FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
bravo ribery
Veni Vidi Tapatalk
Veni Vidi Tapatalk
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. We're all going to die. Come watch TV.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Ma i ne treba nama rekord ba 
Bilall svaka cast
Vidal se trudi strasno, Martinez je bio odlican u prvom u drugom je malo pao.
Alonso je vec davno pokazao da je njegovo vrijeme proslo za ovakav Bayern.
Bilall svaka cast
Vidal se trudi strasno, Martinez je bio odlican u prvom u drugom je malo pao.
Alonso je vec davno pokazao da je njegovo vrijeme proslo za ovakav Bayern.
Mia San Mia
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Vratio se King Franck. 
Veni Vidi Tapatalk
Veni Vidi Tapatalk
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. We're all going to die. Come watch TV.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Dobro jbg, mi smo svoje prokockali u prvom dijelu.
Golove smo primili nakon smusenih reakcija odbrambene linije, djelovalo je kao da ne znaju ko sta igra.
Drago mi je zbog Riberya, od velike je vaznosti ovaj njegov povratak.
PS: jos jednom se pokazalo da smo prema naprijed dobrano slabiji kada u ekipi nemamo dva brza krila iako smo veceras napravili poprilican broj dobrih prilika.
Ona stativa je prekretnica svega.
Vidjecemo sta ce biti u 18:30, hoce li BvB opet smanjiti razliku ili cemo ostati neokrznjeni.
Golove smo primili nakon smusenih reakcija odbrambene linije, djelovalo je kao da ne znaju ko sta igra.
Drago mi je zbog Riberya, od velike je vaznosti ovaj njegov povratak.
PS: jos jednom se pokazalo da smo prema naprijed dobrano slabiji kada u ekipi nemamo dva brza krila iako smo veceras napravili poprilican broj dobrih prilika.
Ona stativa je prekretnica svega.
Vidjecemo sta ce biti u 18:30, hoce li BvB opet smanjiti razliku ili cemo ostati neokrznjeni.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- FranckRibery
- Kontakt:
Vratio se King Munchenaaaaaaaa
kad udje srce mi zaigraaa
gladbach tradiocionalno nezgodno gostovanje, steta sto na pocetku one sanse nisu usle... vratilo im sve al et, moramo dati ostalim klubovima malo nade za borbu oko titule
KING Bilalllll
od koga bayern gubi... strasno.
ja sam ih gledo uzivo protiv hanovera i slobodno mogu kazati da osim traorea, granita i rafaela nemaju igraca koji umije igrati fudbala.
da igraju 10 tekmi protiv bayerna, vjerujem da bi ih bayern dobio devet puta.
helem, ovo je taj jedan yebeni baksuzni put. pos.rase nam se u rekord.
ja sam ih gledo uzivo protiv hanovera i slobodno mogu kazati da osim traorea, granita i rafaela nemaju igraca koji umije igrati fudbala.
da igraju 10 tekmi protiv bayerna, vjerujem da bi ih bayern dobio devet puta.
helem, ovo je taj jedan yebeni baksuzni put. pos.rase nam se u rekord.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
i da, jos jednom cu ponoviti da ne znam kako cu podnijeti kad riberi okaci kope o klin.
vjerujem da bayo do sudnjeg dana nece imati slicnog igraca.
vjerujem da bayo do sudnjeg dana nece imati slicnog igraca.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- BavaracZenica
- Kontakt:
I ja sam ocekivao tezu utakmicu, mogli smo u prvom poluvremenu to rijesiti ali sta je tu je, poraz prvi u Bundesligi, ali veoma vazna cinjenica je povratak Riberya plus njegov gol to ce dici jos vise moral momcadi, ovaj poraz je dobro dosao jer niko nije savrsen i uvijek mora biti neki pad, tako da, ocekujem vec protiv Dinama da se nabije gol razlika tu u Ligi prvaka i vrati na pravi kolosijek, ako se ovo moze nazvat ispadanje iz nekog kolosijeka 
Krila su jak segment u nasoj igri, ali za razliku od utakmica kad smo bas bili jalovi sa napadima, vcrs je druga stvar bila jer smo imali sansi, ali nije islo u gol i to je visa sila, sve u svemu nista da se covjek uhvati za glavu !!
Krila su jak segment u nasoj igri, ali za razliku od utakmica kad smo bas bili jalovi sa napadima, vcrs je druga stvar bila jer smo imali sansi, ali nije islo u gol i to je visa sila, sve u svemu nista da se covjek uhvati za glavu !!
FC Bayern !!!!!
- Centre forward
- Kontakt:
Men' kad god je loše ljudino, maxuz pročitam neki tvoj post.BavaracZenica je napisao/la:I ja sam ocekivao tezu utakmicu, mogli smo u prvom poluvremenu to rijesiti ali sta je tu je, poraz prvi u Bundesligi, ali veoma vazna cinjenica je povratak Riberya plus njegov gol to ce dici jos vise moral momcadi, ovaj poraz je dobro dosao jer niko nije savrsen i uvijek mora biti neki pad, tako da, ocekujem vec protiv Dinama da se nabije gol razlika tu u Ligi prvaka i vrati na pravi kolosijek, ako se ovo moze nazvat ispadanje iz nekog kolosijeka
Ma nista strasno, do ponoći će ova tekma bit' zaboravljena. Kad je već ovako ispalo, iskreno se nadam da će Borussia ovaj elan prenijet' i na LP.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- anelbavarac
- Kontakt:
Treba raspustit' komplet ekipu,sa stručnim stabom na čelu. 
toliko smo navikli na pobjede, da smo svjesni bili da će nas morat neko u boljoj formi s manje povrijeđenih igrača pobijedit i nije nas uzdrmao poraz, štaviše ostao je u sjeni povratka riberya i drago mi je da se previše to ne raspravlja jer ovo je mala opomena
+ moram pohvalit dobru atmosferu u ekipi iako se gubi

+ moram pohvalit dobru atmosferu u ekipi iako se gubi

Vidim stoicki ste podnijeli poraz. Nisam ocekivao.
ja nisam...al nebitno. Ova utakmica potvrdjuje moje misljenje da je nas najbolji igrac ove sezone Costa i to da je Robben nas najubojitiji igrac. Jos nesto, mora se priznati (ne zbog o r tekme) da je Neuer u katastrofalnoj formi. Zasto?, zato sto he odigrao 200utakmica u 3 godine tj sve kojr je mogao. To ne ide.
Toliko me je obradovala najprije vijest da Ribery putuje sa ekipom, pa ulazak na teren, a onda i gol, da mi uopce nije trn u oku ovaj poraz.
Odmah se vidjelo koliko gori od zelje za igranjem i da taj momak zna samo ici u igraca, RESPECT Bilale!!!!
Samo polako, kada bude najpotrebnije bit cemo najjaci!
Ne serite Gladbach je sa pravom tu gdje jesu, u zavidnoj su formi, sto se i danas moglo vidjeti.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Odmah se vidjelo koliko gori od zelje za igranjem i da taj momak zna samo ici u igraca, RESPECT Bilale!!!!
Samo polako, kada bude najpotrebnije bit cemo najjaci!
Ne serite Gladbach je sa pravom tu gdje jesu, u zavidnoj su formi, sto se i danas moglo vidjeti.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Stern des Südens
fakat, danas kod onog drugog gola je postupio ko amater, da je osto na liniji ništa mu ne bi mogo stindl, al to je jednostavno za očekivati, jer nema posla uopšte ove sezonemuamerc je napisao/la:Vidim stoicki ste podnijeli poraz. Nisam ocekivao.ja nisam...al nebitno. Ova utakmica potvrdjuje moje misljenje da je nas najbolji igrac ove sezone Costa i to da je Robben nas najubojitiji igrac. Jos nesto, mora se priznati (ne zbog o r tekme) da je Neuer u katastrofalnoj formi. Zasto?, zato sto he odigrao 200utakmica u 3 godine tj sve kojr je mogao. To ne ide.
Koliko god bilo krivo za poraz ipak se ne moze uvijek pobjedjivati ili ostati neporazen. To danas nije moguce. Pogotovo nije moguce akl igras na tri fronta. Bitno je da se Ribery vratio, svugdne smo prvi, odrati ovaj Darmstat u kupu i zakljuciti jesen kao idealan.
Važno je da se vratio king Ribery , njega ponovo vidjeti na terenu je neprocjenjivo.Ovaj poraz je ligu učinio malo zanimljivom.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.