[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Livaja jednostavno ne zna i jbg, ali Bajić, Đelmić, Sadiković znaju- a nece....a to je, po meni, još gorelazar je napisao/la:Ne znam čije je maslo Livaja, ali ono je najgori igrač što je ikad igrao u Zelji.
ovakav i slicni komentari cu mu sigurno pomoci da dobije samopouzdanje i zaigra bolje.lazar je napisao/la:Ne znam čije je maslo Livaja, ali ono je najgori igrač što je ikad igrao u Zelji.
Znas sto necu puno filozofirati ali prosjecnu glavu Balkanskog sportasa nije lako nabrijati da igra u istom ritmu utakmicu sa Standardom i Radnikom a posebno juniore ili igrace na prelasku iz juniora u seniore. Imate sada par dana odmora pa vam je svakako dobro. Ako prodjete tu je slava i lova a ako ispanete okrenuti se PL. Ja vjerujem i nadam se u ovo prvo. Prvenstvo cete svakako po meni tesko uzeti. Ali imate vremena jos i za to.let3 je napisao/la:ma jarane, nema to veze sa mladim igracima, godinama i ta pricadubrovnik je napisao/la:Ovo nece imati nikakav uticaj na utakmicu sa Standardom. Dapace isprepadat ce se pa ce biti vise trke i zalaganja. Problem Zeljeznicara je sto je veliki broj mladih i neiskusnih igraca u prvom timu i oscilacije mozete ocekivati cijelu sezonu. Dajte im podrsku protiv Standarda oni igraju za cijelu drzavu. Da je srece i navijaci Sarajeva bi vam se pridruzili na Kosevu tokom te utakmice. Vremena za svadje i podmetanja ce biti i poslije toga. Izbacivanje Standarda bi sigurno fokusiralo veliki broj klubova sa zapada na PL BiH i svi bi mogli imati koristi od toga.![]()
danas je jednostavno pristup utakmici bio nedopustivi to citavog tima
izuzev malog Hadziahmetovića
kojem se klanjam
evo krenucemo od Bajića prvog, pa redom sve do golmana (Livaja je posebno dno)....ne možeš zabiti gol i krenuti u privođenje kraju i ocekivati da ne bude kazne. Naravno da ce biti.
zapravo, ovo je Odovićev poraz.....za Evropu mu svaka cast![]()
ali danas je izveo potpuno odsutnu ekipu, koja nije želila da igra fudbal i napada - nedopustivo
ako ništa , onda zbog navijaca koji su došli
Momak, cestitke vama na pobjedi ali ovo nije tema na kojoj ti mozes pisati.radnikbijeljina je napisao/la:manijakdokraja je napisao/la:Jug![]()
![]()
![]()
Ne zna, a i nece. Onaj što ne zna opalit će, slomit će nogu. On ništa gleda ko da je u pozoristu, ode pa se ne vrati u 60 minuti pao. On mrtvom Colicu ne može ni kopačke čistiti.let3 je napisao/la:Livaja jednostavno ne zna i jbg, ali Bajić, Đelmić, Sadiković znaju- a nece....a to je, po meni, još gorelazar je napisao/la:Ne znam čije je maslo Livaja, ali ono je najgori igrač što je ikad igrao u Zelji.
samo zbog evrope im možemo oprostiti ova dva poraza u PL
staaarinavijac je napisao/la:90% Odovićev poraz !
Mislim, ne mogu da vjerujem da na početku pretkola EL nije bio svjestan da će se bar za kratko igrati na dva fronta ... SAD se žali kako nema dužu klupu !? ...
Na poluvremenu protiv Standarda može motivisati ekipu, a danas protiv troduplo slabijeg tima ne može ? ...
Helem, OPET ista greška kao protiv Borca - nit 'je odmorio igrače, nit' je izborio dobar rezultat ...
Sumnjam da će u četvrtak biti više od 15000.
Mogu se desiti dva poraza za redom, OK, ali način na koji Milomir razmišlja o biranju načina da drži tonus tima i rezlutata dosad izaziva pesimizam za naredne utakmice ( i to dvije naredne su obje u gostima ) ...
Ako Bog da naši prođu Srandard -svaka čast , al' znajući nas ...
Milomire , dohafizaj se dok još nije kasno !!!
Na prvi pogled, Livaja je bio najslabiji na terenu, ali u pravu si, to je i do Đelmića. Već sam nekidan pisao, Đelmić je i u Evropi slab u defanzivi. Odigra on s vremena na vrijeme nešto i nazad, ali baš s vremena na vrijeme, onako neobavezno, kad se sjeti da se malo vrati. Danas je tu opet pokušavao Hadžiahmetović da zatvara taj prostor, čak sam primijetio i Bajića kako se vraća na mjesto gdje je trebao biti Đelmić. Ali Đelmić je dobar naprijed, pa mu se malo može progledati kroz prste.arelinho je napisao/la:Ovaj put je Đelma zakazao u odbrani i uvijek su igraci Radnika kod Livaje imali 2 na 1.Nije do njega.Danas je i debitovao i svi znamo kako je debitovati kod nas.
Trenutno korisnika/ca: Argentina, drzgemboadislic, Mamba21, Orvel, Pact1921, WeekendOffender i 83 gosta.