Krila su jak segment u nasoj igri, ali za razliku od utakmica kad smo bas bili jalovi sa napadima, vcrs je druga stvar bila jer smo imali sansi, ali nije islo u gol i to je visa sila, sve u svemu nista da se covjek uhvati za glavu !!
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
- BavaracZenica
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
I ja sam ocekivao tezu utakmicu, mogli smo u prvom poluvremenu to rijesiti ali sta je tu je, poraz prvi u Bundesligi, ali veoma vazna cinjenica je povratak Riberya plus njegov gol to ce dici jos vise moral momcadi, ovaj poraz je dobro dosao jer niko nije savrsen i uvijek mora biti neki pad, tako da, ocekujem vec protiv Dinama da se nabije gol razlika tu u Ligi prvaka i vrati na pravi kolosijek, ako se ovo moze nazvat ispadanje iz nekog kolosijeka 
Krila su jak segment u nasoj igri, ali za razliku od utakmica kad smo bas bili jalovi sa napadima, vcrs je druga stvar bila jer smo imali sansi, ali nije islo u gol i to je visa sila, sve u svemu nista da se covjek uhvati za glavu !!
FC Bayern !!!!!
- Centre forward
- Kontakt:
Men' kad god je loše ljudino, maxuz pročitam neki tvoj post.BavaracZenica je napisao/la:I ja sam ocekivao tezu utakmicu, mogli smo u prvom poluvremenu to rijesiti ali sta je tu je, poraz prvi u Bundesligi, ali veoma vazna cinjenica je povratak Riberya plus njegov gol to ce dici jos vise moral momcadi, ovaj poraz je dobro dosao jer niko nije savrsen i uvijek mora biti neki pad, tako da, ocekujem vec protiv Dinama da se nabije gol razlika tu u Ligi prvaka i vrati na pravi kolosijek, ako se ovo moze nazvat ispadanje iz nekog kolosijeka
Ma nista strasno, do ponoći će ova tekma bit' zaboravljena. Kad je već ovako ispalo, iskreno se nadam da će Borussia ovaj elan prenijet' i na LP.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
- anelbavarac
- Kontakt:
Treba raspustit' komplet ekipu,sa stručnim stabom na čelu. 
toliko smo navikli na pobjede, da smo svjesni bili da će nas morat neko u boljoj formi s manje povrijeđenih igrača pobijedit i nije nas uzdrmao poraz, štaviše ostao je u sjeni povratka riberya i drago mi je da se previše to ne raspravlja jer ovo je mala opomena
+ moram pohvalit dobru atmosferu u ekipi iako se gubi

+ moram pohvalit dobru atmosferu u ekipi iako se gubi

Vidim stoicki ste podnijeli poraz. Nisam ocekivao.
ja nisam...al nebitno. Ova utakmica potvrdjuje moje misljenje da je nas najbolji igrac ove sezone Costa i to da je Robben nas najubojitiji igrac. Jos nesto, mora se priznati (ne zbog o r tekme) da je Neuer u katastrofalnoj formi. Zasto?, zato sto he odigrao 200utakmica u 3 godine tj sve kojr je mogao. To ne ide.
Toliko me je obradovala najprije vijest da Ribery putuje sa ekipom, pa ulazak na teren, a onda i gol, da mi uopce nije trn u oku ovaj poraz.
Odmah se vidjelo koliko gori od zelje za igranjem i da taj momak zna samo ici u igraca, RESPECT Bilale!!!!
Samo polako, kada bude najpotrebnije bit cemo najjaci!
Ne serite Gladbach je sa pravom tu gdje jesu, u zavidnoj su formi, sto se i danas moglo vidjeti.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Odmah se vidjelo koliko gori od zelje za igranjem i da taj momak zna samo ici u igraca, RESPECT Bilale!!!!
Samo polako, kada bude najpotrebnije bit cemo najjaci!
Ne serite Gladbach je sa pravom tu gdje jesu, u zavidnoj su formi, sto se i danas moglo vidjeti.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Stern des Südens
fakat, danas kod onog drugog gola je postupio ko amater, da je osto na liniji ništa mu ne bi mogo stindl, al to je jednostavno za očekivati, jer nema posla uopšte ove sezonemuamerc je napisao/la:Vidim stoicki ste podnijeli poraz. Nisam ocekivao.ja nisam...al nebitno. Ova utakmica potvrdjuje moje misljenje da je nas najbolji igrac ove sezone Costa i to da je Robben nas najubojitiji igrac. Jos nesto, mora se priznati (ne zbog o r tekme) da je Neuer u katastrofalnoj formi. Zasto?, zato sto he odigrao 200utakmica u 3 godine tj sve kojr je mogao. To ne ide.
Koliko god bilo krivo za poraz ipak se ne moze uvijek pobjedjivati ili ostati neporazen. To danas nije moguce. Pogotovo nije moguce akl igras na tri fronta. Bitno je da se Ribery vratio, svugdne smo prvi, odrati ovaj Darmstat u kupu i zakljuciti jesen kao idealan.
Važno je da se vratio king Ribery , njega ponovo vidjeti na terenu je neprocjenjivo.Ovaj poraz je ligu učinio malo zanimljivom.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ribery je jedan od najvećih igrača koji su ikad igrali za Bayern...Na malo prostoru on nevjerovatno barata s loptom. Kako on nju miluje, kontroliše i koliko čovjek trikova s loptom izvede, to je samo da ti pjena na usta krene. I zna se, ko zna - zna, toliko dugo odsustvo zbog povrede i čovjek uđe u igru i on odmah proizvodi čaroliju, onu pravu fudbalsku čaroliju.sekerbay je napisao/la:i da, jos jednom cu ponoviti da ne znam kako cu podnijeti kad riberi okaci kope o klin.
vjerujem da bayo do sudnjeg dana nece imati slicnog igraca.
A što se jučerašnje utakmice tiče, nije toliko iznenađenje što smo izgubili od Gladbacha. Pa Gladbach je u LP sjajne partije pružio protiv Juvea i Seville, Sevillu je čak i razbio. Kada oni razbiju Sevillu to se mora posebno uzdići, jer nije tu toliko bitan kvalitet, koliko činjenica da je Sevilla po evropskom islustvu mnogo ispred Gladbacha. Kada Gladbach takvu ekipu pobijedi na način kako je pobijedio, onda je jasno da su kvalitetni. Isto tako Gladbach ima lauf, igrao je kući, a njihov trener je izabrao pravu taktiku i sa svime je ubo.
Isto tako ne može se nešto sada puno zamjeriti našoj ekipi, jer Bayern je bio u prvom poluvremenu dosta bolji, imali smo dovoljno izglednih prilika da zabijemo gol. Da su naši zabili, razvlačili bi ih i razbili. Ovako su oni izvukli živu glavu, borili su se i imali su dovoljno petlje u drugom poluvremenu, a i dovoljno killer instinkta pred golom. Svoje prilike su hladnokrvno realizovali, a odradili su i sjajnu kontru kod trećeg gola.
Razočarani mogu biti (na pravi način) samo oni koji misle da ako Bayern nakon 12 ili 13 kola ima +8 da je prvenstvo odlučeno. U zadnje vrijeme sam imao osjećaj da imamo +15 prednost. Sada je "samo" +5, prvenstvo je nešto zanimljivije, ali Bayern ima super jaku ekipu koja je jača od većine u Evropi, a i širina kadra je presudna.
U međusobnim duelima ekipe poput dvije Borussije , Wolfsburga i sl. mogu nanijeti našoj ekipi poraz i pored svog kvaliteta kojeg Bayern posjeduje. Ali zato tokom cijele sezone, pored kvaliteta, mnogo, mnogo presuđuje širina Bayernovog kadra.
Da bi nas Dortmund do kraja mogao pratiti, mora im se dosta stvari poklopiti, a prije svega im ključni igrači moraju ostati zdravi. Kod nas se puno lakše kompenzira izostanak ključnih igrača, baš zbog spomenute širine.
Isto tako treba napomenuti da bi Dortmund sa ovih 35 bodova, hladno u nekoj drugoj sezoni, nekad prije par godina bio prvi...I to je dokaz koliko naša ekipa igra sjajnu sezonu, to ovih dosadašnjih 40 bodova i dokazuje...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Ne pratim baš Bundesku, a samim tim ni Bayern i bilo bi dobro da mi može neko reći kakav je Benatia, kakve su šanse da vas napusti ako dođe korektna ponuda? Hvala 
embrace the chaos
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Nikakve.Denno je napisao/la:Ne pratim baš Bundesku, a samim tim ni Bayern i bilo bi dobro da mi može neko reći kakav je Benatia, kakve su šanse da vas napusti ako dođe korektna ponuda? Hvala
Samo da ova utakmica ne bude otvorenje sezone pada forme, nije mi krivi zbog poraza,vise me strah da se ne desi lose proljece,hrpa povreda i negativna atmosfera.Imamo tim za sve trofeje i trebamo to zbilja lapiti.
VOLIM BAYERN
dabogda 'ćeri da te beg uzme...Denno je napisao/la:Ne pratim baš Bundesku, a samim tim ni Bayern i bilo bi dobro da mi može neko reći kakav je Benatia, kakve su šanse da vas napusti ako dođe korektna ponuda? Hvala
brate kako si se postavio ko da sad u džepu imaš 50miliona€ i planiraš kupit benatiu da ga kod kuće držiš
Ma mediji u Italiji ga spominju stalno, a mi imamo 23 mil€ da ga platimo, isto koliko ste i vi
, valjda sam zato i pitao 'kakav je', šta ja znam, idem na varijantu da se nije uklopio pa šanse postoje, al izgleda ne iako nam je prijeko potreban. Ništa, priVatno 
embrace the chaos
Benatia u Romu , a nek u suprotnom smjeru krene ManolasDenno je napisao/la:Ne pratim baš Bundesku, a samim tim ni Bayern i bilo bi dobro da mi može neko reći kakav je Benatia, kakve su šanse da vas napusti ako dođe korektna ponuda? Hvala
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
Ma ne možeš ni dobiti sve utakmice, nema ni rezona očekivati sezonu bez poraza i par kiksova je normalno. Nekoliko važnih izostanaka i protivnik koji je odigrao jako, jako dobru utakmicu, treba im odati priznanje. Možda je floksula, nije možda već sigurno, ali poraz u pravo vrijeme, da vide da i dalje treba raditi i popravljati neke stvari.
Svakako raduje povratak Riberya i za onaj period koji je proveo na terenu je izgledao kao onaj stari kad je bio rame uz rame Ronaldu i Messiju. Nedovoljno za neku ozbiljniju prognozu, ali dovoljno da se vidi želja i kvalitet koji sigurno posjeduje.
Što se povreda tiče, malo sam gledao na netu i ovako stoje stvari.
Kimmich ima gripu i vraća se za par dana, Thiago se vraća za desetak dana, Bernat za dvije sedmice, Costa, Alaba, Gotze i Robben za mjesec dana (plus minus sedmica).
Do kraja polusezone.

Svakako raduje povratak Riberya i za onaj period koji je proveo na terenu je izgledao kao onaj stari kad je bio rame uz rame Ronaldu i Messiju. Nedovoljno za neku ozbiljniju prognozu, ali dovoljno da se vidi želja i kvalitet koji sigurno posjeduje.
Što se povreda tiče, malo sam gledao na netu i ovako stoje stvari.
Kimmich ima gripu i vraća se za par dana, Thiago se vraća za desetak dana, Bernat za dvije sedmice, Costa, Alaba, Gotze i Robben za mjesec dana (plus minus sedmica).
Do kraja polusezone.

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
k'o plitak potok akobogda.ceze je napisao/la:Do kraja polusezone.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kakvu je povredu Costa zaradio, ja mislio on jos uvijek samo na postedi. 
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 0 gostiju.