Cuj maketFanVitez je napisao/la:Mogli smo i mi s foruma skupiti neki prilog za Velez....
Bez zajebancije sada,prije par mjeseci rekao sam da ce Velez potonuti..Dok je @pastrmka sanjao o europi u vrapcicima.. jbg droga je **** stvar.. dugo vremena ih kradu,uprava im je neambiciozna,otisli najbolji igraci... Godinama onu kutiju sibica od stadiona nisu uredili i makeli se s mrtve tocke,ukratko marketinski i organizacijski su na razini nizeligasa tipa Blagaj... mozda im je i bolje da ispadnu i naprave reorganizaciju,nego ostati i dogodine opet ajmo jovo na novo patit se kao i sada..
Neka šošonu ono što su navijaci Veleža uradili za svoj klub tvoje selo ne može za 800 godina. Mozda imate malo para trenutno dok vas gura onaj seljober ali sve je to od danas do sutra. Mozda vec sljedece jutro se probudis gledajuci korov na stadionu i radnik iz hadzica dok cemo mi zivit jos mnogo jer za ovaj klub kuca sestocifrena cifra srca. Haj sad idi spavaj okle vas u vitezu s fudbalom vi ste poznati po kupusu glavatom i to samo zimi kad ga treba kiselit