ako iz prve jakosne skupine ne dobijemo ove poželjne (Wales, Rumunija, Hrvatska), onda bih volio Englesku ili Holandiju, čisto jer nikad nismo igrali s njima
SP 2018. u Rusiji - UEFA kvalifikacije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: SP 2018. u Rusiji - UEFA kvalifikacije
protekla dva žrijebanja, imali smo sreće, hoćemo l' bit' prokleti ako opet zatražimo isto? 
ako iz prve jakosne skupine ne dobijemo ove poželjne (Wales, Rumunija, Hrvatska), onda bih volio Englesku ili Holandiju, čisto jer nikad nismo igrali s njima
od repki iz ostalih jakosnih skupina, poželjno bi bilo izbjeć' (Italiju, Švicu, Francusku i Poljsku)
ove ostale repke (Švedska, Austrija, Češka, Ukrajina, Turska) mogu bit' neugodne, al' sigurno nisu nešto zbog čega bih se nasikirao i zbog čega bih molio boga da ih izbjegnemo 
Pa ne mozes dobiti Svicarsku, Francusku, Italiju jer su ista jakosna skupina kao mi.
1946
al' se frajer provali
pa ništa, ostaje ono što sam napisao za ove iz drugih jakosnih skupina
pa ništa, ostaje ono što sam napisao za ove iz drugih jakosnih skupina

Samo me ovo
Idealno:
Rumuni
Mi
Sjv Irska
F. Otoci
Latvija
Lihtenstajn
Ovdje bi San Marino prosao ko od sale.Ostale bi diskvalifikovali nakon prve utakmice 
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ja bih volio ovu grupu. Ovdje bi i NATO imao poslaSheyi je napisao/la:
Samo me ovoNe zelim nijednu selekciju s ovih prostora.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Engleze iz prvog šešira. I kad smo 2. šešir a prva pozicija vodi direktno,a sa drugom bi bili u baražu(vjerovatno nosioci), onda ne treba da gledamo druge, nego samo sebe 
Sigurno nećemo dobiti prelaku grupu, a takodjer ni pretešku.
Sigurno nećemo dobiti prelaku grupu, a takodjer ni pretešku.
Nad tobom sunce najljepše sja
Teško je ovo, ali nadam se ako Bog da povoljnom žrijebu, jer ipak je SP, samo jedna ide direktno iz grupe.
Lično, iz prvog šešira nikako ne bih volio Njemačku, Španiju ili Holandiju (kao većina vas), iz drugog Francusku ne možemo ni dobiti jer smo u istom šeširu
, iz trećeg Poljsku i Švedsku, te Tursku iz četvrtog.
Lično, iz prvog šešira nikako ne bih volio Njemačku, Španiju ili Holandiju (kao većina vas), iz drugog Francusku ne možemo ni dobiti jer smo u istom šeširu
Zadnja izmjena: Amarildo, dana/u 25 jul 2015, 05:45, ukupno mijenjano 1 put.
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"
Meša Selimović
Meša Selimović
Kad smo mi pravi nebitno je ko su protivnici.A opet smo pravi.
Dugo nismo imali neku ex yu u grupi, zato mislim da ce sutra uletiti neka, ne bih volio Srbe ili Hrvate, od ovih ostalih smo jači, a i ne bi bilo nekih tenzija.Unofficialpage je napisao/la:Ja bih volio ovu grupu. Ovdje bi i NATO imao poslaSheyi je napisao/la:
1:NjemackaSkupina 1:Njemačka, Belgija, Nizozemska, Portugal, Rumunjska, Engleska, Wales, Španjolska, Hrvatska
Skupina 2: Slovačka, Austrija, Italija, Švicarska, Češka, Francuska, Island, Danska, Bosna i Hercegovina
Skupina 3: Ukrajina, Škotska, Poljska, Mađarska, Švedska, Albanija, Sj. Irska, Srbija, Grčka
Skupina 4: Turska, Slovenija, Izrael, Irska, Norveška, Bugarska, Farski Otoci, Crna Gora, Estonija
Skupina 5: Cipar, Latvija, Armenija, Finska, Bjelorusija, Makedonija, Azerbajdžan, Litva, Moldavija
Skupina 6: Kazahstan, Luksemburg, Lihtenštajn, Gruzija, Malta, San Marino, Andora
2:BOSNA
3:Mađarska
4:Slovenija
5:Finska
6:Malta
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Skupina 1:Njemačka, Belgija, Nizozemska, Portugal, Rumunjska, Engleska, Wales, Španjolska, Hrvatska
Skupina 2: Slovačka, Austrija, Italija, Švicarska, Češka, Francuska, Island, Danska, Bosna i Hercegovina
Skupina 3: Ukrajina, Škotska, Poljska, Mađarska, Švedska, Albanija, Sj. Irska, Srbija, Grčka
Skupina 4: Turska, Slovenija, Izrael, Irska, Norveška, Bugarska, Farski Otoci, Crna Gora, Estonija
Skupina 5: Cipar, Latvija, Armenija, Finska, Bjelorusija, Makedonija, Azerbajdžan, Litva, Moldavija
Skupina 6: Kazahstan, Luksemburg, Lihtenštajn, Gruzija, Malta, San Marino, Andora
/I/
Rumunija, Wales - odlicno
Belgija, Portugal, Engleska - dobro
Njemacka, Holandija, Spanija, Hrvatska - lose
/III/
Sve moze proci jedino Srbiju nebi volio da izvucemo jer kada tad im moraju krenuti bolji rezultati a igracki kvalitet sigurno imaju i za te dvije utakmice bi se bas motivisali da ne pricamo o neredima.
/IV/
Farski Otoci i Estonija bi bili fenomenalan izbor. Od ovih ostalih svaka reprezentacija moze da iznenadi ponekad.
/V/
Izbjeci Makedoniju i Kipar.
/VI/
Izbjeci Kazahstan i Gruziju.
Ma koga god dobili mi smo luzerska nacija, il ispali sad grupi ili na Sp u grupi jednostavno to je tako, takav mentalitet
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
Re: RE: Re: SP 2018. u Rusiji - UEFA kvalifikacije
Upravo ti sada pokazuješ taj mentalitet.Zivot je napisao/la:Ma koga god dobili mi smo luzerska nacija, il ispali sad grupi ili na Sp u grupi jednostavno to je tako, takav mentalitet
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"
Meša Selimović
Meša Selimović
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Skidaj taj avatZivot je napisao/la:Ma koga god dobili mi smo luzerska nacija, il ispali sad grupi ili na Sp u grupi jednostavno to je tako, takav mentalitet
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Izmedju ostalog zbog ovakvog stanja ga i stavljam, djedovi nam se prevrcu u grobu, od najhrabrijih ljudi do obicnih gubitnika koji strepe od svakog i svakog gledaju sa strahopostovanjem.
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
Daj Engleze iz prvog da i mi na tom Wembleyu zaigramo
Prekucali bi ovu grupu:
Rumunija
BiH
Srbija
Farski Otoci
Latvija
San Marino
Rumunija
BiH
Srbija
Farski Otoci
Latvija
San Marino
Dajte nam Hrvate i Srbe. 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Unofficialpage je napisao/la:Ja bih volio ovu grupu. Ovdje bi i NATO imao poslaSheyi je napisao/la:
Niposto ni Srbe ni Hrvate, ovi ostali mogu. Hrvati bi nam uzeli min. 4 boda a Srbija je u usponu + nacionalizam tu bi bilo svasta. Iako mislim da bi im uzeli 4 boda iz 2 tekme ne bi valjalo radi drugih stvari.
Volio bi samo Vels iz prvog sesira samo da im pokazemo da im nije mjesto tamo. Ostalo sta god.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Trenutno korisnika/ca: bvsic, damir_82, Dontusodmendie, Drum, Edincapitano, enobarca, Google Adsense [Bot], hurem, Konzerva, lol89, Micron, nebeskasila, signalidunapark, StevieG8, TETRAPAK, VivaLaLiberta, VolimBiH96, zikerrz21 i 145 gostiju.