FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Avatar » 28 maj 2010, 17:03

Seyo_TM je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Daj Boze milion makar od njega.. 8-) 8-) 8-)
Blizu je...
Seyo ti znas,reci nam :mrgreen:

ja sam
Kontakt:

Post Postao/la ja sam » 28 maj 2010, 17:04

i 500k KM je dosta, s obzirom da ima ugovor na jos samo pola sezone... da je potpisao na jos godinu, pa da ga prodamo nakon 6 mjeseci, i poslije Europe... to bi bio posao od milion :)
http://www.youtube.com/watch?v=4T0-ZELk6MU

''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 28 maj 2010, 17:07

Saznat ce se kada se bude trebalo saznati...uglavnom mozemo biti zadovljni!
Pogotovo kad se uzme u obzir kako smo dosad poslovali...a i Amar ga nebi pustio da ide da ne odgovara cifra :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 28 maj 2010, 17:15

Amin. Sretno Bekriću. Nikad nisi bio moj ljubimac :mrgreen: Nadam se da mi se Želja ispunila 500.000 + KM kao odšteta. Hvala ti sa sve.
Hajmo Amare dovesti pravog playa za Europe :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 28 maj 2010, 17:17

Idete u Evropu , i prodajete najboljeg igrača, šteta. Ne znam što se radujete parama kada će to neko prije ili kasnije ukrasti. Tako je to.

Šteta samo što će Željo biti slabiji u odnosu na ovu sezonu umjesto jači. Samo da se Litex ne ponovi, nedaj Bože.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 28 maj 2010, 17:19

Neutral je napisao/la:Idete u Evropu , i prodajete najboljeg igrača, šteta. Ne znam što se radujete parama kada će to neko prije ili kasnije ukrasti. Tako je to.

Šteta samo što će Željo biti slabiji u odnosu na ovu sezonu umjesto jači. Samo da se Litex ne ponovi, nedaj Bože.
Nisi u pravu.. Kratko i jasno.. ;) ;) ;)
Pozz
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 28 maj 2010, 17:22

Što nisam u pravu ?

Lijepo bi bilo da daš neko objašnjenje. To je ta cijena igranja u ovoj ligi, ode ti najbolji igrač tek tako, a nema adekvatne zamjene.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 28 maj 2010, 17:23

Neutral je napisao/la:Što nisam u pravu ?

Lijepo bi bilo da daš neko objašnjenje. To je ta cijena igranja u ovoj ligi, ode ti najbolji igrač tek tako, a nema adekvatne zamjene.
pa da je neplanski otisao onda bi to bio problem...nas plan je bio, za dalji uspjeh, da moramo/zelimo prodati Bekrica...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 28 maj 2010, 17:24

Neutral je napisao/la:Što nisam u pravu ?

Haj sad ne peglajte nisi ni ti dao objasnjenje nek i on presuti i mirna Bosna...

Tema!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

edotm87
Kontakt:

Post Postao/la edotm87 » 28 maj 2010, 17:24

tesko mu se s onim koromanom u ekipi, al eto, drago mi je zbog njega... bekrija je car... ;)
BRAVE HEART 1979-2005

tm_ludak
Kontakt:

Post Postao/la tm_ludak » 28 maj 2010, 17:24

arapinho1 je napisao/la:Zao mi pravo sto nam Samir ode,ali eto znao sam da je kad-tad morao otici.Ko bi ga mogao zamjeniti??
spekulise se osmanagic no ja msilim da njega niko ne moze zamjenit : D

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 28 maj 2010, 17:26

Rekao sam ode im najbolji igrač i nema onda adekvatne zamjene i to je to. I onda ekipa lošija nego što je bila. Ko će to njega zamjeniti. Da, okej plan je da ode i da se nešto zaradi, razumijem to, no ko će ga zamjeniti. Dobro nije sada Maradona, ali jeste za naše lige Pele ;)

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 28 maj 2010, 17:32

Tako je i borac "planski" prodao bilbiju i jos par jacih igraca, i vidi kakva im je bila druga polusezona...eto sta vam covjek govori...a ta neka cifra koja se spominje se moze nadoknaditi jednim pretkolom vise, pogotovo mozda golom istog igraca.
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 28 maj 2010, 17:32

Neutral je napisao/la:Rekao sam ode im najbolji igrač i nema onda adekvatne zamjene i to je to. I onda ekipa lošija nego što je bila. Ko će to njega zamjeniti. Da, okej plan je da ode i da se nešto zaradi, razumijem to, no ko će ga zamjeniti. Dobro nije sada Maradona, ali jeste za naše lige Pele ;)
Hajde ti pokemon, ne beri brigu. Ima ko o tome misli.Možda i Nijaz uleti :mrgreen:
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 28 maj 2010, 17:33

ne znam ja mu nebi preporucio tamo jer se zaostrava pravo izmedju 2 koreje :?
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 28 maj 2010, 17:35

Steta ode najbolji igrac Zelje i najbolji igrac ove lige, zao mi je ali tako je moralo biti, nadam se da cemo dobiti soldine pare i naci solidnu zamjenu.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 28 maj 2010, 17:37

Gigant je napisao/la:Tako je i borac "planski" prodao bilbiju i jos par jacih igraca, i vidi kakva im je bila druga polusezona...eto sta vam covjek govori...a ta neka cifra koja se spominje se moze nadoknaditi jednim pretkolom vise, pogotovo mozda golom istog igraca.
mi sa koreancima nismo potpisali da im budemo filijala i sigurno necemo razjebat pola tima i trenera...stoga primjer bilbija nije uopste adekvatan...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 28 maj 2010, 17:42

Neutral je napisao/la:Rekao sam ode im najbolji igrač i nema onda adekvatne zamjene i to je to. I onda ekipa lošija nego što je bila. Ko će to njega zamjeniti. Da, okej plan je da ode i da se nešto zaradi, razumijem to, no ko će ga zamjeniti. Dobro nije sada Maradona, ali jeste za naše lige Pele ;)
Evo ja cu se potruditi, da ti obijasnim pa da stavimo tacku na I mada mi nije jasno sta tacno ne razumijes iz onoga sto je Seyo napisao.Bekric je ostavljen na samom pocetku sezone da bi se sad prodao za veci iznos i u tome su vise nego uspjeli, druga stvar sve je uradjeno planski tako da se ima u planu i adekvatna zamjena.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 28 maj 2010, 17:43

Ne znam čemu brige, ne čini jedan igrač ekipu.Bekriću iz sveg srca želim uspjeh gdje god da ode,a nama je važno da nam Amar ostane.Imam puno povjerenje u njega i svaku njegovu odluku unaprijed podržavam.Dajte , ljudi, malo vjere.
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 28 maj 2010, 17:45

pile87 je napisao/la:
Evo ja cu se potruditi, da ti obijasnim pa da stavimo tacku na I mada mi nije jasno sta tacno ne razumijes iz onoga sto je Seyo napisao.Bekric je ostavljen na samom pocetku sezone da bi se sad prodao za veci iznos i u tome su vise nego uspjeli, druga stvar sve je uradjeno planski tako da se ima u planu i adekvatna zamjena.

Pelak

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 11 gostiju.