FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

YYY

Re: FK Željezničar

Post Postao/la YYY » 05 sep 2015, 13:38

DANDY je napisao/la:Prije su se ovakve stvari razglabale u Makijatu i poslije se prenosile od usta do usta i svako tu joss nadoda nesto svoje i eto belaja.
Kako se sve modernizovalo tako je i ovaj vid mahalanja prevazidjen te se pocelo udarati po ovim javnim forumima sakriveni iza nickova.
I sad se razglabaju nista novo, samo sto tamo ko i ovdje niko nema muda za bilo sta drugo osim mahalanja, svako jutro uz kaficu i vendete kluba, pa dodje el prezidente pa ga uhvate zajebavati i sprdati se s njim, tako da ne pije vise kafu u Makijatu vec u Buregdzinici preko puta, sta se do sada sve izmahalalo, pricalo i tvrdilo imali bi sada alianz arenu, sosona sa bananama, budzet od deset miliona itd.
Bitno je da se opozicija okupila i da je zauzela Makijato, sigurni korakom preko ulice, kroz kapiju pa pravac plavi salon ... :bih:
1921'

UPRAVA NAPOLJE !!! PRIJEPOLJAC ODLAZI !!!

GREDICU LOPOVE !!!! UPRAVA NAPOLJE !!!!

POSTEPENO, PLANSKI DO ISTJERIVANJA LOPOVA IZ KLUBA !!!

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 05 sep 2015, 14:01

Sramota je ne biti clan a nazivati se navijacem.. Djela govore vise od rijeci.. Volimo se folirati, kao veoma smo zabrinuti za klub a i ta cvaja pojedincima puno kada je Zelji treba dati.. Toliko o ljubavi i lojalnosti.. I sebe nazivaju navijacima :damn:
BUDI ŽELJO !!!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 05 sep 2015, 14:16

koga stvarno zanima, a ne zna kome da vjeruje može u centralnoj banci uplatiti 5 KM i vidjeti otkad su blokirani "novi blokirani računi" kluba i ko je tad bio "na vlasti". to su sad dvije kafe u gradu. sve je to sad javno i lako dostupno koga stvarno zanima.

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 05 sep 2015, 15:26

YYY je napisao/la:
Alipasino je napisao/la:Halo ko kome ovdje sudi jel dobar navijac ili nije.Ja nemam ni clansku ni godisnju nego kupim normala kartu i vozdra.3 godine je i meni dovoljno bilo sa stednjama vracanjem dugova dovodjenjem Livaja i slicnim i sta mislite dokle.Sta ce bit iduce sezone a ova tek pocela.Gdje su pare je glavno pitanje jer svi znamo kolko se zaradilo.Hocu ko navijac da znam jer gledam lose igrace.I nisu samo 3 godine sta je bilo sa obecanjima o evropskom Zelji jos dok je brko bio evropskom Zelji koji je na sredini tabele ove jadne lige.Sta bi mi trebali samo kupovat clanske karte i da sutimo da budemo slijepi i kazemo sve je u dure.Mi se iduce kolo bojimo tekme sa Slobodom jer u njoj igraju nas bivsi igrac i igraci koje nismo htjeli kupit a Sloboda ih uzela a sto se to moralo desit.

:thumbup:

Tri glavne cinjenice :
1. Pare - finansije - Gdje su pare !? i sta se radi sa istim !?
2. Kako to da uslijed "konsolidacije" kluba, klub ima dva nova blokirana racuna, i novi dug od par stotina hiljada maraka (neko kaze i blizu milion) !?
3. Cinjenica da klub katastrofalno stoji, pocev od organizacije, vodjenja, finansija, a evo sada i sportskih rezultata

Sude forumasi koji misle da su neko i nesto, pravni, ekonomski eksperti, koji se u sve i svasta razumiju, kada bi to sve svoje "znanje" ulozili u klub mi ba Real bili, ovako palamude po forumu, satro sve znaju, u sve su upuceni, znaju kao neke realacije, ko je dusman a ko ne itd., dok su realno k**** obicni, dovoljno pogledati njihov nastup, pisanje i pricu :mrgreen:
Levat do levata zna se ko su i sta su, koliko su dali i doprinijeli klubu, parzaiti narodski receno, misevi bez muda za bilo sta osim piskaranja po forumu.

Neki su ocito slijepi kod ociju, slijepi ili haveri sadasnje strukture ljudi u klubu, svi znaju ocajno stanje u klubu a oni to sminkaju i uljepsavaju, bave se spinom, podmecu i "cuvaju" sadasnje ljude u klubu, dok dio navijaca gdje je dovoljno da se pogleda zvanicna fb. stranice, Gredi i kompaniji bukvalno hebu majku, mole ga da idu il tjeraju, znaju to i novinari Zeljovci koji su godinama uz klub, pa ti isti pisu realno stanje, upozpravaju, kritikuju, pa sateliti autom. prijete tim istim a niko muda nizasta.
nisam insajder, nemam pojma o tacnom dugu, je li isti uvecan odnedavno, jesu li stigle kakve ozbiljnije pare u klub... ali su racuni, koji su i sada blokirani, blokirani jos od 2012. i 2013. godine. u medjuvremenu je, u ovoj godini, otvoren racun preko kojeg se posluje i isti nikada nije bio blokiran. vidim da lupas o statusu racuna i onda nisam siguran da su i druge stvari o kojim govoris tacne i provjerene. svakako cu odmoriti od ovog foruma do tekme. sumnjam da ce se imati mnogo cega pametnog i konstruktivnog procitati. ne branim i ne napadam nikoga, samo ne volim lazi
Zadnja izmjena: starigrad, dana/u 05 sep 2015, 15:33, ukupno mijenjano 1 put.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 05 sep 2015, 15:37

Miran Aldine, da si dobio fening za svaki nick koji si registrovao, bio bi milioner. Sam sebe citiras i potvrdjujes svoje postove.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Blagoje
Kontakt:

Post Postao/la Blagoje » 05 sep 2015, 15:43

YYY je napisao/la:Iskreno moderacija bi trebala da povede racuna o pojedinim forumasima i njihovom rijecniku, vrijedjanje tipa pseto, budala, idiot, majmun, kreten itd. sacuvajte za oca, majku i ostale clanove uze i sire porodice, ovako ispadate skupina primitivaca, sa dva zuba u glavi ... :)
Koga biste vi zeljeli da vidite u upravi i na mjestu predsjednika FK Zeljeznicar? Hajmo malo konstruktivno. :kafa:

:D
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.

Nastavice se...

DANDY
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la DANDY » 05 sep 2015, 15:48

Blagoje je napisao/la:
YYY je napisao/la:Iskreno moderacija bi trebala da povede racuna o pojedinim forumasima i njihovom rijecniku, vrijedjanje tipa pseto, budala, idiot, majmun, kreten itd. sacuvajte za oca, majku i ostale clanove uze i sire porodice, ovako ispadate skupina primitivaca, sa dva zuba u glavi ... :)
Koga biste vi zeljeli da vidite u upravi i na mjestu predsjednika FK Zeljeznicar? Hajmo malo konstruktivno. :kafa:

:D
Ustamujica

YYY

Post Postao/la YYY » 05 sep 2015, 15:53

Pogledajte prvo sta radite od teme, shebali ste temu totalno, ako vam se ne svidjaju moji postovi ili sa onim sto pisem, idete fino na ignore, i ne replicirate na moje postove i mirna Bosna.
Pozivate na banovanje?? :crazy: zbog cega? jer se ne slazete sa mojim misljenjem, niti koga vrijedjam niti koristim rijeci tipa majmun, idiot, kreten itd. za razliku od par pojedinaca ovdje.

Sto se tice koga umjesto Grede? ima ih dosta, on je tu tri godine, i od kada je u fotelji predsjednika klub konstantno nazaduje u svim segmentima, neko spomenu Ustamujica sto da ne? veliki Zeljovac, mlad ambiciiozan, ostalom ako se ne varam on je upravo u parlamentu FBIH progurao zakon drugovima sportskih kolektiva prema poreznoj FBIH, uostalom ovi vrli strucnjaci sa foruma mogli bi i oni, samo sto bi im ja onda za vrat skaakao i trazio dlaku u jajetu, tako da bi se vrlo brzo pogubili, ko sto se i sada gube ;)
1921'

UPRAVA NAPOLJE !!! PRIJEPOLJAC ODLAZI !!!

GREDICU LOPOVE !!!! UPRAVA NAPOLJE !!!!

POSTEPENO, PLANSKI DO ISTJERIVANJA LOPOVA IZ KLUBA !!!

Blagoje
Kontakt:

Post Postao/la Blagoje » 05 sep 2015, 15:54

YYY je napisao/la:Pogledajte prvo sta radite od teme, shebali ste temu totalno, ako vam se ne svidjaju moji postovi ili sa onim sto pisem, idete fino na ignore, i ne replicirate na moje postove i mirna Bosna.
Pozivate na banovanje?? :crazy: zbog cega? jer se ne slazete sa mojim misljenjem, niti koga vrijedjam niti koristim rijeci tipa majmun, idiot, kreten itd. za razliku od par pojedinaca ovdje.

Sto se tice koga umjesto Grede? ima ih dosta, on je tu tri godine, i od kada je u fotelji predsjednika klub konstantno nazaduje u svim segmentima, neko spomenu Ustamujica sto da ne? veliki Zeljovac, mlad ambiciiozan, ostalom ako se ne varam on je upravo u parlamentu FBIH progurao zakon drugovima sportskih kolektiva prema poreznoj FBIH, uostalom ovi vrli strucnjaci sa foruma mogli bi i oni, samo sto bi im ja onda za vrat skaakao i trazio dlaku u jajetu, tako da bi se vrlo brzo pogubili, ko sto se i sada gube ;)
Dobro onda, ignore. :kafa:

Nastavice se...

Blagoje
Kontakt:

Post Postao/la Blagoje » 05 sep 2015, 15:58

yyy, guvo, heartsock na ignore. Molim ne citirajte ih.

U potpisu A. O.

Nastavice se...

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 05 sep 2015, 16:02

aldin uleti sa novim nikom svake 2-3 sedmice i ode tema u k****
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Blagoje
Kontakt:

Post Postao/la Blagoje » 05 sep 2015, 16:02

Samo na ignore i bez citiranja. Nista ne kosta.

Nastavice se...

HeartSock
Kontakt:

Post Postao/la HeartSock » 05 sep 2015, 16:18

Blagoje je napisao/la:yyy, guvo, heartsock na ignore. Molim ne citirajte ih.

U potpisu A. O.
Amar Osim :lolno:

DANDY
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la DANDY » 05 sep 2015, 16:22

YYY je napisao/la:Pogledajte prvo sta radite od teme, shebali ste temu totalno, ako vam se ne svidjaju moji postovi ili sa onim sto pisem, idete fino na ignore, i ne replicirate na moje postove i mirna Bosna.

A sta cemo sa Sosonom i prijepoljcem

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 05 sep 2015, 16:23

Evo Nusmir Fajić pojačao Vitez,toliko o tome da bi nam valjao :lol:
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 05 sep 2015, 16:25

Jaozinho22 je napisao/la:Evo Nusmir Fajić pojačao Vitez,toliko o tome da bi nam valjao :lol:
Sva sreća pa se nije kod nas skrasio :njanjanja:

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 05 sep 2015, 16:26

a bi nam valjao. čuj vitez.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 05 sep 2015, 16:29

Jaozinho22 je napisao/la:Evo Nusmir Fajić pojačao Vitez,toliko o tome da bi nam valjao :lol:
Bilo je kontakta a vidjecemo sta je bilo pametno a sta ne.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 05 sep 2015, 16:29

ja ne mogu da vjerujem da on ne može naći ni neki pristojan angažman vani, a kamoli da u našoj ligi ide u vitez.

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 05 sep 2015, 16:36

ChWilla je napisao/la:ja ne mogu da vjerujem da on ne može naći ni neki pristojan angažman vani, a kamoli da u našoj ligi ide u vitez.
Još ga tražio Čelik prije Viteza,kakav Fajić kakvi bakrači !
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.