Slazem se da je medu nasa 3 najbolja golmana, i da je trebao biti na spisku ali stvarno se pretjeruje. Uvjek se ovaku dizu igraci, onda kad jednu utakmicu odigra i napravi neki kiks, svi ti isti koji su ka u nebo dizali prvi su da ga popljulu.masteRofPoker je napisao/la:Ma jednostavno ljudi skrecu paznju na to da je davno trebao biti na spisku repke i da je totalno neopravdano zapostavljen.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Koliko se Buric hvali, covjek bi reko da je clean sheet protiv Reala sacuvao a ne primio 3 gola od Basela
Nije nista lose u tome.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
-
SjeverniVjetar
Ukoliko bude redovno branio, Buric bi , po svim kriterijima, trebao biti nas drugi golman.
- masteRofPoker
- Kontakt:
Ma bitno je da imamo 3 dobra golmana i da su to tri golmana koji trebaju biti na spisku. Ko ce biti prvi, drugi ili treci, to neka strucni stab odredi.
Mali smo, treba nam svaki dobar i koristan igrac.
Mali smo, treba nam svaki dobar i koristan igrac.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Mogao se bolje postaviti. Preblizu prvoj stativi bio, mada tesko da bi i tada odbranio, mozda samo na srecu.Husika je napisao/la:Primio je gol ali nije nista mogao uraditi !!!Pivopija je napisao/la:Mislim da na sljedecem spisku nece biti golmana iz nase lige, nego da ce Buric upasti.
Ovome bi se i Ibra za-ibretioDzemoVoliMarmeladu je napisao/la:
Ne samo da je sa makazicama ga dao sa 10 metara nego je i lopta imala dobar efej
- Gabon
- Kontakt:
Sto se Pjaca hvata za glavu nije valjda da ga glava boliDado je napisao/la:Ovome bi se i Ibra za-ibretioDzemoVoliMarmeladu je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Ne samo da je sa makazicama ga dao sa 10 metara nego je i lopta imala dobar efej
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
kakav je ova bojan nastić iz vojvodine?
Mamiću se Šovšić sviđa "odavno"
Mamić se osvrnuo i na kalkulacije s Damirom Šovšićem koji bi iz Lokomotive, tradicionalno, mogao preseliti u Maksimir.
"Hoćemo nabrojati imena svih igrača koji se spominju u medijima da dolaze u Dinamo?"; uz smijeh se zapitao pa ipak naglasio da Šovšića još iz Zagreba smatra jednim od boljih veznih igrača u Hrvatskoj, "što potvrđuje i u Lokomotivi gdje je sazrio i izgleda još bolje"
Iako ga prati ruzna prica iz povijesti ipak moze u ovu pricu o potencijalnim. Mislim da ce izgraditi solidnu karijeru. Nije u nekom top klubu ali je ponajbolji igrac Lokomotive. Nije lako upasti u nas vezni red ali mozda nekad i bude imao sansu.
Mamić se osvrnuo i na kalkulacije s Damirom Šovšićem koji bi iz Lokomotive, tradicionalno, mogao preseliti u Maksimir.
"Hoćemo nabrojati imena svih igrača koji se spominju u medijima da dolaze u Dinamo?"; uz smijeh se zapitao pa ipak naglasio da Šovšića još iz Zagreba smatra jednim od boljih veznih igrača u Hrvatskoj, "što potvrđuje i u Lokomotivi gdje je sazrio i izgleda još bolje"
Iako ga prati ruzna prica iz povijesti ipak moze u ovu pricu o potencijalnim. Mislim da ce izgraditi solidnu karijeru. Nije u nekom top klubu ali je ponajbolji igrac Lokomotive. Nije lako upasti u nas vezni red ali mozda nekad i bude imao sansu.
-
SjeverniVjetar
Nemoj se sada ljutitidubrovnik je napisao/la:Mamiću se Šovšić sviđa "odavno"
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Sta se desava sa Zoloticem i Hajradinovicem, ne mogu se izboriti ni za klupu u Gentu vec neko vrijeme?
Zar nije nesto slicno bilo i sa Bicakcicem? Ma ja nisam bas na ti sa ovim procedurama i papirologijama ali se sjecam da je prica bila prisutna da Bicakcic ne moze vise igrati za nas. Pa zaigra. Ako si u pravu steta ali ovaj bi mogao biti bas dobar igrac. I sto bi se ljutio vjetre sa sjevera? Znas li tu pjesmu?SjeverniVjetar je napisao/la:Nemoj se sada ljutitidubrovnik je napisao/la:Mamiću se Šovšić sviđa "odavno"
Iako ga prati ruzna prica iz povijesti ipak moze u ovu pricu o potencijalnim. Mislim da ce izgraditi solidnu karijeru. Nije u nekom top klubu ali je ponajbolji igrac Lokomotive. Nije lako upasti u nas vezni red ali mozda nekad i bude imao sansu., ali Sovsic nema pravo igrati za Bih. Nastupao je za nas , pa uzeo hrvatsko sportsko drzavljanstvo, gotovo s BIH.
-
SjeverniVjetar
Ma znam da si osjetljiv na ove pravno-formalne peripetijedubrovnik je napisao/la: Zar nije nesto slicno bilo i sa Bicakcicem? Ma ja nisam bas na ti sa ovim procedurama i papirologijama ali se sjecam da je prica bila prisutna da Bicakcic ne moze vise igrati za nas. Pa zaigra. Ako si u pravu steta ali ovaj bi mogao biti bas dobar igrac. I sto bi se ljutio vjetre sa sjevera? Znas li tu pjesmu?![]()
![]()
Nisam siguran da si u pravu ako se dobro sjecam cini mi se da je Bicakcic imao put BiH-NJEMACKA-BiH. Sada da li je bilo sluzbeno ili nesluzbeno za Njemacku pojma nemam. To treba pravna sluzba da utvrdi a ja samo volim nogomet i gledam tko ima sanse da zaigra za nas.SjeverniVjetar je napisao/la:Ma znam da si osjetljiv na ove pravno-formalne peripetijedubrovnik je napisao/la: Zar nije nesto slicno bilo i sa Bicakcicem? Ma ja nisam bas na ti sa ovim procedurama i papirologijama ali se sjecam da je prica bila prisutna da Bicakcic ne moze vise igrati za nas. Pa zaigra. Ako si u pravu steta ali ovaj bi mogao biti bas dobar igrac. I sto bi se ljutio vjetre sa sjevera? Znas li tu pjesmu?![]()
![]()
Ne moze Sovsic igrati za nas, on se odrekao bih sportskog drzavljanstva, u korist hrvatsjkog. Bicakcic nikada nije mijenjao drzavljanstvo, a i da jeste, to bi bilo iz njemackog u bih.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Husejnovic propada u ovom Dinamu, odigra jednu utakmicu pa ga onda nema ni na klupi naredne dvije... Saide idi negdje gdje ces igrati.
Steta je svega mi da gubi vrijeme na ovakav nacin, vrlo talentovan igrac ali treba igrati redovno da bi pokazao sve sto zna.
Steta je svega mi da gubi vrijeme na ovakav nacin, vrlo talentovan igrac ali treba igrati redovno da bi pokazao sve sto zna.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Hodzic is on fire! 
5 pogodak,
fin gol
fin gol
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Vobra Ara
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- maroonGiant
- Kontakt:
Bravo Ara, jos malo da se ustali u prvoj postavi i eto ga u repci
.
Govorim ja bolji od Henriqueza, jos koji gol i novi reprezentativac je na vratima. Ovo mu je 5 gol u dvije utakmice a to je statistika koje se ni Messi ne bi postidio. Da ne govorim da ce ga poziv ucvrstiti na putu u prvi tim.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Napokon Ara proradio, mi koji ga znamo nismo ni sumnjali u njega.
Samo da ne bude novih povreda i imat cemo ektra klasu u napadu i nakon Dzeke.
Samo da ne bude novih povreda i imat cemo ektra klasu u napadu i nakon Dzeke.
Don't believe the hype.
Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon, Brokula, Cautinho, darker10, Faraon iz Visokog, GoatNo1, harko35, J1897, Jarodwest, JHam, Jurica95, kakarut, legendarnadruga, leo1946, Maestro^^, MaroonBjelave, Napapijri, napapijri1987, nerkolfc, Poligon10, Proximic, PSV, s4mke, SanaBosna, Shevko, Smaja, StevieG8, Sveti, unavita, VibeTribeX, Zglavkar i 302 gosta.