FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

black64
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la black64 » 02 avg 2015, 21:04

jbg tako je :thumbdown: ajmo zeljooo standard mora pasti

[youtube][/youtube]

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 02 avg 2015, 21:06

Nije nam ovo trebalo nikako.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 02 avg 2015, 21:06

lazar je napisao/la:Ne znam čije je maslo Livaja, ali ono je najgori igrač što je ikad igrao u Zelji.
Livaja jednostavno ne zna i jbg, ali Bajić, Đelmić, Sadiković znaju- a nece....a to je, po meni, još gore

samo zbog evrope im možemo oprostiti ova dva poraza u PL

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 02 avg 2015, 21:06

lazar je napisao/la:Ne znam čije je maslo Livaja, ali ono je najgori igrač što je ikad igrao u Zelji.
ovakav i slicni komentari cu mu sigurno pomoci da dobije samopouzdanje i zaigra bolje. :nene:

Livaja gore glavu, bice bolje!
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 02 avg 2015, 21:07

let3 je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Ovo nece imati nikakav uticaj na utakmicu sa Standardom. Dapace isprepadat ce se pa ce biti vise trke i zalaganja. Problem Zeljeznicara je sto je veliki broj mladih i neiskusnih igraca u prvom timu i oscilacije mozete ocekivati cijelu sezonu. Dajte im podrsku protiv Standarda oni igraju za cijelu drzavu. Da je srece i navijaci Sarajeva bi vam se pridruzili na Kosevu tokom te utakmice. Vremena za svadje i podmetanja ce biti i poslije toga. Izbacivanje Standarda bi sigurno fokusiralo veliki broj klubova sa zapada na PL BiH i svi bi mogli imati koristi od toga.
ma jarane, nema to veze sa mladim igracima, godinama i ta prica :nene:

danas je jednostavno pristup utakmici bio nedopustiv :puke: i to citavog tima :!: izuzev malog Hadziahmetovića :tokralju: kojem se klanjam

evo krenucemo od Bajića prvog, pa redom sve do golmana (Livaja je posebno dno)....ne možeš zabiti gol i krenuti u privođenje kraju i ocekivati da ne bude kazne. Naravno da ce biti.

zapravo, ovo je Odovićev poraz.....za Evropu mu svaka cast :clap: :tokralju: ali danas je izveo potpuno odsutnu ekipu, koja nije želila da igra fudbal i napada - nedopustivo :!: ako ništa , onda zbog navijaca koji su došli
Znas sto necu puno filozofirati ali prosjecnu glavu Balkanskog sportasa nije lako nabrijati da igra u istom ritmu utakmicu sa Standardom i Radnikom a posebno juniore ili igrace na prelasku iz juniora u seniore. Imate sada par dana odmora pa vam je svakako dobro. Ako prodjete tu je slava i lova a ako ispanete okrenuti se PL. Ja vjerujem i nadam se u ovo prvo. Prvenstvo cete svakako po meni tesko uzeti. Ali imate vremena jos i za to.
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 02 avg 2015, 21:10, ukupno mijenjano 1 put.

malta071
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la malta071 » 02 avg 2015, 21:09

radnikbijeljina je napisao/la:
manijakdokraja je napisao/la:Jug :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:
:lol:
Momak, cestitke vama na pobjedi ali ovo nije tema na kojoj ti mozes pisati.
Evropa nam uzima danak a i raspored je katastrofa.
Sve se oprasta ako prodjemo Standard, a u slucaju da ne prodjemo, ocekujem budjenje plave masine.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 02 avg 2015, 21:10

ma ovo je pitar. kakav ba radnik.

staaarinavijac
Kontakt:

Post Postao/la staaarinavijac » 02 avg 2015, 21:11

90% Odovićev poraz !

Mislim, ne mogu da vjerujem da na početku pretkola EL nije bio svjestan da će se bar za kratko igrati na dva fronta ... SAD se žali kako nema dužu klupu !? ...
Na poluvremenu protiv Standarda može motivisati ekipu, a danas protiv troduplo slabijeg tima ne može ? ...
Helem, OPET ista greška kao protiv Borca - nit 'je odmorio igrače, nit' je izborio dobar rezultat ...
Sumnjam da će u četvrtak biti više od 15000.
Mogu se desiti dva poraza za redom, OK, ali način na koji Milomir razmišlja o biranju načina da drži tonus tima i rezlutata dosad izaziva pesimizam za naredne utakmice ( i to dvije naredne su obje u gostima ) ...
Ako Bog da naši prođu Srandard -svaka čast , al' znajući nas ...

Milomire , dohafizaj se dok još nije kasno !!!

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 02 avg 2015, 21:14

let3 je napisao/la:
Livaja jednostavno ne zna i jbg, ali Bajić, Đelmić, Sadiković znaju- a nece....a to je, po meni, još gore

samo zbog evrope im možemo oprostiti ova dva poraza u PL
Ne zna, a i nece. Onaj što ne zna opalit će, slomit će nogu. On ništa gleda ko da je u pozoristu, ode pa se ne vrati u 60 minuti pao. On mrtvom Colicu ne može ni kopačke čistiti.
Nijedan igrač mi se nije zgadio kao on i to u prvoj utakmici.
Zadnja izmjena: lazar, dana/u 02 avg 2015, 21:17, ukupno mijenjano 1 put.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 02 avg 2015, 21:15

Vidjet cemo sad Odovica sta je spremio za Standard, samo da se ovo ne odrazi na njih. Prolaz nam donosi puno !

A onda opet liga i Vitez.

:|
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 02 avg 2015, 21:15

Samo skontajte koliko para donosi svako pretkolo u Evropi, prodjemo Standarda zaradili smo vise nego da 10g uzastopno osvajamo nasu ligu. Ja im sve u ligi oprastam dok dobro igraju u Evropi. Evropu cemo svakako izboriti na kraju kao i uvijek, titula nije ni bitna kada od nje nista ni nemamo.

Sta drugo ocekviati od tribine oko koje se klsoarske grupe svadjaju i gledaju svoje interese, a ne dobrobit Zelje, to je tako vec odavno, a sada je samo kulminiralo (ne svi naravno, ima tu finih momaka itekako).

U cetvrtak idemo napuniti kosevo !!!

NAPRIJED PLAVI
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 02 avg 2015, 21:16

staaarinavijac je napisao/la:90% Odovićev poraz !

Mislim, ne mogu da vjerujem da na početku pretkola EL nije bio svjestan da će se bar za kratko igrati na dva fronta ... SAD se žali kako nema dužu klupu !? ...
Na poluvremenu protiv Standarda može motivisati ekipu, a danas protiv troduplo slabijeg tima ne može ? ...
Helem, OPET ista greška kao protiv Borca - nit 'je odmorio igrače, nit' je izborio dobar rezultat ...
Sumnjam da će u četvrtak biti više od 15000.
Mogu se desiti dva poraza za redom, OK, ali način na koji Milomir razmišlja o biranju načina da drži tonus tima i rezlutata dosad izaziva pesimizam za naredne utakmice ( i to dvije naredne su obje u gostima ) ...
Ako Bog da naši prođu Srandard -svaka čast , al' znajući nas ...

Milomire , dohafizaj se dok još nije kasno !!!
:clap: Sto je doveo Hodzurdu, Stokica, Brazilca... Malo je kontradiktoran. Doduse vidi se da se pokusava oprati za sranje za koje zna da je kriv. Takav je fudbal, danas si gore sutra dole, ali ova dva poraza, Standard, pa ovaj tezak raspored dalje+ 18 kola ova polusezona, nek nam je Bog na pomoci.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 02 avg 2015, 21:17

izvući pouke, svi.

Ljiljani87
Kontakt:

Post Postao/la Ljiljani87 » 02 avg 2015, 21:18

sramota, udariti po džepu !!
1921 !
05.06.1998

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 02 avg 2015, 21:20

Neka se iskupe protiv Standarda !

Odovovic mora dobro da razmotri taktiku i sve ostalo. Igraci neka se spuste na zemlju.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 02 avg 2015, 21:22

Ovo je nedopustivo. Poraz sviju nas, igraca, trenera i navijaca, svi imaju udjela u njemu.

Krenimo redom. Igraci koje mi imamo na klupi nisu prosjek, oni su goli *urac. Znaci da se pronadje ko je doveo Livaju, taj da se kazni novcano i zabrani mu se da ikad vise preporuci nekoga! Livaju samog odmah otjerati iz kluba, i jos ga nogom nabit. Mrs u pm, pa ti uopste nisi fudbaler.
Drugi bek takodje kriminalan, pogotovu ofanzivno.
Diata, kao sto sam i govorio, krampa. Prvi kontakt sa loptom stopa na prsa, sam, odbija se lopta deset metara. Pametnom dosta, a o njegovoj taktickoj ogranicenosti ne vrijedi trositi rijeci.
Ostali, niste bogom dani. Ima da ginete sunce vam hebem, a ne da cetiri igraca poginu danas a vi hladite jaja i preko neke stvari trckarate. Pogotovo Djelmic!

Odovic. Majstore, ti si najveci krivac za ovo danas. Prvo, posto ces ti odgovarati za rez, isto sto dobijas pohvale za pobijede, nisi smio poslati onu postavu na teren. Dado i Amir su unisteni fizicki, potroseni, Dado cak povrijedjen jer su bili zavaljeni 90 min, prstrcali su vise nego cio tim.
Bekovi su ti smijesni Oda, pa ono je katastrofa. Niti jedan centarsut pocetnog dvojica, plus defanzivno su kriminalni. Livaja ne zna na metar dodati, kako takav igrac moze u tim!? Krila se ne vracaju, ne pomazu. Spic odsjecen, sama igra bezidejna, nabijanja lopte i bespotrebna ispucavanja. Halali, gotivim te ali si kiksao, cak najvise.
Navijaci su smijesni, od posjete pa do one grupice na jugu. Fakat sramota. Doduse i klub ima udjela u tome. Stolice na sjeveru nisu oprane od Isusovog rodjenja, bar ste to mogli uradit, al izgleda da nekog bas boli *urac koliko ljudi dolazi. Marketing vam je takodje *urac. Umjesto da iskoristite evropski rez vi ne mozete s mrtve tacke da se pomjerite. Sve ce se samo odraditi, vi lezite. Nesposobni kreteni.

Poraz nas je kostao hiljadu stvari, i vjerovatno od 50 do 100 milja para samo u kartama vs Standarda. Plus atmosfera.
Za sramotu od danas neko treba odgovarati!!!
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

RobertoBaggio
Kontakt:

Post Postao/la RobertoBaggio » 02 avg 2015, 21:32

arelinho je napisao/la:Ovaj put je Đelma zakazao u odbrani i uvijek su igraci Radnika kod Livaje imali 2 na 1.Nije do njega.Danas je i debitovao i svi znamo kako je debitovati kod nas.
Na prvi pogled, Livaja je bio najslabiji na terenu, ali u pravu si, to je i do Đelmića. Već sam nekidan pisao, Đelmić je i u Evropi slab u defanzivi. Odigra on s vremena na vrijeme nešto i nazad, ali baš s vremena na vrijeme, onako neobavezno, kad se sjeti da se malo vrati. Danas je tu opet pokušavao Hadžiahmetović da zatvara taj prostor, čak sam primijetio i Bajića kako se vraća na mjesto gdje je trebao biti Đelmić. Ali Đelmić je dobar naprijed, pa mu se malo može progledati kroz prste.

A Livaja jeste izgledao loše. Gledajući ga danas i ja sam kontao, kao i mnogi, kako smo sad na pauzi pustili čak trojicu boljih desnih bekova od njega. Ali nismo zbog njega danas izgubili.

Još je rano za neke ozbiljnije zaključke, ali iz dosadašnjih 7 utakmica ove sezone zasad izgleda da imamo ozbiljnih problema sa ekipama od kojih smo realno bolji, ali ne možemo to da pokažemo na terenu. A pritom smo pokazali kako se, uz malo sreće, možemo nositi i sa puno boljima od nas. Naprimjer ona utakmica protiv Ferencvaroša na Koševu, to je meni jedna od naših najboljih utakmica u zadnjih nekoliko godina. Tempo utakmice daleko ozbiljniji nego u našoj ligi, naigrali smo se u toj utakmici fudbala kao u dvije prosječne ligaške utakmice. Taj tempo ne bi mogli pratiti ni Borac ni Radnik, a mi smo uspjeli to čak i dobiti. Ali je sad problem što mi ne uspijevamo nametnuti ni blizu takav tempo kad igramo protiv slabijih od nas. Danas je bila dosadna utakmica. Na prste se mogu prebrojati naše akcije, a da ne govorim o šansama za gol. Gol smo dali iz ničega, iz slobodnog udarca koji smo dobili slučajno, tako što je Blagojević poslao jednu lošu loptu skroz na drugu stranu, a igrač Radnika je prilikom primanja slučajno zakačio rukom. Samo prvih 15-ak minuta drugog poluvremena je ličilo na nešto. Ni to nije ni blizu onome kako bi trebalo biti, ali eto, uz samo malo jači pristup, začas smo nekako dali gol. I onda stali, misleći da je to dovoljno.
FK Željezničar 1921

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 02 avg 2015, 21:33

Lose skroz,ovoliko se euforija stvorila oko uspjeha u Evropi,oko svega vezanog za klub i onda ovako los pristup u dvije premier ligaske utakmice..Jos i ova situacije oko Juga i navijaca,stvarno znamo uprskati kad je najbolje..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 02 avg 2015, 21:37

da ne pricate vise o navijacima i neke price u krug ,vrlo jednostavno je da se sa juga povukla najkvalitetnija ekipa nakon smrti mirze rahmetli momci ne mogu to da prebole tek tako i nisu aktivni vise ,za njima su otisli neki momci koji su uz njih solidarisu i mladzi momci koji su ostali su dobili tezak zadatak ,problemcic sa ferencvarosa nema veze sa trenutnih stanjem juga jer je to bio belajcic par pjanih likova i nista vise ,abd za nadati se da ce se u dogledno vrijeme sve vratiti na stari nivo

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 02 avg 2015, 21:37

Ima Sanel Jahic ,jos nema klub ali treba malo vise platit igracu,desnu bek,odlican,jos dvije godine mote dobro odigrat. Neki su mu sngszmani propali,pa upravo ...
Zeljeznicar! 1921 !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], nedimmmm1337, WeekendOffender i 63 gosta.