Seyo_TMcena je napisao/la:pile87 je napisao/la:Evo ja cu se potruditi, da ti obijasnim pa da stavimo tacku na I mada mi nije jasno sta tacno ne razumijes iz onoga sto je Seyo napisao.Bekric je ostavljen na samom pocetku sezone da bi se sad prodao za veci iznos i u tome su vise nego uspjeli, druga stvar sve je uradjeno planski tako da se ima u planu i adekvatna zamjena.Neutral je napisao/la:Rekao sam ode im najbolji igrač i nema onda adekvatne zamjene i to je to. I onda ekipa lošija nego što je bila. Ko će to njega zamjeniti. Da, okej plan je da ode i da se nešto zaradi, razumijem to, no ko će ga zamjeniti. Dobro nije sada Maradona, ali jeste za naše lige Pele
Pelak
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
JOK evo pitaj Seyecena je napisao/la:pile87 je napisao/la:Evo ja cu se potruditi, da ti obijasnim pa da stavimo tacku na I mada mi nije jasno sta tacno ne razumijes iz onoga sto je Seyo napisao.Bekric je ostavljen na samom pocetku sezone da bi se sad prodao za veci iznos i u tome su vise nego uspjeli, druga stvar sve je uradjeno planski tako da se ima u planu i adekvatna zamjena.Neutral je napisao/la:Rekao sam ode im najbolji igrač i nema onda adekvatne zamjene i to je to. I onda ekipa lošija nego što je bila. Ko će to njega zamjeniti. Da, okej plan je da ode i da se nešto zaradi, razumijem to, no ko će ga zamjeniti. Dobro nije sada Maradona, ali jeste za naše lige Pele
Pelak
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Bekric ako ode u Koreju,moze zaboraviti na Repku i na sledeci angazman u jacem timu!
Tu jedino sto moze popraviti jeste svoj banovni racun,mislim da je bolje da ostane bar dok neprodju ove kvalifikacije za europu pa onda mozda dobije bolju ponudu....
Tu jedino sto moze popraviti jeste svoj banovni racun,mislim da je bolje da ostane bar dok neprodju ove kvalifikacije za europu pa onda mozda dobije bolju ponudu....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
ma samo treba reci hvala na svemu sto je ucinio za Zelju, nek mu je sa srecom u novom klubu i da postignu dogovor koji ce biti dobar i za njeg i za zelju, samo mi zao sto ga necemo gledati u evropskom zelji ove sezone 
Sreca nasa pa nisu 60te pa se moze poslati dvd selektoru ili cak zamoliti famAliju da snimi sa nekog korejskog kanala tekmu...VJEROVALI ILI NE U KOREJI POSTOJI KUTIJA SA SLIKAMA KAO I KOD NAS...U NARODU JE ZOVEMO TELEEEVIZ'JA...Ponos Torina je napisao/la:Bekric ako ode u Koreju,moze zaboraviti na Repku i na sledeci angazman u jacem timu!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Znam da postoji i da je tehnika dosta napredovala ali vjeruj mi da to neigra nikakvu ulogu,odlazak tamo mu je samo pad u karijeri,on sigurno moze kroz mjesec dana dobiti jacu i bolju ponudu od nekih ekipa u europi!Problem nasih igraca iz Pl je to sto lete na prvu loptu misleci da ce im pobjeci svijet,nemaju vjere u sebe sami sebi nevjeruju da su kvalitetni i da ce doci dobvar klub po njih,pa zato lete odma ko posalje ponudu...Seyo_TM je napisao/la:Sreca nasa pa nisu 60te pa se moze poslati dvd selektoru ili cak zamoliti famAliju da snimi sa nekog korejskog kanala tekmu...VJEROVALI ILI NE U KOREJI POSTOJI KUTIJA SA SLIKAMA KAO I KOD NAS...U NARODU JE ZOVEMO TELEEEVIZ'JA...Ponos Torina je napisao/la:Bekric ako ode u Koreju,moze zaboraviti na Repku i na sledeci angazman u jacem timu!
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 28 maj 2010, 17:58, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- elninho_resTO
- Kontakt:
sejo nemoj furat narod,cuj postoji ta neka kutija u koreji,...sad sam zbunjen,jos neki novi termini kao "televizija",ostavio si me bez tekstSeyo_TM je napisao/la:Sreca nasa pa nisu 60te pa se moze poslati dvd selektoru ili cak zamoliti famAliju da snimi sa nekog korejskog kanala tekmu...VJEROVALI ILI NE U KOREJI POSTOJI KUTIJA SA SLIKAMA KAO I KOD NAS...U NARODU JE ZOVEMO TELEEEVIZ'JA...Ponos Torina je napisao/la:Bekric ako ode u Koreju,moze zaboraviti na Repku i na sledeci angazman u jacem timu!
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
ne mogu da vjerujem da neki kukaju sto odlazi , ako nije htio da produzi ugovor bolje je za nas klub sto je otisao , a da ode na polusezoni besplatno svi bi govorili trebalo ga je prodat na ljeto ili brkina je greska sto nije potpisao ugovor sa njim , ili hiljadu nekih razloga koji pljuvaci nadju da bi mogli pljuvati po onome sto se uradi
Želim Bekriću što više miliona da zaradi! Sretno kralju pored ove titule tvoje ime će se najviše spominjati!
yeboga ne ide covjek da radi na baustelu tamo...
Koreja sigurno nije nazadak u odnosu na nasu ligu...
Jesmol kontali šta ćemo bez Coce na polusezoni?? Jedini po meni teško zamjenljiv igrač u timu je Šeha!
I to a i nije se on sam prodao nego ga je Amar prodaoSeyo_TM je napisao/la:yeboga ne ide covjek da radi na baustelu tamo...
- Ponos Torina
- Kontakt:
Bog te cuo!pile87 je napisao/la:I to a i nije se on sam prodao nego ga je Amar prodaoSeyo_TM je napisao/la:yeboga ne ide covjek da radi na baustelu tamo...
Koreja sigurno nije nazadak u odnosu na nasu ligu...kao sto ce prodati sve kvalitetne igrace i u buduce jer tako klub profitira ali ce iduci biti za jos vecu cifru nego je Bekric otisao.Nema u ovome nista lose samo pozitivno vidicete na pocetku kvalifikacija za LS
Transfer, novac, sve je to ok., nego zar Bekric nije bio toliko dobar da ga uzme neki euro ligas?!
Ocito da je njemu u ovom trenutku vaznije zaraditi, a i Zeljo se moze udarat' u guzicu jer ce dobiti sigurno vise para od Korejanaca... osim toga nije ta Korejska liga toliko losa, sigurno je recimo jaca od Poljske ili Ceske, gdje je Zeljo dosad slao igrace... i konacno, igrac je mlad, nije kasno da se vrati u Europu i to u mnogo bolji tim nego sto bi mozda otisao sada...cole-ch je napisao/la:Transfer, novac, sve je to ok., nego zar Bekric nije bio toliko dobar da ga uzme neki euro ligas?!
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Sto se kinte tice ok., ali zar PL najboljeg (najkorisnijeg) igraca prodaje u koreju?! Stvarno steta! Dole niko ko je vredeo otisao nije, a odozdo se niko kao igrac u evropu vratio nije, samo kao penzioner. Sa dalekog istoka jedini uspesan povratak je imao Arsen Wenger (trener Arsenala).Isnar je napisao/la:Ocito da je njemu u ovom trenutku vaznije zaraditi, a i Zeljo se moze udarat' u guzicu jer ce dobiti sigurno vise para od Korejanaca... osim toga nije ta Korejska liga toliko losa, sigurno je recimo jaca od Poljske ili Ceske, gdje je Zeljo dosad slao igrace... i konacno, igrac je mlad, nije kasno da se vrati u Europu i to u mnogo bolji tim nego sto bi mozda otisao sada...cole-ch je napisao/la:Transfer, novac, sve je to ok., nego zar Bekric nije bio toliko dobar da ga uzme neki euro ligas?!
Poljska i Ceska liga su za klasu bolje od korejske.
http://www.gamehosting.ba/refferal/ref.php?id=318
Izvinjavam se na offtopicu , ako nije problem po jedan klik . Hvala unaprijed
Izvinjavam se na offtopicu , ako nije problem po jedan klik . Hvala unaprijed
E pa ja ne mislim tako, korejski timovi su jako uspjesni u Azijskim kupovima, igraju na najvisem mogucem nivou u Aziji, a i fudbal u tim zemljama dozivljava eksponencijalnu progresiju... pa svi najbolji korejski igraci su napravili odlicne karijere u Europi, a jasno je odakle su dosli... nije se vratio neko ko je pred penziju otisao, ali Bekric hoce i to u mnogo bolji klub nego sto je to moguce sada... pola reprezentativaca im igra u domacem prvenstvu, za razliku od nas, a svi znamo da je Juzna Koreja redovan ucesnik SP-a i to ne kao kanta za nabijanje, nego kao ozbiljna reprezentacija... o organizaciji i parama koje se vrte necu ni da pricam... dakle, zakljucak je da je Korejska liga i organizovanija i jaca od Ceske ili Poljske, a tvoja konstatacija da su ove dvije lige za klasu jace... pa dobro, svako ima svoje misljenje...cole-ch je napisao/la:Sto se kinte tice ok., ali zar PL najboljeg (najkorisnijeg) igraca prodaje u koreju?! Stvarno steta! Dole niko ko je vredeo otisao nije, a odozdo se niko kao igrac u evropu vratio nije, samo kao penzioner. Sa dalekog istoka jedini uspesan povratak je imao Arsen Wenger (trener Arsenala).Isnar je napisao/la:Ocito da je njemu u ovom trenutku vaznije zaraditi, a i Zeljo se moze udarat' u guzicu jer ce dobiti sigurno vise para od Korejanaca... osim toga nije ta Korejska liga toliko losa, sigurno je recimo jaca od Poljske ili Ceske, gdje je Zeljo dosad slao igrace... i konacno, igrac je mlad, nije kasno da se vrati u Europu i to u mnogo bolji tim nego sto bi mozda otisao sada...cole-ch je napisao/la:Transfer, novac, sve je to ok., nego zar Bekric nije bio toliko dobar da ga uzme neki euro ligas?!
Poljska i Ceska liga su za klasu bolje od korejske.
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Prodati igraca u Aziju, ili Evropu je mnogo ozbiljnije, nego u Hrvatsku... Realno, prodajes ga u bogatiju ligu (ne mora biti jaca) i dobijas lovu s kojom mozes kupiti dva igraca kod nas, ili jednog talenta u usponu kojeg ces izgraditi i opet prodati, pa opet kupiti novog i tako u krug. Konstantno pojacavas igracki kadar i odrzavas se u vrhu domaceg prvenstva, a lova dolazi i od toga i od transfera i od stalnih izleta u Evropu.
Sto je klubu bitno da li igrac odlazi u bolju ili slabiju ligu? Bitna je lova koja se dize.
Sto je klubu bitno da li igrac odlazi u bolju ili slabiju ligu? Bitna je lova koja se dize.
Zadnja izmjena: Vlak, dana/u 28 maj 2010, 19:30, ukupno mijenjano 1 put.
Od svega je trenutno najbitnije da hajruje i Bekric i Zeljo a neka nas par dana dok covjek ne potpise 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.