Seyo ti znas,reci namSeyo_TM je napisao/la:Blizu je...Baja_Zvjerka je napisao/la:Daj Boze milion makar od njega..![]()
![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
Re: FK Željezničar
i 500k KM je dosta, s obzirom da ima ugovor na jos samo pola sezone... da je potpisao na jos godinu, pa da ga prodamo nakon 6 mjeseci, i poslije Europe... to bi bio posao od milion 
http://www.youtube.com/watch?v=4T0-ZELk6MU
''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”
''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”
Saznat ce se kada se bude trebalo saznati...uglavnom mozemo biti zadovljni!
Pogotovo kad se uzme u obzir kako smo dosad poslovali...a i Amar ga nebi pustio da ide da ne odgovara cifra
Pogotovo kad se uzme u obzir kako smo dosad poslovali...a i Amar ga nebi pustio da ide da ne odgovara cifra
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- nikad_izvini
- Kontakt:
Amin. Sretno Bekriću. Nikad nisi bio moj ljubimac
Nadam se da mi se Želja ispunila 500.000 + KM kao odšteta. Hvala ti sa sve.
Hajmo Amare dovesti pravog playa za Europe
Hajmo Amare dovesti pravog playa za Europe
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Idete u Evropu , i prodajete najboljeg igrača, šteta. Ne znam što se radujete parama kada će to neko prije ili kasnije ukrasti. Tako je to.
Šteta samo što će Željo biti slabiji u odnosu na ovu sezonu umjesto jači. Samo da se Litex ne ponovi, nedaj Bože.
Šteta samo što će Željo biti slabiji u odnosu na ovu sezonu umjesto jači. Samo da se Litex ne ponovi, nedaj Bože.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Nisi u pravu.. Kratko i jasno..Neutral je napisao/la:Idete u Evropu , i prodajete najboljeg igrača, šteta. Ne znam što se radujete parama kada će to neko prije ili kasnije ukrasti. Tako je to.
Pozz
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Što nisam u pravu ?
Lijepo bi bilo da daš neko objašnjenje. To je ta cijena igranja u ovoj ligi, ode ti najbolji igrač tek tako, a nema adekvatne zamjene.
Lijepo bi bilo da daš neko objašnjenje. To je ta cijena igranja u ovoj ligi, ode ti najbolji igrač tek tako, a nema adekvatne zamjene.
pa da je neplanski otisao onda bi to bio problem...nas plan je bio, za dalji uspjeh, da moramo/zelimo prodati Bekrica...Neutral je napisao/la:Što nisam u pravu ?
- bistrikboy
- Kontakt:
Haj sad ne peglajte nisi ni ti dao objasnjenje nek i on presuti i mirna Bosna...Neutral je napisao/la:Što nisam u pravu ?
Tema!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
tesko mu se s onim koromanom u ekipi, al eto, drago mi je zbog njega... bekrija je car... 
BRAVE HEART 1979-2005
spekulise se osmanagic no ja msilim da njega niko ne moze zamjenit : Darapinho1 je napisao/la:Zao mi pravo sto nam Samir ode,ali eto znao sam da je kad-tad morao otici.Ko bi ga mogao zamjeniti??
Rekao sam ode im najbolji igrač i nema onda adekvatne zamjene i to je to. I onda ekipa lošija nego što je bila. Ko će to njega zamjeniti. Da, okej plan je da ode i da se nešto zaradi, razumijem to, no ko će ga zamjeniti. Dobro nije sada Maradona, ali jeste za naše lige Pele 
Tako je i borac "planski" prodao bilbiju i jos par jacih igraca, i vidi kakva im je bila druga polusezona...eto sta vam covjek govori...a ta neka cifra koja se spominje se moze nadoknaditi jednim pretkolom vise, pogotovo mozda golom istog igraca.
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Hajde ti pokemon, ne beri brigu. Ima ko o tome misli.Možda i Nijaz uletiNeutral je napisao/la:Rekao sam ode im najbolji igrač i nema onda adekvatne zamjene i to je to. I onda ekipa lošija nego što je bila. Ko će to njega zamjeniti. Da, okej plan je da ode i da se nešto zaradi, razumijem to, no ko će ga zamjeniti. Dobro nije sada Maradona, ali jeste za naše lige Pele
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!
ne znam ja mu nebi preporucio tamo jer se zaostrava pravo izmedju 2 koreje 
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Steta ode najbolji igrac Zelje i najbolji igrac ove lige, zao mi je ali tako je moralo biti, nadam se da cemo dobiti soldine pare i naci solidnu zamjenu.
mi sa koreancima nismo potpisali da im budemo filijala i sigurno necemo razjebat pola tima i trenera...stoga primjer bilbija nije uopste adekvatan...Gigant je napisao/la:Tako je i borac "planski" prodao bilbiju i jos par jacih igraca, i vidi kakva im je bila druga polusezona...eto sta vam covjek govori...a ta neka cifra koja se spominje se moze nadoknaditi jednim pretkolom vise, pogotovo mozda golom istog igraca.
Evo ja cu se potruditi, da ti obijasnim pa da stavimo tacku na I mada mi nije jasno sta tacno ne razumijes iz onoga sto je Seyo napisao.Bekric je ostavljen na samom pocetku sezone da bi se sad prodao za veci iznos i u tome su vise nego uspjeli, druga stvar sve je uradjeno planski tako da se ima u planu i adekvatna zamjena.Neutral je napisao/la:Rekao sam ode im najbolji igrač i nema onda adekvatne zamjene i to je to. I onda ekipa lošija nego što je bila. Ko će to njega zamjeniti. Da, okej plan je da ode i da se nešto zaradi, razumijem to, no ko će ga zamjeniti. Dobro nije sada Maradona, ali jeste za naše lige Pele
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ne znam čemu brige, ne čini jedan igrač ekipu.Bekriću iz sveg srca želim uspjeh gdje god da ode,a nama je važno da nam Amar ostane.Imam puno povjerenje u njega i svaku njegovu odluku unaprijed podržavam.Dajte , ljudi, malo vjere.
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!
pile87 je napisao/la:Evo ja cu se potruditi, da ti obijasnim pa da stavimo tacku na I mada mi nije jasno sta tacno ne razumijes iz onoga sto je Seyo napisao.Bekric je ostavljen na samom pocetku sezone da bi se sad prodao za veci iznos i u tome su vise nego uspjeli, druga stvar sve je uradjeno planski tako da se ima u planu i adekvatna zamjena.Neutral je napisao/la:Rekao sam ode im najbolji igrač i nema onda adekvatne zamjene i to je to. I onda ekipa lošija nego što je bila. Ko će to njega zamjeniti. Da, okej plan je da ode i da se nešto zaradi, razumijem to, no ko će ga zamjeniti. Dobro nije sada Maradona, ali jeste za naše lige Pele
Pelak
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.