FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
a bogami je tačno i da danas nijedan avion nije mogao sletjeti...
10.01.pocinje prelazni rok.djedovic01 je napisao/la:Toliko o tom spektakularnom ponedjeljku. Prelazni rok pocinje 1.1. tako da bi mozda logico bilo od tad ocekivati transfere.
Samo pitanje je kad ce se nasi u klubu otrijezniti poslije Nove godine
-
Hadzijalagic
- Kontakt:
Zar i ti? Ja vikendicu na Poljinama od transfera gradim. Hvala Visca, hvala Baja, Seha i najvise hvala Dzeki. Jos Memija i Amir da se prodaju pa na moru nesto da se kupujeChWilla je napisao/la:ja sam u halki, ali ne znam ni ja te informacije, samo sam u talovima za ove transfere u drugom smjeru
-
Hadzijalagic
- Kontakt:
- Jaozinho22
- Kontakt:
Husara mu agent...Hadzijalagic je napisao/la:Ne bi bilo lose dovesti ovog Ostrakovica da grije klupu Veci ako je Antolovic bivsi..
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
-
Hadzijalagic
- Kontakt:
Ne znadoh to.. Onda Gusu vratiti iz penzijeJaozinho22 je napisao/la:Husara mu agent...Hadzijalagic je napisao/la:Ne bi bilo lose dovesti ovog Ostrakovica da grije klupu Veci ako je Antolovic bivsi..![]()
![]()
Greska...ja mislim.Ipee je napisao/la:nurković pravo rješenje, a plus imaš potencijalnog trenera golmana
a jbt ko debil svaku slobodnu minutu udjem na ovo cudo da se obradujem, a ono sega samo tako...cut ces sutra za 5 dana..sta nas imas jeb.avat nece hitler doc igratHadzijalagic je napisao/la:Samo kazem da ne trebaju izlijetati jer prave sebi medvjedju uslugu.. Milion puta se tako pokazalo.. Ili neka kazu javno ko je i sta je ili neka preko pp govore kome hoce.. Bezveze ovde ubace musicu i siguran sam da mnoge to nervira.. Yebote mi kada dovodimo igraca krijemo ga ko zmija noge.. Isto kao da ce neko atentat izvrsiti na pojacanje ako ime procuri..
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Ta ce Guso. Imamo Elvisa Karica. Trener golmana i pomocni trener kluba. Uskoro i fizoterapeut/masazer.Hadzijalagic je napisao/la:Ne znadoh to.. Onda Gusu vratiti iz penzijeJaozinho22 je napisao/la:Husara mu agent...Hadzijalagic je napisao/la:Ne bi bilo lose dovesti ovog Ostrakovica da grije klupu Veci ako je Antolovic bivsi..![]()
![]()
- jaludovolimte
- Kontakt:
- GoodisonPark
- Kontakt:
Vidim Nyema slobodan od nove godine..
-
Hadzijalagic
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
Reci da se šališ..Ipee je napisao/la:nurković pravo rješenje, a plus imaš potencijalnog trenera golmana
Pojačanje na terenu i van njegajaludovolimte je napisao/la:Braćo tri velika imena dolaze na zimu, provjereno, insajderska (Čelo, drvo, žućo) Čekajte zvaničnu ipak
- themaniaks
- Kontakt:
jeste al nema ni potrebe da se najavljuju neke bombe dizanje euforije i onda hladan tus,polako sabur nismo pitariGoodisonPark je napisao/la:Kakve veze ima, danas sutra prekosutra, kad igrač potpiše saznat ćemo svi, uprava je na potezu i od njihovih poteza mnogo toga ovisi..
Vidim Nyema slobodan od nove godine..
- jaludovolimte
- Kontakt:
Umjesto Grbavice puštamo Dva galeba bela i čelo zabija 3+ po tekmilisander je napisao/la:Pojačanje na terenu i van njegajaludovolimte je napisao/la:Braćo tri velika imena dolaze na zimu, provjereno, insajderska (Čelo, drvo, žućo) Čekajte zvaničnu ipak
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Alipasino, Allosio, Anpa, Arma00, avalPacidoroP, b00t, Bonton, Cwirek, drzgemboadislic, ELDIABLO20, GavranBeli, GIBRA, Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm, Hrasno15, inzomni, Jarodwest, JimmyPage, Kajkutenjoyer, Kockoglavi, kosuljaplava, KrajinaTm87, Levin, Lewy21, LoveFootball1987, Lynx, Mana, ManIng, Miki82, MrAmarOsim, MrkiMedo, Orvel, perodeformero, Rauber33, Redfire16, spezial, StarmoCity, strucnjak9, TvrtkoPrvi, UtdBiH21, zastitaIdentiteta, ZeljeznicarUberAlles, Zhustri i 410 gostiju.