Postao/la VivaLasVegas » 24 jul 2015, 05:42
Mozda mislimo da cemo uzet duplu krunu, ali Bgm treba obratiti paznju na komsije, Zrinjski, Olimpik, Slobodu i Siroki. Ja sam realan navijac. Odovic i Musemic mogu cuda napraviti. Dzeno je dobar sa igracima, ali je los strateg. Zato moramo opravdati ove sponzore i ova ulaganja i za par godina igrati grupnu fazu Evrope. Mislim da je nama prioritet akdemija i stadion, a onda ce sve doci na svoje. Najbitniji je skaut koji ce dovoditi dobre i provjerene igrace a ne neke propale. Ibrak kakav god da je, doveo je Jajala koji je najbolji igrac koji je igrao u ovoj ligil, mada mi toga nismo svjesni. Pa onda Benko, Alispahic i mnogi drugi...Nama je problem sto nam igraci ne igraju srcem, a za to treba trener koji ce stvoriit dobtu atmosferu i odnos sa igracima, a onda je sve moguce. Ja cu svaku utakmicu biti na Istoku i bodriti nas klub pa makar gubili i od Drine, ali mislim da smo konacno dozivili da nam je uprava dobra i da mozemo uzivati. Na Sarajevu ce uvijek biti pritisak i toga moramo biti svjeseni. I znamo gdje god da odemo da ce stadion biti pun. Zato konacno smo dozivili da mozemo odbraniti titulu i osvojiti duplu krunu a za Evropu treba jos mnogo. Neka nam prosjek bude 8 hiljada ja cu biti zadovoljan. Kad oni tamo mogu onako igrati srcem, ne vidim razlog zasto mi nebi mogli. Imamo sve uslove, a protiv Leha igramo kao picke. Ne znam do koja je. Mozda uprava nije imama ambicija poslije izvlacenja. Ali se nadam da ce smoci snage i osvojiti duplu krunu i da cemo i dalje slaviti.
SARAJEVO JEDNO JE, UMRO BI ZBOG TEBE, U ZIVOTU SI MI SVE, TEBE VOLIM NAJVISEEEE...