Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

katakomba2
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la katakomba2 » 07 okt 2015, 22:37

miden je napisao/la:E stvarno su bezobrazni ovi iz uprave FKS, nije im to OK. Umjesto da organizuju na Grbavici da željana konacno plati vodu, oni odoše u Mostar.
Po meni nije OK da tako pricas o ljudima kojim nista osutali na gol :nene: :nene:
Željezničar za život cijeli !
94 godine ponosa !

AnelMid
Kontakt:

Post Postao/la AnelMid » 07 okt 2015, 22:39

Jedno kratko pitanje imam ,znali se već kako će sljedece sesone biti sa 12 ekipa koliko utakmica će biti , hoceli biti samo 22 utakmice ili ce biti neki sistem poput austrije

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 07 okt 2015, 22:41

katakomba2 je napisao/la:
miden je napisao/la:E stvarno su bezobrazni ovi iz uprave FKS, nije im to OK. Umjesto da organizuju na Grbavici da željana konacno plati vodu, oni odoše u Mostar.
Po meni nije OK da tako pricas o ljudima kojim nista osutali na gol :nene: :nene:
Po nekoj vašoj statistici...
Das Ist Walter

katakomba2
Kontakt:

Post Postao/la katakomba2 » 07 okt 2015, 22:42

miden je napisao/la:
katakomba2 je napisao/la:
Po nekoj vašoj statistici...
A po vasoj ste vi pobijedili, i to nije OK
94 godine ponosa !

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 07 okt 2015, 22:42

AnelMid je napisao/la:Jedno kratko pitanje imam ,znali se već kako će sljedece sesone biti sa 12 ekipa koliko utakmica će biti , hoceli biti samo 22 utakmice ili ce biti neki sistem poput austrije

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čini mi se 22 kola a nakon toga prvih 6 ligu za prvaka a od sedmog mjesta prema dole liga za opstanak.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 07 okt 2015, 22:46

Mogli smo i mi s foruma skupiti neki prilog za Velez....

Bez zajebancije sada,prije par mjeseci rekao sam da ce Velez potonuti..Dok je @pastrmka sanjao o europi u vrapcicima.. jbg droga je **** stvar.. dugo vremena ih kradu,uprava im je neambiciozna,otisli najbolji igraci... Godinama onu kutiju sibica od stadiona nisu uredili i makeli se s mrtve tocke,ukratko marketinski i organizacijski su na razini nizeligasa tipa Blagaj... mozda im je i bolje da ispadnu i naprave reorganizaciju,nego ostati i dogodine opet ajmo jovo na novo patit se kao i sada.. :)
TH 1950

Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 07 okt 2015, 22:46

katakomba2 je napisao/la: A po vasoj ste vi pobijedili, i to nije OK
Mitomanska 1/1
Das Ist Walter

katakomba2
Kontakt:

Post Postao/la katakomba2 » 07 okt 2015, 22:51

ok hvala
94 godine ponosa !

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 07 okt 2015, 22:51

miden je napisao/la:
Mitomanska 1/1
Jeste vala lažovi ili mitomani kako vi to volite reći, od nastanka pa do dana današnjeg. Drago mi je što to priznaješ. Ok hvala :thumbup:
DRUG NEBI TI PUNCA

rpc81
Kontakt:

Post Postao/la rpc81 » 07 okt 2015, 22:55

FanVitez je napisao/la:Mogli smo i mi s foruma skupiti neki prilog za Velez....
Bez zajebancije sada,prije par mjeseci rekao sam da ce Velez potonuti..Dok je @pastrmka sanjao o europi u vrapcicima.. jbg droga je **** stvar.. dugo vremena ih kradu,uprava im je neambiciozna,otisli najbolji igraci... Godinama onu kutiju sibica od stadiona nisu uredili i makeli se s mrtve tocke,ukratko marketinski i organizacijski su na razini nizeligasa tipa Blagaj... mozda im je i bolje da ispadnu i naprave reorganizaciju,nego ostati i dogodine opet ajmo jovo na novo patit se kao i sada.. :)
Cuj maket :urnebes: :urnebes:
Neka šošonu ono što su navijaci Veleža uradili za svoj klub tvoje selo ne može za 800 godina. Mozda imate malo para trenutno dok vas gura onaj seljober ali sve je to od danas do sutra. Mozda vec sljedece jutro se probudis gledajuci korov na stadionu i radnik iz hadzica dok cemo mi zivit jos mnogo jer za ovaj klub kuca sestocifrena cifra srca. Haj sad idi spavaj okle vas u vitezu s fudbalom vi ste poznati po kupusu glavatom i to samo zimi kad ga treba kiselit :urnebes: :wave:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la hilmo » 07 okt 2015, 22:56

Povodom izjava u medijima i na društvenim mrežama, a tiču se utakmice FK Sarajevo - FK Novi Pazar, koje su izvedene iz konteksta i sa naše strane prvobitno pogrešno prenesene javnosti, zbog čega se ovom prilikom duboko izvinjavamo, želimo našim navijačima i simpatizerima kao i široj javnosti dodatno pojasniti pojedinosti oko utakmice koja se igra na našem stadionu u Vrapčićima. FK Velež donio je odluku da će sav prihod od ulaznica sa utakmice FK Sarajevo – FK Novi Pazar donirati u humanitarne svrhe za izbjeglice Sirije. Prihod će FK Velež uplatiti na račun Crvenog krsta koji je otvoren za pomoć izbjeglicama. UO se nije namjeravao reklamirati ovakvom odlukom, ali obzirom na zloupotrebu informacija izlazimo sa saopćenjem u kojem želimo pojasniti dešavanja.
Želimo demantovati zlonamjerne natpise pojedinih medija koji su utakmicu predstavili kao neku vrstu humanitarne utakmice za pomoć Veležu što je notorna neistina. Velež je institucija sa gotovo stogodišnjom tradicijom i ničim ne zaslužuje takvu vrstu manipulacije sa informacijama.
FK Sarajevu teren ustupamo kao sportskim prijateljima, zarad dugogodišnjih prijateljskih odnosa i zbog činjenice da će u Vrapčićima biti odigrana međunarodna utakmica sa nama također prijateljskim klubom FK Novi Pazar iz susjedne Republike Srbije.
Ovu priliku koristimo da poželimo dobrodošlicu igračima i rukovodstvu oba pomenuta prijateljska kluba i maksimalno ćemo se potruditi da ih ugostimo na najbolji mogući način, kao što priliči klubu Veležova renomea. Isto tako želimo zamoliti medije i prijatelje kluba na društvenim mrežama da stvaraju pozitivan ambijent oko Veleža, umjesto da svaku i najmanju informaciju koja se može dvosmisleno protumačiti pojedinci iskoriste kako bi lijepili negativnu etiketu uz Veležovo ime.
SLUŽBENA STRANICA FK VELEŽ NA facebook-u

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 07 okt 2015, 22:58

Ja se nadam da ce Vitez ostati, od ovih 5 sto je gostovalo oni su bili najbolja ekipa. A i najkorektnija..

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 07 okt 2015, 22:59

To je nesto drugo i to nije potez Sarajeva već Veleza.

rpc81
Kontakt:

Post Postao/la rpc81 » 07 okt 2015, 23:01

Taman hilmo posao zalijepit. Evo šošoni štrumfovski(pojedini naravno) :guz:

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 07 okt 2015, 23:06

bagrcavi je napisao/la:
miden je napisao/la:
Mitomanska 1/1
Jeste vala lažovi ili mitomani kako vi to volite reći, od nastanka pa do dana današnjeg. Drago mi je što to priznaješ. Ok hvala :thumbup:
bagrcavi(sigurne dojave) Tips
Das Ist Walter

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 07 okt 2015, 23:18

rpc81 je napisao/la:
FanVitez je napisao/la:Mogli smo i mi s foruma skupiti neki prilog za Velez....
Cuj maket :urnebes: :urnebes:
Neka šošonu ono što su navijaci Veleža uradili za svoj klub tvoje selo ne može za 800 godina. Mozda imate malo para trenutno dok vas gura onaj seljober ali sve je to od danas do sutra. Mozda vec sljedece jutro se probudis gledajuci korov na stadionu i radnik iz hadzica dok cemo mi zivit jos mnogo jer za ovaj klub kuca sestocifrena cifra srca. Haj sad idi spavaj okle vas u vitezu s fudbalom vi ste poznati po kupusu glavatom i to samo zimi kad ga treba kiselit :urnebes: :wave:

Klasican primjer sabanluka od navijaca Veleza na moj neuvredljivi post.... ;) Realnost i istina boli,znam prijatelju kako ti je,kad vas jebu vasi ,onda serete po forumasima ovdje :D sestocifrena cifra?? Jarane daj i meni malo te droge da budem lud,ocito imas dobrog dilera... i za kraj doci ces ti u Vitez posla traziti sabane jedan,ti Mostara vidio nisi , uzivaj u onom zaselku vrapcicima.. :)
TH 1950

Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....

rpc81
Kontakt:

Post Postao/la rpc81 » 07 okt 2015, 23:25

Mogu jedino doc uzet glavatog kupusa :urnebes: :urnebes: iskreno najbolji vam je :rol:

Haj šošonko idi lezi spavaj i moli boga da ti to malo mjesto ne zakaci neka važna tekma protiv nas. Srušili bi ti to selo ko kulu od karata :opaopa:

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 07 okt 2015, 23:33

Zamišljena je sergija, kad su skontali kakvi su debili ispali, onda je najlakše optužiti novinare (ili kako se pežorativno voli reći "sarajevske medije") i mahalu i pričati kako nismo dobro skontali i kako smo zlonamjerni u komentarima. To je trebalo za izbjeglice. Aha, kako da ne.

Čupajte i vadite sad što ste zaj..... Ne mogu svi portali jednako pogriješiti.

rpc81
Kontakt:

Post Postao/la rpc81 » 07 okt 2015, 23:36

fczeljo je napisao/la:Zamišljena je sergija, kad su skontali kakvi su debili ispali, onda je najlakše optužiti novinare (ili kako se pežorativno voli reći "sarajevske medije") i mahalu i pričati kako nismo dobro skontali i kako smo zlonamjerni u komentarima. To je trebalo za izbjeglice. Aha, kako da ne.

Samo je ss.ba to objavio i prepravio tekst nakon sto je kvazinovinar skontao da je kašikom pokusao ****

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 07 okt 2015, 23:37

fczeljo je napisao/la:Zamišljena je sergija, kad su skontali kakvi su debili ispali, onda je najlakše optužiti novinare (ili kako se pežorativno voli reći "sarajevske medije") i mahalu i pričati kako nismo dobro skontali i kako smo zlonamjerni u komentarima. To je trebalo za izbjeglice. Aha, kako da ne.

kod nas nema klasicnog informisanja sa izvora..jedan portal objavi,ostali samo preuzmu vijest,proslijede je.
neznam, sta je cudno,i da su dali sav prihod velezu,njihov stadion,njihov grad,sve,dali ljudi i pare,i hajde.
da je sarajevo htjelo neku eventualnu zaradu,valjda bi gdje blize seheru igrali,ili na kosevu,sta ja znam..sto sve gledate kroz prizmu teorije zavjere,i negativno..
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.