FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
FK Željezničar
[quote="Dolina"]Lego mi regres danas :kafa.
To je pravo pojacanje
dolina
To je pravo pojacanje

IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Pišu se gluposti oko pojačanja niko ne spominje da se Sablja vratio sa stažiranja. Danas je bio sa porodicom u Vapianu i na pitanje o pojačanjima čovjek fino kaže prica se sa dosta igrača dolaze menadžeri nude, guraju svoje igrače. I kroz osmjeh mi kaže bit ce nešto. Mi svi maštamo o nekim imenima al ljudi moji pa previše smo mi ozbiljan klub da bi dopustili da se nešto spekulise i da bas neki insajderi znaju ko ce doci. Zato samo opušteno i ne nasjedaj te na neke gluposti.
- Jaozinho22
- Kontakt:
PlaveBeretke je napisao/la:Pišu se gluposti oko pojačanja niko ne spominje da se Sablja vratio sa stažiranja. Danas je bio sa porodicom u Vapianu i na pitanje o pojačanjima čovjek fino kaže prica se sa dosta igrača dolaze menadžeri nude, guraju svoje igrače. I kroz osmjeh mi kaže bit ce nešto. Mi svi maštamo o nekim imenima al ljudi moji pa previše smo mi ozbiljan klub da bi dopustili da se nešto spekulise i da bas neki insajderi znaju ko ce doci. Zato samo opušteno i ne nasjedaj te na neke gluposti.

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
- JoseMourinho
- Kontakt:
Polako kontaktirno je dosta igrača, svi oni vagaju ponude nije bas neki uspjeh niti zelja doći u nasu ligu, isto tako ove neke naši drže na rezervi, tako da nista se ne zna jer nema prave informacije osim čini mi se bogija da ce neko doći, a isto tako sutra može se dogovoriti neki dolazak, tako da samo polako pa sta bude ima još 20 dana do priprema 

Re: RE: Re: FK Željezničar
Sirovina ko Kokot. U 5 dekaHadzijalagic je napisao/la:Reci da se šališ..Ipee je napisao/la:nurković pravo rješenje, a plus imaš potencijalnog trenera golmana
Hadzijalagic

Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.
Druze ne moras ispuniti dio potpunog prestanka pisanja, ali moras prestati pisati mjesec dana, to ono moralno od tebe, jer zbog samo tebe su forumasi ocekivali danasnji dan....tm8782 je napisao/la:Evo mene opklada je bila sa ribarom. To sto nije imao damu da je prihvati,posto sve zna, to je druga stvar. Oni koji trebaju da znaju znace o kome i cemu je rijec a neki ce cekati oficijalnu.
Ovo shvati kao ban raje, a ne administratora, mislim da ce se raja sloziti.
Znaci 21.01.2016. godine tvoj post moze poceti npr ovako: Raja evo mene opet, apstiniro sam mjesec, skonto sam - necu vise pisat kad ce ko doci ....
U suprotnom ides pod ruku sa ribarom.
Zivio
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.
Emisija Finale na OBN, gosti Amar Bajramović i Ermin Pešto-
Gori ste vi sto se primate na "insajdere".Mali milion puta potvrdjeno da u velukoj vecini slucajeva te unformacije ne budu tacne.Zato fino sacekajmo svi zvanicne informacije iz kluba i svima ce nam biti lakse.
-
- Kontakt:
Letimo negdje, 7 novih igrača, 6 novih, 9 novih...pomalo ljudi dragi...imamo već 3, bit će još...ima još vremena, do početka priprema su rekli da bi trebalo biti gotovo...tako da, pred nama...polako...
Opusteno, danas potpisujemo novog igraca. Citirajte me na kraju dana. 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Delirijum 

A šta kaže onaj insajder jučer mislim @ucenjak, od danas kreće euforija a sredinom sedmice vrh delirijuma, pa kasnije piše očekujem da me citirašAsharaK je napisao/la:Opusteno, danas potpisujemo novog igraca. Citirajte me na kraju dana.

tremens.club21 je napisao/la:Delirijum
-
- Kontakt:
Nije me bilo od srijede pa evo da se malo javnem da sumiram dešavanja. Očekivano od pressa. Sve objašenjeno i pošteno prezentirano. Ko ima mozga sve je skontao. Ko neće da skonta okretat će priču kao Ligata. Svaka čast upravi i Misketu.
@vrbanjuša tačnije Adise Hadžiću samo da te pozdravim. Raspravljali smo o toj temi prije sedam osam dana, a sve mi je bilo jasno kad sam jučer ili prekjučer pročitao tvoj komentar da nas je Adis sa ovim intervjuom sa Amarom pogurao i dao nam prostora pola sata na OBN-u i da zaslužuje skupštinu. I ja budala raspravljam. Za tvoju info nedavno su gostovali i JEšić i jedan igrač Sarajeva. Predložit ću ga i u skupštinu Sarajeva.
@vrbanjuša tačnije Adise Hadžiću samo da te pozdravim. Raspravljali smo o toj temi prije sedam osam dana, a sve mi je bilo jasno kad sam jučer ili prekjučer pročitao tvoj komentar da nas je Adis sa ovim intervjuom sa Amarom pogurao i dao nam prostora pola sata na OBN-u i da zaslužuje skupštinu. I ja budala raspravljam. Za tvoju info nedavno su gostovali i JEšić i jedan igrač Sarajeva. Predložit ću ga i u skupštinu Sarajeva.
-
- Kontakt:
Šta je s Kokotom? Je li raskinut ugovor s njim ili je još kod nas?
Životni saputnik! 1921
Da, moj komentar je bio upravo tebi upućen iz razloga što ti u startu diskvalifikuješ nekog na osnovu njegovog zanimanja. Dokaz kako neko može pomoći je i tih pola sata u udarnom terminu, fine, normalne i pozitivne priče. Napisao sam, dosta od Adisa. Mogao je pričati o hokeju na travi ili skijaškim skokovima, ali je sasvim korektno i profesionalno napravio emisiju o stvarima koje si pomenu u prvom djelu svog posta.zaboljisportuBiH je napisao/la:Nije me bilo od srijede pa evo da se malo javnem da sumiram dešavanja. Očekivano od pressa. Sve objašenjeno i pošteno prezentirano. Ko ima mozga sve je skontao. Ko neće da skonta okretat će priču kao Ligata. Svaka čast upravi i Misketu.
I nisam ja Adis niti ga lično poznajem. I ti imaš pozdrav od mene (a nisam Adis rekoh već).
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
sve jasno, igrački kadar treba biti posložen do 10.01...maxum1921 je napisao/la:Emisija Finale na OBN, gosti Amar Bajramović i Ermin Pešto-
-
- Kontakt:
Karikiram malo sa vim Adise Hadžiću. Ne interesuje me jesi li ali ti je očigledno stalo do njega. Ti još vijek nisi skontao poentu moje priče. Od 100 ljudi koji su se prijavili, i sigurno su svi Željovci, bolje je izabrati ljude koji se razumiju u biznis. Ok je da je tu jedan novinar, ali nije ok da budu 20 novinara, konobara i sl. Nije poenta on glavom i bradom. Opravdavaš nešto što se ne može opravdati. Koliko god vi ovdje kakaili iz nekih vaših razloga da u skupštini trebaju biti ljudi koji su samo Željovci to nije ispravno. U skupštini trebaju biti najbolji od onih što imamo. MOžda je Adis među njima, ali ja stvarno ne mislim da jeste. Koliko znam frajer je samo novinar bio u životu (ja se nadam da će članovima poslati i male biografije ljudi koji su ušli u skupštinu pa da mogu reći gdje to Adis može pomoći sem pola sata na OBN-u) i kažem ti da mi je ok da bude jedan novinar, ali ne ispred ljudi koji mogu pomoći. Ovo što je Adis zovnuo u goste ljude je njegov posao. Vjeruj mi da su više oni njega pogurali što su došli nego on njih. Klub uvijek može organizovati press i reći sve što ima. Ne treba im Adis da ih gura. Oni su podigli gledanost emisije koju on vodi a za koju je malo raje i čulo prije ovoga. Ovdje se samo ranije traži opravdanje za 100% ulazak Adisa Hadžića u skupštinu. Sve mi je jasno. Na pitanje zašto se kriju imena prijavljenih nisi mi nikad odgovorio. Ja ću ti odgovoriti. Zato što će ući Adis Hadžić (opet ponavljam nije bitan on glavom i bradom), a neće neko ko bi trebao prije njega. Ovako nikad nećemo saznati dali je bilo ljudi boljih od njega.vrbanjusa je napisao/la:Da, moj komentar je bio upravo tebi upućen iz razloga što ti u startu diskvalifikuješ nekog na osnovu njegovog zanimanja. Dokaz kako neko može pomoći je i tih pola sata u udarnom terminu, fine, normalne i pozitivne priče. Napisao sam, dosta od Adisa. Mogao je pričati o hokeju na travi ili skijaškim skokovima, ali je sasvim korektno i profesionalno napravio emisiju o stvarima koje si pomenu u prvom djelu svog posta.zaboljisportuBiH je napisao/la:Nije me bilo od srijede pa evo da se malo javnem da sumiram dešavanja. Očekivano od pressa. Sve objašenjeno i pošteno prezentirano. Ko ima mozga sve je skontao. Ko neće da skonta okretat će priču kao Ligata. Svaka čast upravi i Misketu.
I nisam ja Adis niti ga lično poznajem. I ti imaš pozdrav od mene (a nisam Adis rekoh već).
To ti je ko u izboru za miss. Izbaci najbolju da pobijedi ona koju ja zimgu.
To je najbitnije od svega da imas zokruzen igracki kadar u suprotnom nije ni bitan kvalitet igraca koje dovodis. Joco je primjer igraca koji ne prodje pripreme a zna pa i nemas bas neke koristi od njega. A u nasem slucaju mjenjamo i veliki broj igraca samonse nadam i velikom broju pripremnih utakmica.Velahalve je napisao/la:sve jasno, igrački kadar treba biti posložen do 10.01...maxum1921 je napisao/la:Emisija Finale na OBN, gosti Amar Bajramović i Ermin Pešto-
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!