Po meni nije OK da tako pricas o ljudima kojim nista osutali na golmiden je napisao/la:E stvarno su bezobrazni ovi iz uprave FKS, nije im to OK. Umjesto da organizuju na Grbavici da željana konacno plati vodu, oni odoše u Mostar.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Po meni nije OK da tako pricas o ljudima kojim nista osutali na golmiden je napisao/la:E stvarno su bezobrazni ovi iz uprave FKS, nije im to OK. Umjesto da organizuju na Grbavici da željana konacno plati vodu, oni odoše u Mostar.

Po nekoj vašoj statistici...katakomba2 je napisao/la:Po meni nije OK da tako pricas o ljudima kojim nista osutali na golmiden je napisao/la:E stvarno su bezobrazni ovi iz uprave FKS, nije im to OK. Umjesto da organizuju na Grbavici da željana konacno plati vodu, oni odoše u Mostar.
A po vasoj ste vi pobijedili, i to nije OKmiden je napisao/la:Po nekoj vašoj statistici...katakomba2 je napisao/la:Po meni nije OK da tako pricas o ljudima kojim nista osutali na golmiden je napisao/la:E stvarno su bezobrazni ovi iz uprave FKS, nije im to OK. Umjesto da organizuju na Grbavici da željana konacno plati vodu, oni odoše u Mostar.
Čini mi se 22 kola a nakon toga prvih 6 ligu za prvaka a od sedmog mjesta prema dole liga za opstanak.AnelMid je napisao/la:Jedno kratko pitanje imam ,znali se već kako će sljedece sesone biti sa 12 ekipa koliko utakmica će biti , hoceli biti samo 22 utakmice ili ce biti neki sistem poput austrije
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Mitomanska 1/1katakomba2 je napisao/la: A po vasoj ste vi pobijedili, i to nije OK
Jeste vala lažovi ili mitomani kako vi to volite reći, od nastanka pa do dana današnjeg. Drago mi je što to priznaješ. Ok hvalamiden je napisao/la:Mitomanska 1/1katakomba2 je napisao/la: A po vasoj ste vi pobijedili, i to nije OK

Cuj maketFanVitez je napisao/la:Mogli smo i mi s foruma skupiti neki prilog za Velez....
Bez zajebancije sada,prije par mjeseci rekao sam da ce Velez potonuti..Dok je @pastrmka sanjao o europi u vrapcicima.. jbg droga je **** stvar.. dugo vremena ih kradu,uprava im je neambiciozna,otisli najbolji igraci... Godinama onu kutiju sibica od stadiona nisu uredili i makeli se s mrtve tocke,ukratko marketinski i organizacijski su na razini nizeligasa tipa Blagaj... mozda im je i bolje da ispadnu i naprave reorganizaciju,nego ostati i dogodine opet ajmo jovo na novo patit se kao i sada..

bagrcavi(sigurne dojave) Tipsbagrcavi je napisao/la:Jeste vala lažovi ili mitomani kako vi to volite reći, od nastanka pa do dana današnjeg. Drago mi je što to priznaješ. Ok hvalamiden je napisao/la:Mitomanska 1/1katakomba2 je napisao/la: A po vasoj ste vi pobijedili, i to nije OK
rpc81 je napisao/la:Cuj maketFanVitez je napisao/la:Mogli smo i mi s foruma skupiti neki prilog za Velez....
Bez zajebancije sada,prije par mjeseci rekao sam da ce Velez potonuti..Dok je @pastrmka sanjao o europi u vrapcicima.. jbg droga je **** stvar.. dugo vremena ih kradu,uprava im je neambiciozna,otisli najbolji igraci... Godinama onu kutiju sibica od stadiona nisu uredili i makeli se s mrtve tocke,ukratko marketinski i organizacijski su na razini nizeligasa tipa Blagaj... mozda im je i bolje da ispadnu i naprave reorganizaciju,nego ostati i dogodine opet ajmo jovo na novo patit se kao i sada..

Neka šošonu ono što su navijaci Veleža uradili za svoj klub tvoje selo ne može za 800 godina. Mozda imate malo para trenutno dok vas gura onaj seljober ali sve je to od danas do sutra. Mozda vec sljedece jutro se probudis gledajuci korov na stadionu i radnik iz hadzica dok cemo mi zivit jos mnogo jer za ovaj klub kuca sestocifrena cifra srca. Haj sad idi spavaj okle vas u vitezu s fudbalom vi ste poznati po kupusu glavatom i to samo zimi kad ga treba kiselit
 Realnost i istina boli,znam prijatelju kako ti je,kad vas jebu vasi ,onda serete po forumasima ovdje
  Realnost i istina boli,znam prijatelju kako ti je,kad vas jebu vasi ,onda serete po forumasima ovdje  sestocifrena cifra?? Jarane daj i meni malo te droge da budem lud,ocito imas dobrog dilera... i za kraj doci ces ti u Vitez posla traziti sabane jedan,ti Mostara vidio nisi , uzivaj u onom zaselku vrapcicima..
 sestocifrena cifra?? Jarane daj i meni malo te droge da budem lud,ocito imas dobrog dilera... i za kraj doci ces ti u Vitez posla traziti sabane jedan,ti Mostara vidio nisi , uzivaj u onom zaselku vrapcicima.. 

iskreno najbolji vam je
 iskreno najbolji vam je   

Samo je ss.ba to objavio i prepravio tekst nakon sto je kvazinovinar skontao da je kašikom pokusao ****fczeljo je napisao/la:Zamišljena je sergija, kad su skontali kakvi su debili ispali, onda je najlakše optužiti novinare (ili kako se pežorativno voli reći "sarajevske medije") i mahalu i pričati kako nismo dobro skontali i kako smo zlonamjerni u komentarima. To je trebalo za izbjeglice. Aha, kako da ne.
Čupajte i vadite sad što ste zaj..... Ne mogu svi portali jednako pogriješiti.
kod nas nema klasicnog informisanja sa izvora..jedan portal objavi,ostali samo preuzmu vijest,proslijede je.fczeljo je napisao/la:Zamišljena je sergija, kad su skontali kakvi su debili ispali, onda je najlakše optužiti novinare (ili kako se pežorativno voli reći "sarajevske medije") i mahalu i pričati kako nismo dobro skontali i kako smo zlonamjerni u komentarima. To je trebalo za izbjeglice. Aha, kako da ne.
Čupajte i vadite sad što ste zaj..... Ne mogu svi portali jednako pogriješiti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.