FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Što se ovaj Dalmatinac ovako lako naljuti, svašta
Ja jucer pisao za Fajica, menadzer mu Edo Kurtagic, covjek koji "drzi" pola nasih igraca, nemamo marke da mu damo adekvatnu placu zato i ode u Vitez, komedija ...
1921'
UPRAVA NAPOLJE !!! PRIJEPOLJAC ODLAZI !!!
GREDICU LOPOVE !!!! UPRAVA NAPOLJE !!!!
POSTEPENO, PLANSKI DO ISTJERIVANJA LOPOVA IZ KLUBA !!!
UPRAVA NAPOLJE !!! PRIJEPOLJAC ODLAZI !!!
GREDICU LOPOVE !!!! UPRAVA NAPOLJE !!!!
POSTEPENO, PLANSKI DO ISTJERIVANJA LOPOVA IZ KLUBA !!!

registar transakcijskih računa kod CB je javan cijelo vrijeme, otkad je i uspostavljen. al' je tebi zanimljiv tek zadnjih pet dana. što li bože.
ma kakav portal vdiš da nema ni afrikata. dijete očigledno ima kompleks gredića, a neka prati malo net narednih dana dosta će mu stvari biti jasnije

Ipee je napisao/la:ma kakav portal vdiš da nema ni afrikata. dijete očigledno ima kompleks gredića, a neka prati malo net narednih dana dosta će mu stvari biti jasnije
E cuj prodaju poslovne prostore........hahahahaahahah.....i to bez znanja navijaca.....hahahahahhahah
Yebem ti zivot pa bolan ne bio prostori se mogu prodati samo uz saglasnost skupstine kluba nikako predsjednika kluba i predsjednika skupstine.Ne mogu njih dvojiva to nikako uraditi na svoju ruku.Ne znam samo koji je ovo kreten pisao.....
Yebem ti zivot pa bolan ne bio prostori se mogu prodati samo uz saglasnost skupstine kluba nikako predsjednika kluba i predsjednika skupstine.Ne mogu njih dvojiva to nikako uraditi na svoju ruku.Ne znam samo koji je ovo kreten pisao.....
zanimljivo, kad upišeš ovo ABS nekretnine u gugl ne izađe ništa.
Re: RE: Re: FK Željezničar
E cuj nema.Tako respektabilna firma....to si ti nesto pogresno ukucao.probaj opet....ChWilla je napisao/la:zanimljivo, kad upišeš ovo ABS nekretnine u gugl ne izađe ništa.

abs nekretnine ni indijana džons nemože naći
Gori ste svi vi sto padate na fore Riste Đoge! Zar ne vidite da ponavlja stalno isto I pokusava da neistinu pretvori u istinu. Tacno se zna odakle vjetar puse I ovo su potezi ocajnika, kao kad treba ostavi frajera pa on poslije po gradu prica da je ona kurava... sad je bitnije otici na tekmu sa Slobodom i pruziti podrsku, a trebat ce, jer pola tima nam nece igrati...
Sent from my SM-T230 using Tapatalk
Sent from my SM-T230 using Tapatalk
-
- Kontakt:
sad se meni lampice pale... ovaj yyy ili ti ga Aldin je niko drugi nego violina... 

SWRA
Ma ne moze ni ovaj tekst vidis da lola sam pise, konstruise, zakljucuje, lazira linkove hvali sam sebe kako je pametan. A jadno je sta se dopusta na forumu ako treba napravicemo 20 profila na pitarskoj temi i usrat je do bola a ascare se vidi pogan koja se nedavno registrovala i sere klanfe. Jedino sto je dobro u svemu ovo je potez ocajnika uskoro nece njihovo kmecanje imati smisla.struja je napisao/la:abs nekretnine ni indijana džons nemože naći
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 05 sep 2015, 18:19, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
nije ovo isti lik.petisesti98 je napisao/la:sad se meni lampice pale... ovaj yyy ili ti ga Aldin je niko drugi nego violina...
E tačno mi se zgadila i ova tema zbog dva-tri nika.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Aldin je mala maca za ovog uhljupa.
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Ako je ovo stavrno on, zar je moguce da covjek u tim godinama po forumu blati greduChWilla je napisao/la:nije ovo isti lik.petisesti98 je napisao/la:sad se meni lampice pale... ovaj yyy ili ti ga Aldin je niko drugi nego violina...

Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Pa i ti bi ga blatio da ti uskrati finansije koje nisu bile male a da ti nisi ništa radio.
DRUG NEBI TI PUNCA
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Ma znam to, ali koliko mozes pasti da na jednom forumu blatis covjekabagrcavi je napisao/la:Pa i ti bi ga blatio da ti uskrati finansije koje nisu bile male a da ti nisi ništa radio.

Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
za violinu lično je prepismen. neko drugi ili povezan ko je nagažen...
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Cwirek, drzgemboadislic i 40 gostiju.