obiteljskicovjek je napisao/la:
Zanimljivo ko je u prvim redovima. U pravu si za trenera, ne treba ga u u zvijezde ukivat' prije vremena. Sa druge strane kad covjek malo razmisli mozda mnogi a i ja skupa s njima imaju pravo nadati se velikom boljitku vezano za strucni stab. Naime Jesic za razliku od Jarnija i Mehe ima velike prednosti u vidu prije svega iskustva, pa i potpune slobode u sastavljanju strucnog staba ukljucujuci i nepostojanje sportskog direktora. Bezobrazno sam primjetio da nisi naveo ime naseg novog trenera, nego samo "ovaj" nadam se da je to samo previd. A da se i ja ne zayebem, nisam sa ovim trenerima naveo naseg Dzenu koji je iz istih razloga kao gore navedena dva trenera bio u nepovoljnijem polozaju, pritom imao i rezultate. Boljitak je vidljiv i nevjestom oku a naravno da se cekaju rezultati. Po mom skromnom misljenju, ako rezultati i izostanu kratkorocno, mi sa Jesicem koracamo prema naprijed i samo mozemo profitirati.
Mi se sa svakom promjenom nadamo da će biti bolje, valjda zato i mjenjamo jer to do sad što smo imali nije bilo ono što želimo. Činjanica je da gospodin Ješić ima veliko trenersko iskustvo za razliku od trenera koji su radili u ovom "novom" Sarajevu, i da nam to treba da daje pravo da očekujemo mnogo više. Ali, samo kažem, poučen prethodnim iskustvima da ga ne ukivamo u nebesa jer bi nam se moglo obiti o glavu. Dali smo mu podršku svi, ili velika većina, i nadajmo se da će nam donijeti mnogo radosti.
A to što mu nisam pomenuo ime je samo iz razloga što mi u tom trenutku zablokirao mozak pa nisam bio siguran da li je Ježić ili Ješić

, zato sam da ti ne bi šta pomislio sad nadopunio sa
gospodin Ješić