Slazem se da je medu nasa 3 najbolja golmana, i da je trebao biti na spisku ali stvarno se pretjeruje. Uvjek se ovaku dizu igraci, onda kad jednu utakmicu odigra i napravi neki kiks, svi ti isti koji su ka u nebo dizali prvi su da ga popljulu.masteRofPoker je napisao/la:Ma jednostavno ljudi skrecu paznju na to da je davno trebao biti na spisku repke i da je totalno neopravdano zapostavljen.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Koliko se Buric hvali, covjek bi reko da je clean sheet protiv Reala sacuvao a ne primio 3 gola od Basela
Nije nista lose u tome.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
-
SjeverniVjetar
- masteRofPoker
- Kontakt:
Mali smo, treba nam svaki dobar i koristan igrac.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Mogao se bolje postaviti. Preblizu prvoj stativi bio, mada tesko da bi i tada odbranio, mozda samo na srecu.Husika je napisao/la:Primio je gol ali nije nista mogao uraditi !!!Pivopija je napisao/la:Mislim da na sljedecem spisku nece biti golmana iz nase lige, nego da ce Buric upasti.
Ovome bi se i Ibra za-ibretioDzemoVoliMarmeladu je napisao/la:
Ne samo da je sa makazicama ga dao sa 10 metara nego je i lopta imala dobar efej
- Gabon
- Kontakt:
Sto se Pjaca hvata za glavu nije valjda da ga glava boliDado je napisao/la:Ovome bi se i Ibra za-ibretioDzemoVoliMarmeladu je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Ne samo da je sa makazicama ga dao sa 10 metara nego je i lopta imala dobar efej
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Mamić se osvrnuo i na kalkulacije s Damirom Šovšićem koji bi iz Lokomotive, tradicionalno, mogao preseliti u Maksimir.
"Hoćemo nabrojati imena svih igrača koji se spominju u medijima da dolaze u Dinamo?"; uz smijeh se zapitao pa ipak naglasio da Šovšića još iz Zagreba smatra jednim od boljih veznih igrača u Hrvatskoj, "što potvrđuje i u Lokomotivi gdje je sazrio i izgleda još bolje"
Iako ga prati ruzna prica iz povijesti ipak moze u ovu pricu o potencijalnim. Mislim da ce izgraditi solidnu karijeru. Nije u nekom top klubu ali je ponajbolji igrac Lokomotive. Nije lako upasti u nas vezni red ali mozda nekad i bude imao sansu.
-
SjeverniVjetar
Nemoj se sada ljutitidubrovnik je napisao/la:Mamiću se Šovšić sviđa "odavno"
Mamić se osvrnuo i na kalkulacije s Damirom Šovšićem koji bi iz Lokomotive, tradicionalno, mogao preseliti u Maksimir.
"Hoćemo nabrojati imena svih igrača koji se spominju u medijima da dolaze u Dinamo?"; uz smijeh se zapitao pa ipak naglasio da Šovšića još iz Zagreba smatra jednim od boljih veznih igrača u Hrvatskoj, "što potvrđuje i u Lokomotivi gdje je sazrio i izgleda još bolje"
Iako ga prati ruzna prica iz povijesti ipak moze u ovu pricu o potencijalnim. Mislim da ce izgraditi solidnu karijeru. Nije u nekom top klubu ali je ponajbolji igrac Lokomotive. Nije lako upasti u nas vezni red ali mozda nekad i bude imao sansu.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Zar nije nesto slicno bilo i sa Bicakcicem? Ma ja nisam bas na ti sa ovim procedurama i papirologijama ali se sjecam da je prica bila prisutna da Bicakcic ne moze vise igrati za nas. Pa zaigra. Ako si u pravu steta ali ovaj bi mogao biti bas dobar igrac. I sto bi se ljutio vjetre sa sjevera? Znas li tu pjesmu?SjeverniVjetar je napisao/la:Nemoj se sada ljutitidubrovnik je napisao/la:Mamiću se Šovšić sviđa "odavno"
Iako ga prati ruzna prica iz povijesti ipak moze u ovu pricu o potencijalnim. Mislim da ce izgraditi solidnu karijeru. Nije u nekom top klubu ali je ponajbolji igrac Lokomotive. Nije lako upasti u nas vezni red ali mozda nekad i bude imao sansu., ali Sovsic nema pravo igrati za Bih. Nastupao je za nas , pa uzeo hrvatsko sportsko drzavljanstvo, gotovo s BIH.
-
SjeverniVjetar
Ma znam da si osjetljiv na ove pravno-formalne peripetijedubrovnik je napisao/la: Zar nije nesto slicno bilo i sa Bicakcicem? Ma ja nisam bas na ti sa ovim procedurama i papirologijama ali se sjecam da je prica bila prisutna da Bicakcic ne moze vise igrati za nas. Pa zaigra. Ako si u pravu steta ali ovaj bi mogao biti bas dobar igrac. I sto bi se ljutio vjetre sa sjevera? Znas li tu pjesmu?![]()
![]()
Nisam siguran da si u pravu ako se dobro sjecam cini mi se da je Bicakcic imao put BiH-NJEMACKA-BiH. Sada da li je bilo sluzbeno ili nesluzbeno za Njemacku pojma nemam. To treba pravna sluzba da utvrdi a ja samo volim nogomet i gledam tko ima sanse da zaigra za nas.SjeverniVjetar je napisao/la:Ma znam da si osjetljiv na ove pravno-formalne peripetijedubrovnik je napisao/la: Zar nije nesto slicno bilo i sa Bicakcicem? Ma ja nisam bas na ti sa ovim procedurama i papirologijama ali se sjecam da je prica bila prisutna da Bicakcic ne moze vise igrati za nas. Pa zaigra. Ako si u pravu steta ali ovaj bi mogao biti bas dobar igrac. I sto bi se ljutio vjetre sa sjevera? Znas li tu pjesmu?![]()
![]()
Ne moze Sovsic igrati za nas, on se odrekao bih sportskog drzavljanstva, u korist hrvatsjkog. Bicakcic nikada nije mijenjao drzavljanstvo, a i da jeste, to bi bilo iz njemackog u bih.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Steta je svega mi da gubi vrijeme na ovakav nacin, vrlo talentovan igrac ali treba igrati redovno da bi pokazao sve sto zna.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
fin gol
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- maroonGiant
- Kontakt:
- akisarajevo92
- Kontakt:
Samo da ne bude novih povreda i imat cemo ektra klasu u napadu i nakon Dzeke.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Alipasino, Alucard, ANamelessGhoul, Anoniman, arabijskisupi, AshburtonG, AvantiBL, AzRimiRzA, BarbareZeljin, bavarian_bk, bavariapivo, Blackwargreymon, boki86, Bordo10, brig, CAGarfia, Cautinho, Cwirek, Daduli, DanijelTZ, delko, donCorleone1892, eaglebvb09, ELDIABLO20, enobarca, exampLe., Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm, greenwood, guillermo, HariTz, harko35, invincible1921, James1987, jasmin10, kakarut, karajlo, lakilone, legendarnadruga, Lynx, MaroonBjelave, Marsiano, mavi, miki09, MikiPirs, MiranGlasnic, mk1008, Mocvara1991, MokraKifla, moreno123, Muumii, napapijri1987, NEZALAGANJE, Pact1921, Proximic, resko1, Resolute, rio_Ferdy88, Riziko, rukometubih23, s4mke, SanaBosna, Shevko, signalidunapark, soccerfan, StevieG8, THEC, TofiTofita, TripleThreat, trunks1946, tutankamon1905, unavita, UtdBiH21, Zaboljesutra, Zglavkar, Zrinjaaaa i 528 gostiju.