Postao/la Neandertalac » 02 avg 2015, 21:22
Ovo je nedopustivo. Poraz sviju nas, igraca, trenera i navijaca, svi imaju udjela u njemu.
Krenimo redom. Igraci koje mi imamo na klupi nisu prosjek, oni su goli *urac. Znaci da se pronadje ko je doveo Livaju, taj da se kazni novcano i zabrani mu se da ikad vise preporuci nekoga! Livaju samog odmah otjerati iz kluba, i jos ga nogom nabit. Mrs u pm, pa ti uopste nisi fudbaler.
Drugi bek takodje kriminalan, pogotovu ofanzivno.
Diata, kao sto sam i govorio, krampa. Prvi kontakt sa loptom stopa na prsa, sam, odbija se lopta deset metara. Pametnom dosta, a o njegovoj taktickoj ogranicenosti ne vrijedi trositi rijeci.
Ostali, niste bogom dani. Ima da ginete sunce vam hebem, a ne da cetiri igraca poginu danas a vi hladite jaja i preko neke stvari trckarate. Pogotovo Djelmic!
Odovic. Majstore, ti si najveci krivac za ovo danas. Prvo, posto ces ti odgovarati za rez, isto sto dobijas pohvale za pobijede, nisi smio poslati onu postavu na teren. Dado i Amir su unisteni fizicki, potroseni, Dado cak povrijedjen jer su bili zavaljeni 90 min, prstrcali su vise nego cio tim.
Bekovi su ti smijesni Oda, pa ono je katastrofa. Niti jedan centarsut pocetnog dvojica, plus defanzivno su kriminalni. Livaja ne zna na metar dodati, kako takav igrac moze u tim!? Krila se ne vracaju, ne pomazu. Spic odsjecen, sama igra bezidejna, nabijanja lopte i bespotrebna ispucavanja. Halali, gotivim te ali si kiksao, cak najvise.
Navijaci su smijesni, od posjete pa do one grupice na jugu. Fakat sramota. Doduse i klub ima udjela u tome. Stolice na sjeveru nisu oprane od Isusovog rodjenja, bar ste to mogli uradit, al izgleda da nekog bas boli *urac koliko ljudi dolazi. Marketing vam je takodje *urac. Umjesto da iskoristite evropski rez vi ne mozete s mrtve tacke da se pomjerite. Sve ce se samo odraditi, vi lezite. Nesposobni kreteni.
Poraz nas je kostao hiljadu stvari, i vjerovatno od 50 do 100 milja para samo u kartama vs Standarda. Plus atmosfera.
Za sramotu od danas neko treba odgovarati!!!
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!