojica nekad, jaci u duelima, bez respekta. I onda se sjetim naseg uzvrata i sjetim se da nismo gola iz igre dali od Jelaha . Nes nije ok . Uscuplicu hvala za sve i mislim da ga treba ostavit sezonu ovu nek proba odbranit naslov ko nagradu za ono sto je uradio za klub . Al nama treba trener koji ce nakon onakvog prvog poluvremena izvest odma tri igraca promjenit formaciju koju igramo stalno . Igraci treba da se boje za mjeto u ekipi a ne trpat Tatka na beka jer eto ovi su bolji halfovi pa daj ga na beka.Ibrakovica nemam sta krivit za ono sto se sad moze napravio nam je beton odbranu , svi hvale Stepanova a meni je Barbaric sjajan. I ono sto smo trebali iskoristiti je da oba igraca imaju sjajan dugi pas , stavit dva spica i to mozda vec u prvoj tekmi ako ne u prvoj u drugoj je morao sigurno jer se vidjelo da je Skorza procito tu igru. Duge lopte na Spiceve koji ce se izvlacit pravit rupe , Cimi i Radovac se moraju malo teretane uhvatit i Samir nema snagu da igra poziciju koju igra a ima kvalitetu vecu od Stojceva da igra naprjed ,gdje nema posebno defanzivnih zadataka. Sve je meni to nekako na jaranskoj bazi, ne znam , kazem jos vise sam se razocarao kad sam vidio kako se Zeljini igraci bore i od 4 poluvremena su bili bolji u tri . Dobili su ekipu sa mnogo nekih igraca poznatih , ne na kvalitet vec na borbu . a u nas Lech je haman nepobjediv, a mi nismo isprintali citavu tekmu i nismo napravili 10 faula. Izvinite na dugom postu al jako sam razocaran. Usput imam pitanje ocu narucit dres i majicu sa fanshopa , i nije bas najbolje objasnjeno ova postarina ,jel je ja placam i koliko ?
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 24 jul 2015, 09:07, ukupno mijenjano 1 put.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 24 jul 2015, 08:45

Ibrakovicu,daj zaganjaj Tinkeca sa njegovim babom,vidis da ce covjek na sve pristati samo da iscupa sina...moze se on dobro prodati a za Alispahica i Stojceva je izmislio fudbal...Ibraceeeeeeeeeeeeeee reaguj.-.- :mrgreen: :mrgreen:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 24 jul 2015, 08:53

Moscardelli je napisao/la:Covjek objasnio, ali svaka cast konama treba se sjetiti da njihov uspjeh nama dobro dodje i ako ih nije nimalo lahko gledat, a pogotov slusat

slika
Ja se ne slazem sa ovim , Razlika izmedju Ferenca i Lecha je sto su bolje pipremljeni tj trener , pa eno i Dinamo se patio i West ham sa Maltom i Luxemburgom, pustite opravdanja . Nasi su odigrali posebno uzvrat ko da su na godisnji otisli . Ja vise igraca znam iz Ferenca nego iz Lecha , tj poznatiji su mi. Sad pljuvat po njihovom uspjehu je nisko za klub kao Sarajevo . Treba cestitaT . Lech je bolji al Lech nije Real i do nas je.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 24 jul 2015, 08:56

mma_hz je napisao/la:Ibrakovicu,daj zaganjaj Tinkeca sa njegovim babom,vidis da ce covjek na sve pristati samo da iscupa sina...moze se on dobro prodati a za Alispahica i Stojceva je izmislio fudbal...Ibraceeeeeeeeeeeeeee reaguj.-.- :mrgreen: :mrgreen:
Hajduk trazi dva i po miliona a Tincek oce u seriu A.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 24 jul 2015, 09:01

Feerenc i leh isto hahahHaha dw ozbiljno :hmmmmm: pisite....
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 24 jul 2015, 09:16

Vidjecemo kolko je Lech jak protiv Basela , Ako je zaista toliko jaci od Ferenca onda ce ih proc . Nervira me to sto se pravi sad od Lecha Chelsea. Sta su ljudi to uradili osim sto su fizicki spremni i ucinkoviti ispred gola, od 5 sansi dali su 3 gola, od kojeg su dva nase greske . Lech je jaci od Ferenca za trenera ja to mislim i da dodam da lech nije toliko dobar koliko je trener Lecha ocito Dzeni lekciju i koliko smo mi igarali ko balerine , pogotov tamo. Pa za 90 minuta mi sanse nismo napravili , nismo zaganjali zadnju liniju , nismo stali uz igraca .Daj ba malo realnosti , koji Lech , jaca je liga nego nasa da mnogo, al u svjetu fudbala nesto ne vidim Poljske timove da dominiraju.Dajte malo realnosti . Lose je bilo i kad je lose treba rec da je lose , nisi zato manji navijac. Ja ponavljam ne smeta mi izgubit od boljeg al ne onako bez borbe .

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 24 jul 2015, 09:46

Koja smo mi **** jeb.o te.

Pa **** nam materina pa do prije 4 godine smo se raspadali pa **** jedna de uozbiljite se,nismo u njemačkoj sta vi mislite?

Pa sta da nam se ponovi da sezonu završimo 6-7? Bas bi to trebalo biti da se opametiti malo!
Sabrine mi moje!

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 24 jul 2015, 09:58

Ja očekujem ako ekipa ostane psihički stabilna nakon prebacivanja iz CL u PL da ćemo Drinu naguziti minimalno petardom, jer smo već odigrali dvije jake utakmice,a i dobre na pripremama, a Drina prije desetak dana počela pripreme,imaju 22 igrač jbt,raspad... Samo da proradi Benkara...
Sabrine mi moje!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.