Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 30 jul 2015, 18:00

masteRofPoker je napisao/la:
DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Koliko se Buric hvali, covjek bi reko da je clean sheet protiv Reala sacuvao a ne primio 3 gola od Basela
Ma jednostavno ljudi skrecu paznju na to da je davno trebao biti na spisku repke i da je totalno neopravdano zapostavljen.
Nije nista lose u tome.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Slazem se da je medu nasa 3 najbolja golmana, i da je trebao biti na spisku ali stvarno se pretjeruje. Uvjek se ovaku dizu igraci, onda kad jednu utakmicu odigra i napravi neki kiks, svi ti isti koji su ka u nebo dizali prvi su da ga popljulu.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 30 jul 2015, 18:06

Ukoliko bude redovno branio, Buric bi , po svim kriterijima, trebao biti nas drugi golman.

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 30 jul 2015, 18:09

Ma bitno je da imamo 3 dobra golmana i da su to tri golmana koji trebaju biti na spisku. Ko ce biti prvi, drugi ili treci, to neka strucni stab odredi.
Mali smo, treba nam svaki dobar i koristan igrac.

I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 30 jul 2015, 18:46

Husika je napisao/la:
Pivopija je napisao/la:Mislim da na sljedecem spisku nece biti golmana iz nase lige, nego da ce Buric upasti.

Primio je gol ali nije nista mogao uraditi !!!
Mogao se bolje postaviti. Preblizu prvoj stativi bio, mada tesko da bi i tada odbranio, mozda samo na srecu.

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 30 jul 2015, 18:52

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:
Ovome bi se i Ibra za-ibretio :clap: :mrgreen: :bow:
Ne samo da je sa makazicama ga dao sa 10 metara nego je i lopta imala dobar efej :tokralju:

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 30 jul 2015, 19:23

Dado je napisao/la:
DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:
Ovome bi se i Ibra za-ibretio :clap: :mrgreen: :bow:
Ne samo da je sa makazicama ga dao sa 10 metara nego je i lopta imala dobar efej :tokralju:
Sto se Pjaca hvata za glavu nije valjda da ga glava boli :urnebes: da nije pitar mozda ?
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

Kapitano
Kontakt:

Post Postao/la Kapitano » 31 jul 2015, 01:15

kakav je ova bojan nastić iz vojvodine?

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 31 jul 2015, 20:33

Mamiću se Šovšić sviđa "odavno"
Mamić se osvrnuo i na kalkulacije s Damirom Šovšićem koji bi iz Lokomotive, tradicionalno, mogao preseliti u Maksimir.
"Hoćemo nabrojati imena svih igrača koji se spominju u medijima da dolaze u Dinamo?"; uz smijeh se zapitao pa ipak naglasio da Šovšića još iz Zagreba smatra jednim od boljih veznih igrača u Hrvatskoj, "što potvrđuje i u Lokomotivi gdje je sazrio i izgleda još bolje"

Iako ga prati ruzna prica iz povijesti ipak moze u ovu pricu o potencijalnim. Mislim da ce izgraditi solidnu karijeru. Nije u nekom top klubu ali je ponajbolji igrac Lokomotive. Nije lako upasti u nas vezni red ali mozda nekad i bude imao sansu.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 31 jul 2015, 20:37

dubrovnik je napisao/la:Mamiću se Šovšić sviđa "odavno"
Mamić se osvrnuo i na kalkulacije s Damirom Šovšićem koji bi iz Lokomotive, tradicionalno, mogao preseliti u Maksimir.
"Hoćemo nabrojati imena svih igrača koji se spominju u medijima da dolaze u Dinamo?"; uz smijeh se zapitao pa ipak naglasio da Šovšića još iz Zagreba smatra jednim od boljih veznih igrača u Hrvatskoj, "što potvrđuje i u Lokomotivi gdje je sazrio i izgleda još bolje"

Iako ga prati ruzna prica iz povijesti ipak moze u ovu pricu o potencijalnim. Mislim da ce izgraditi solidnu karijeru. Nije u nekom top klubu ali je ponajbolji igrac Lokomotive. Nije lako upasti u nas vezni red ali mozda nekad i bude imao sansu.
Nemoj se sada ljutiti :mrgreen: , ali Sovsic nema pravo igrati za Bih. Nastupao je za nas , pa uzeo hrvatsko sportsko drzavljanstvo, gotovo s BIH.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 31 jul 2015, 20:43

Sta se desava sa Zoloticem i Hajradinovicem, ne mogu se izboriti ni za klupu u Gentu vec neko vrijeme?

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 31 jul 2015, 20:46

SjeverniVjetar je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Mamiću se Šovšić sviđa "odavno"

Nemoj se sada ljutiti :mrgreen: , ali Sovsic nema pravo igrati za Bih. Nastupao je za nas , pa uzeo hrvatsko sportsko drzavljanstvo, gotovo s BIH.
Zar nije nesto slicno bilo i sa Bicakcicem? Ma ja nisam bas na ti sa ovim procedurama i papirologijama ali se sjecam da je prica bila prisutna da Bicakcic ne moze vise igrati za nas. Pa zaigra. Ako si u pravu steta ali ovaj bi mogao biti bas dobar igrac. I sto bi se ljutio vjetre sa sjevera? Znas li tu pjesmu? :D :D :D

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 31 jul 2015, 20:54

dubrovnik je napisao/la: Zar nije nesto slicno bilo i sa Bicakcicem? Ma ja nisam bas na ti sa ovim procedurama i papirologijama ali se sjecam da je prica bila prisutna da Bicakcic ne moze vise igrati za nas. Pa zaigra. Ako si u pravu steta ali ovaj bi mogao biti bas dobar igrac. I sto bi se ljutio vjetre sa sjevera? Znas li tu pjesmu? :D :D :D
Ma znam da si osjetljiv na ove pravno-formalne peripetije :D Ne moze Sovsic igrati za nas, on se odrekao bih sportskog drzavljanstva, u korist hrvatsjkog. Bicakcic nikada nije mijenjao drzavljanstvo, a i da jeste, to bi bilo iz njemackog u bih.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 31 jul 2015, 21:03

SjeverniVjetar je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la: Zar nije nesto slicno bilo i sa Bicakcicem? Ma ja nisam bas na ti sa ovim procedurama i papirologijama ali se sjecam da je prica bila prisutna da Bicakcic ne moze vise igrati za nas. Pa zaigra. Ako si u pravu steta ali ovaj bi mogao biti bas dobar igrac. I sto bi se ljutio vjetre sa sjevera? Znas li tu pjesmu? :D :D :D
Ma znam da si osjetljiv na ove pravno-formalne peripetije :D Ne moze Sovsic igrati za nas, on se odrekao bih sportskog drzavljanstva, u korist hrvatsjkog. Bicakcic nikada nije mijenjao drzavljanstvo, a i da jeste, to bi bilo iz njemackog u bih.
Nisam siguran da si u pravu ako se dobro sjecam cini mi se da je Bicakcic imao put BiH-NJEMACKA-BiH. Sada da li je bilo sluzbeno ili nesluzbeno za Njemacku pojma nemam. To treba pravna sluzba da utvrdi a ja samo volim nogomet i gledam tko ima sanse da zaigra za nas. :D :D :D Pozz!!!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 31 jul 2015, 21:47

Husejnovic propada u ovom Dinamu, odigra jednu utakmicu pa ga onda nema ni na klupi naredne dvije... Saide idi negdje gdje ces igrati.
Steta je svega mi da gubi vrijeme na ovakav nacin, vrlo talentovan igrac ali treba igrati redovno da bi pokazao sve sto zna.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 31 jul 2015, 22:29

Hodzic is on fire! :salut:

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 31 jul 2015, 22:30

5 pogodak,
fin gol :thumbup:

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 31 jul 2015, 22:31

Vobra Ara

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

maroonGiant
Kontakt:

Post Postao/la maroonGiant » 31 jul 2015, 22:33

Bravo Ara, jos malo da se ustali u prvoj postavi i eto ga u repci :bih: .

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 31 jul 2015, 22:35

Govorim ja bolji od Henriqueza, jos koji gol i novi reprezentativac je na vratima. Ovo mu je 5 gol u dvije utakmice a to je statistika koje se ni Messi ne bi postidio. Da ne govorim da ce ga poziv ucvrstiti na putu u prvi tim.

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 31 jul 2015, 23:20

Napokon Ara proradio, mi koji ga znamo nismo ni sumnjali u njega. :bih:

Samo da ne bude novih povreda i imat cemo ektra klasu u napadu i nakon Dzeke.
Don't believe the hype.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”