molotovljev je napisao/la:To su već ozbiljne blokade, hilmaga... pročitaj Ježevu kućicu i biće to ok ..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
molotovljev je napisao/la:To su već ozbiljne blokade, hilmaga... pročitaj Ježevu kućicu i biće to ok ..
Ma ovo oni zaostaju za citav krugBordoArmy88 je napisao/la:Puza i džemo na aparatima, otišao im haver a došao pravi trener...potvrda moje teorije:hilmo je napisao/la:Zna se ko je na čelu![]()
Vidim mnogi "svršavaju" na novog trenera. Polako ljudi, da ga vidimo na djelu. Poučen ranijim iskustvom neku bolju sliku o novom treneru ću moći imati tek tamo u aprili mjesecu, ako ovaj do tad bude tu
^Benki drago do nebesa: "Hehe, kafanska družina će nastradati pajdo!"
Bravo Hilmaga! U pravu si ne treba letiti, ali boljitak je evidentan evo sad i u sportskom segmentu (bar po imenima) Ostaje nam da se nadamo da ce to sve skupa biti vidljivo i na terenu. Ja vjerujemhilmo je napisao/la:Mi se sa svakom promjenom nadamo da će biti bolje, valjda zato i mjenjamo jer to do sad što smo imali nije bilo ono što želimo. Činjanica je da gospodin Ješić ima veliko trenersko iskustvo za razliku od trenera koji su radili u ovom "novom" Sarajevu, i da nam to treba da daje pravo da očekujemo mnogo više. Ali, samo kažem, poučen prethodnim iskustvima da ga ne ukivamo u nebesa jer bi nam se moglo obiti o glavu. Dali smo mu podršku svi, ili velika većina, i nadajmo se da će nam donijeti mnogo radosti.obiteljskicovjek je napisao/la: Zanimljivo ko je u prvim redovima. U pravu si za trenera, ne treba ga u u zvijezde ukivat' prije vremena. Sa druge strane kad covjek malo razmisli mozda mnogi a i ja skupa s njima imaju pravo nadati se velikom boljitku vezano za strucni stab. Naime Jesic za razliku od Jarnija i Mehe ima velike prednosti u vidu prije svega iskustva, pa i potpune slobode u sastavljanju strucnog staba ukljucujuci i nepostojanje sportskog direktora. Bezobrazno sam primjetio da nisi naveo ime naseg novog trenera, nego samo "ovaj" nadam se da je to samo previd. A da se i ja ne zayebem, nisam sa ovim trenerima naveo naseg Dzenu koji je iz istih razloga kao gore navedena dva trenera bio u nepovoljnijem polozaju, pritom imao i rezultate. Boljitak je vidljiv i nevjestom oku a naravno da se cekaju rezultati. Po mom skromnom misljenju, ako rezultati i izostanu kratkorocno, mi sa Jesicem koracamo prema naprijed i samo mozemo profitirati.
A to što mu nisam pomenuo ime je samo iz razloga što mi u tom trenutku zablokirao mozak pa nisam bio siguran da li je Ježić ili Ješić![]()
, zato sam da ti ne bi šta pomislio sad nadopunio sa gospodin Ješić
Nisu to gluposti, već bogato igračko i trenersko iskustvo, koje je za nas do sada bilo nepoznato, većini navijača, osim moždaBitiSrcemVezan je napisao/la:Neda mi se fakat i nemam namjeru čitati svu tu gomilu gluposti koju su vjerovatno ispisali dotični ublehaši, ali jel' ovo istina ili me oči varaju da nam pokušavaju progurati Merdanovića(e) u klub![]()
Ispričavam se ..BitiSrcemVezan je napisao/la:Mislio sam na ovaj članak oko SD.
Daj meni 100 KM i uletit cu u terenuNbx je napisao/la:Znaci ono kad nudis strumfu 1X za 50KM i on odbije...Eto koliko su sigurni u sebe. Treba to natrpat dok nam se nude.
Čitajući ove članke i u sportu i na sportsport.ba o (ne)imenovanju novog sportskog direktora malo sam se zabrinuo. Znam da će se Ješić sad najviše brinuti oko dovođenja igrača, ali.... Muku mučimo s ovim lijevim bekom. I pred ovu utakmicu smo u problemu, Puzigaća ima dva žuta i lako može biti susprendovan, Almir rovit. Govorio sam ranije da bi trebali šansu dati mladom Kadušiću, ali onda se sjetim Basare i njegovog iskustva igranja u PL, bez obzira na kvalitet, mada ni on nije toliko upitan, postavlja se pitanje koliko Advan može kao debitant uraditi protiv njega.uNbx je napisao/la:-----------Delač------------
Barić--Step--Barba--Bojan
Hebib--Miha--Samir--Krste
------Am. Bekić---Leon-----
Znači više voliš u zlatu i nekretninama da ti se isplati?MortemHz je napisao/la:Ma jok,ne bi za sve pare svijeta![]()
Fakat dva BekicaPantelija je napisao/la:Nemojte kukati za lijevim bekom![]()
dzenan je rekao da protic moze ici a kad su ga pitali pa ko ce biti zamjena puzigaci, poceo se okretati i traziti "onog iz sloobode"(ne zna ime) i onda kaze pa ima onaj jara iz slobode ... kad su mu rekli da je lijevo krilo a ne bek ovaj ostao jos u nedoumici je li amer bekic ili almir
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], miguelramos, rimljanin90, Vanja8 i 58 gostiju.