FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
pa šta ću im ja kad se i dalje primaju, a milion puta se pokazalo.
a bogami je tačno i da danas nijedan avion nije mogao sletjeti...
a bogami je tačno i da danas nijedan avion nije mogao sletjeti...
10.01.pocinje prelazni rok.djedovic01 je napisao/la:Toliko o tom spektakularnom ponedjeljku. Prelazni rok pocinje 1.1. tako da bi mozda logico bilo od tad ocekivati transfere.
Samo pitanje je kad ce se nasi u klubu otrijezniti poslije Nove godine
-
- Kontakt:
Samo kazem da ne trebaju izlijetati jer prave sebi medvjedju uslugu.. Milion puta se tako pokazalo.. Ili neka kazu javno ko je i sta je ili neka preko pp govore kome hoce.. Bezveze ovde ubace musicu i siguran sam da mnoge to nervira.. Yebote mi kada dovodimo igraca krijemo ga ko zmija noge.. Isto kao da ce neko atentat izvrsiti na pojacanje ako ime procuri..
BUDI ŽELJO !!!
Zar i ti? Ja vikendicu na Poljinama od transfera gradim. Hvala Visca, hvala Baja, Seha i najvise hvala Dzeki. Jos Memija i Amir da se prodaju pa na moru nesto da se kupujeChWilla je napisao/la:ja sam u halki, ali ne znam ni ja te informacije, samo sam u talovima za ove transfere u drugom smjeru

DRUG NEBI TI PUNCA
pa nije džaba baner na zadnjim utakmicama poljine hills. ne reklamiraju navijačima sa juga sigurno, već ekipi koja se rastalilia 

-
- Kontakt:
Ne bi bilo lose dovesti ovog Ostrakovica da grije klupu Veci ako je Antolovic bivsi..
BUDI ŽELJO !!!
- Jaozinho22
- Kontakt:
Husara mu agent...Hadzijalagic je napisao/la:Ne bi bilo lose dovesti ovog Ostrakovica da grije klupu Veci ako je Antolovic bivsi..

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
-
- Kontakt:
ako vec oce rezervnog za vecu neka dovedu bobica iz veleza
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
nurković pravo rješenje, a plus imaš potencijalnog trenera golmana
-
- Kontakt:
Ne znadoh to.. Onda Gusu vratiti iz penzijeJaozinho22 je napisao/la:Husara mu agent...Hadzijalagic je napisao/la:Ne bi bilo lose dovesti ovog Ostrakovica da grije klupu Veci ako je Antolovic bivsi..![]()
![]()

BUDI ŽELJO !!!
Greska...ja mislim.Ipee je napisao/la:nurković pravo rješenje, a plus imaš potencijalnog trenera golmana
a jbt ko debil svaku slobodnu minutu udjem na ovo cudo da se obradujem, a ono sega samo tako...cut ces sutra za 5 dana..sta nas imas jeb.avat nece hitler doc igratHadzijalagic je napisao/la:Samo kazem da ne trebaju izlijetati jer prave sebi medvjedju uslugu.. Milion puta se tako pokazalo.. Ili neka kazu javno ko je i sta je ili neka preko pp govore kome hoce.. Bezveze ovde ubace musicu i siguran sam da mnoge to nervira.. Yebote mi kada dovodimo igraca krijemo ga ko zmija noge.. Isto kao da ce neko atentat izvrsiti na pojacanje ako ime procuri..
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Ta ce Guso. Imamo Elvisa Karica. Trener golmana i pomocni trener kluba. Uskoro i fizoterapeut/masazer.Hadzijalagic je napisao/la:Ne znadoh to.. Onda Gusu vratiti iz penzijeJaozinho22 je napisao/la:Husara mu agent...Hadzijalagic je napisao/la:Ne bi bilo lose dovesti ovog Ostrakovica da grije klupu Veci ako je Antolovic bivsi..![]()
![]()

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- jaludovolimte
- Kontakt:
Braćo tri velika imena dolaze na zimu, provjereno, insajderska (Čelo, drvo, žućo) Čekajte zvaničnu ipak
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
- GoodisonPark
- Kontakt:
Kakve veze ima, danas sutra prekosutra, kad igrač potpiše saznat ćemo svi, uprava je na potezu i od njihovih poteza mnogo toga ovisi..
Vidim Nyema slobodan od nove godine..

povratak otpisanih!
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
Reci da se šališ..Ipee je napisao/la:nurković pravo rješenje, a plus imaš potencijalnog trenera golmana
BUDI ŽELJO !!!
Pojačanje na terenu i van njegajaludovolimte je napisao/la:Braćo tri velika imena dolaze na zimu, provjereno, insajderska (Čelo, drvo, žućo) Čekajte zvaničnu ipak

- themaniaks
- Kontakt:
jeste al nema ni potrebe da se najavljuju neke bombe dizanje euforije i onda hladan tus,polako sabur nismo pitariGoodisonPark je napisao/la:Kakve veze ima, danas sutra prekosutra, kad igrač potpiše saznat ćemo svi, uprava je na potezu i od njihovih poteza mnogo toga ovisi..
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
- jaludovolimte
- Kontakt:
Umjesto Grbavice puštamo Dva galeba bela i čelo zabija 3+ po tekmilisander je napisao/la:Pojačanje na terenu i van njegajaludovolimte je napisao/la:Braćo tri velika imena dolaze na zimu, provjereno, insajderska (Čelo, drvo, žućo) Čekajte zvaničnu ipak
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
Koliko nama fali pozitivnih stvari , počev od pojačanja .. Oči su mi ispale čekajući ponedjeljak .. Ajde Željooo , čekaću uvijek !! 1921 !!
Brkica