molotovljev je napisao/la:To su već ozbiljne blokade, hilmaga... pročitaj Ježevu kućicu i biće to ok ..

Kao lijek nisam pročitao Ježevu kućicu nego nešto drugo pa evo i vama dajem da pročitate

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
molotovljev je napisao/la:To su već ozbiljne blokade, hilmaga... pročitaj Ježevu kućicu i biće to ok ..
Nisu to gluposti, već bogato igračko i trenersko iskustvo, koje je za nas do sada bilo nepoznato, većini navijača, osim moždaBitiSrcemVezan je napisao/la:Neda mi se fakat i nemam namjeru čitati svu tu gomilu gluposti koju su vjerovatno ispisali dotični ublehaši, ali jel' ovo istina ili me oči varaju da nam pokušavaju progurati Merdanovića(e) u klub![]()
Ispričavam se ..BitiSrcemVezan je napisao/la:Mislio sam na ovaj članak oko SD.
Daj meni 100 KM i uletit cu u terenuNbx je napisao/la:Znaci ono kad nudis strumfu 1X za 50KM i on odbije...Eto koliko su sigurni u sebe. Treba to natrpat dok nam se nude.
Čitajući ove članke i u sportu i na sportsport.ba o (ne)imenovanju novog sportskog direktora malo sam se zabrinuo. Znam da će se Ješić sad najviše brinuti oko dovođenja igrača, ali.... Muku mučimo s ovim lijevim bekom. I pred ovu utakmicu smo u problemu, Puzigaća ima dva žuta i lako može biti susprendovan, Almir rovit. Govorio sam ranije da bi trebali šansu dati mladom Kadušiću, ali onda se sjetim Basare i njegovog iskustva igranja u PL, bez obzira na kvalitet, mada ni on nije toliko upitan, postavlja se pitanje koliko Advan može kao debitant uraditi protiv njega.uNbx je napisao/la:-----------Delač------------
Barić--Step--Barba--Bojan
Hebib--Miha--Samir--Krste
------Am. Bekić---Leon-----
Znači više voliš u zlatu i nekretninama da ti se isplati?MortemHz je napisao/la:Ma jok,ne bi za sve pare svijeta![]()
Fakat dva BekicaPantelija je napisao/la:Nemojte kukati za lijevim bekom![]()
dzenan je rekao da protic moze ici a kad su ga pitali pa ko ce biti zamjena puzigaci, poceo se okretati i traziti "onog iz sloobode"(ne zna ime) i onda kaze pa ima onaj jara iz slobode ... kad su mu rekli da je lijevo krilo a ne bek ovaj ostao jos u nedoumici je li amer bekic ili almir
BUSTEDuNbx je napisao/la:Znači više voliš u zlatu i nekretninama da ti se isplati?MortemHz je napisao/la:Ma jok,ne bi za sve pare svijeta![]()
Zip je napisao/la:Posto cujem da bi i Istok mogao biti u funkciji za derbi, ja molim sve one koji budu isli bas na tu tribini (sad da li se moze ona nazvati tribinom pitanje je) da se suzdrze od provokacija.
Znamo svi da se vrlo lahko moze pronaci na istoku nekakav predmet, kamen il sta vec, koji se moze upotrebiti da bi se izazvao prekid utakmice.
Mislim da trenutno moramo da budemo spremni na sve, bas zbog toga sto su oni nikad losiji, a mi odavno nisamo jacu ekipu imali. Jedini nacin da izvuku pozitivan rezultat je eventualni prekid.
To su pokušali prošli put, ali im nije prošlo.Zip je napisao/la:Posto cujem da bi i Istok mogao biti u funkciji za derbi, ja molim sve one koji budu isli bas na tu tribini (sad da li se moze ona nazvati tribinom pitanje je) da se suzdrze od provokacija.
Znamo svi da se vrlo lahko moze pronaci na istoku nekakav predmet, kamen il sta vec, koji se moze upotrebiti da bi se izazvao prekid utakmice.
Mislim da trenutno moramo da budemo spremni na sve, bas zbog toga sto su oni nikad losiji, a mi odavno nisamo jacu ekipu imali. Jedini nacin da izvuku pozitivan rezultat je eventualni prekid.