Koja je najuspješnija država regiona u sportu?
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Koja je najuspješnija država regiona u sportu?
Mislim da je Trgovišće poprilično udaljeno od ovih mjesta:

Šni ?MaGiCa je napisao/la:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Nešto je mnogo čisto pa nisam bio siguran.MaGiCa je napisao/la:Oui.
To jeste Niš, kad su ga očistili za Nišville.
A ono prvo je KG.
A ono prvo je KG.
KG sam prepoznao, samo je to neka starija slika.MaGiCa je napisao/la:To jeste Niš, kad su ga očistili za Nišville.![]()
A ono prvo je KG.
U Nišu sam proveo par meseci u vojsci, redovno izadjem da bih, navodno, isao na VMC ili VB a odem na trafiku, kupim sve novine i od 8 do 13 časova sedim u Kalči u nekom od kafića.
Ja sam isto prepoznao Kragujevac, iako sam samo jednom prolazio kad sam išao na Kopaonik prije nekih dvije godine, ali ulica ide točno uz rijeku i odmah je u prvom planu, pa mi je palo u oko..Tribalian je napisao/la:KG sam prepoznao, samo je to neka starija slika.MaGiCa je napisao/la:To jeste Niš, kad su ga očistili za Nišville.![]()
A ono prvo je KG.
U Nišu sam proveo par meseci u vojsci, redovno izadjem da bih, navodno, isao na VMC ili VB a odem na trafiku, kupim sve novine i od 8 do 13 časova sedim u Kalči u nekom od kafića.
U Nišu nisam bio, al sam upoznao jednu finu mamu iz Niša
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Dubravec kakav si ti GPSdubrava je napisao/la:
Ja sam isto prepoznao Kragujevac, iako sam samo jednom prolazio kad sam išao na Kopaonik prije nekih dvije godine, ali ulica ide točno uz rijeku i odmah je u prvom planu, pa mi je palo u oko..
U Nišu nisam bio, al sam upoznao jednu finu mamu iz Nišai to na Kopaoniku baš
@Magica " sliku niške tvrđave
Goša kroz muzicke taktove opisao proslu, inace jednu od najuspjesnijih godina u istoriji srpskog sporta...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- alan_kardec
- Kontakt:
marconato je napisao/la:Goša kroz muzicke taktove opisao proslu, inace jednu od najuspjesnijih godina u istoriji srpskog sporta...![]()
[youtube][/youtube]
kakva godina
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Gosa covijek dominira sa ovim pjesmama
Nadam se da ce ova godina biti jos bolja.. treba drzati neki standard
Nadam se da ce ova godina biti jos bolja.. treba drzati neki standard
- alan_kardec
- Kontakt:
Na Olimpijadi se treba pucati na 3 zlata. Novak, vaterpolisti i basketaši plus što će biti još poneka medalja (ko što uvijek i bude) u streljaštvu.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
basketaši? za su olimpijska disciplina? Ja očekujem od Tekvondoa jedno zlato
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- alan_kardec
- Kontakt:
DANTES je napisao/la:basketaši?
to sam negdje čuo, a evo sad tražim spisak sportova za Rio i basketa nema. jbga, onda je do mene.
edit: evo nađoh na netu
After decades of pressure and debate, as well as an official application submitted by the International Basketball Federation, the IOC have this week confirmed that a three-men-a-side basketball variant will be included as a part of the official event program for the 2016 Olympics in Rio de Janeiro.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
apsolutno bez konkurencije u regionu sveukupno gledano
Najuspješniju godinu ikada usraše košarkaši...
...koji su nas jedini obradovali u 2014-oj.NeshaFCB je napisao/la:Najuspješniju godinu ikada usraše košarkaši...
I think I'm a pussy one.
Necemo imati nista protiv da nas i ove godine obraduju...Texi je napisao/la: ...koji su nas jedini obradovali u 2014-oj.Ne računam vaterpoliste kojima je to prešlo u naviku.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Da. Ali ipak, očekivali smo finale od košarkaša, da se ne lažemo.Texi je napisao/la:...koji su nas jedini obradovali u 2014-oj.NeshaFCB je napisao/la:Najuspješniju godinu ikada usraše košarkaši...Ne računam vaterpoliste kojima je to prešlo u naviku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.