ako iz prve jakosne skupine ne dobijemo ove poželjne (Wales, Rumunija, Hrvatska), onda bih volio Englesku ili Holandiju, čisto jer nikad nismo igrali s njima

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Ja bih volio ovu grupu. Ovdje bi i NATO imao poslaSheyi je napisao/la:
Samo me ovoNe zelim nijednu selekciju s ovih prostora.
Dugo nismo imali neku ex yu u grupi, zato mislim da ce sutra uletiti neka, ne bih volio Srbe ili Hrvate, od ovih ostalih smo jači, a i ne bi bilo nekih tenzija.Unofficialpage je napisao/la:Ja bih volio ovu grupu. Ovdje bi i NATO imao poslaSheyi je napisao/la:
1:NjemackaSkupina 1:Njemačka, Belgija, Nizozemska, Portugal, Rumunjska, Engleska, Wales, Španjolska, Hrvatska
Skupina 2: Slovačka, Austrija, Italija, Švicarska, Češka, Francuska, Island, Danska, Bosna i Hercegovina
Skupina 3: Ukrajina, Škotska, Poljska, Mađarska, Švedska, Albanija, Sj. Irska, Srbija, Grčka
Skupina 4: Turska, Slovenija, Izrael, Irska, Norveška, Bugarska, Farski Otoci, Crna Gora, Estonija
Skupina 5: Cipar, Latvija, Armenija, Finska, Bjelorusija, Makedonija, Azerbajdžan, Litva, Moldavija
Skupina 6: Kazahstan, Luksemburg, Lihtenštajn, Gruzija, Malta, San Marino, Andora
Skupina 1:Njemačka, Belgija, Nizozemska, Portugal, Rumunjska, Engleska, Wales, Španjolska, Hrvatska
Skupina 2: Slovačka, Austrija, Italija, Švicarska, Češka, Francuska, Island, Danska, Bosna i Hercegovina
Skupina 3: Ukrajina, Škotska, Poljska, Mađarska, Švedska, Albanija, Sj. Irska, Srbija, Grčka
Skupina 4: Turska, Slovenija, Izrael, Irska, Norveška, Bugarska, Farski Otoci, Crna Gora, Estonija
Skupina 5: Cipar, Latvija, Armenija, Finska, Bjelorusija, Makedonija, Azerbajdžan, Litva, Moldavija
Skupina 6: Kazahstan, Luksemburg, Lihtenštajn, Gruzija, Malta, San Marino, Andora
Upravo ti sada pokazuješ taj mentalitet.Zivot je napisao/la:Ma koga god dobili mi smo luzerska nacija, il ispali sad grupi ili na Sp u grupi jednostavno to je tako, takav mentalitet
Skidaj taj avatZivot je napisao/la:Ma koga god dobili mi smo luzerska nacija, il ispali sad grupi ili na Sp u grupi jednostavno to je tako, takav mentalitet
Unofficialpage je napisao/la:Ja bih volio ovu grupu. Ovdje bi i NATO imao poslaSheyi je napisao/la: