Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Šni ?MaGiCa je napisao/la:
Nešto je mnogo čisto pa nisam bio siguran.MaGiCa je napisao/la:Oui.
KG sam prepoznao, samo je to neka starija slika.MaGiCa je napisao/la:To jeste Niš, kad su ga očistili za Nišville.![]()
A ono prvo je KG.
Ja sam isto prepoznao Kragujevac, iako sam samo jednom prolazio kad sam išao na Kopaonik prije nekih dvije godine, ali ulica ide točno uz rijeku i odmah je u prvom planu, pa mi je palo u oko..Tribalian je napisao/la:KG sam prepoznao, samo je to neka starija slika.MaGiCa je napisao/la:To jeste Niš, kad su ga očistili za Nišville.![]()
A ono prvo je KG.
U Nišu sam proveo par meseci u vojsci, redovno izadjem da bih, navodno, isao na VMC ili VB a odem na trafiku, kupim sve novine i od 8 do 13 časova sedim u Kalči u nekom od kafića.
Dubravec kakav si ti GPSdubrava je napisao/la:
Ja sam isto prepoznao Kragujevac, iako sam samo jednom prolazio kad sam išao na Kopaonik prije nekih dvije godine, ali ulica ide točno uz rijeku i odmah je u prvom planu, pa mi je palo u oko..
U Nišu nisam bio, al sam upoznao jednu finu mamu iz Nišai to na Kopaoniku baš
marconato je napisao/la:Goša kroz muzicke taktove opisao proslu, inace jednu od najuspjesnijih godina u istoriji srpskog sporta...![]()
[youtube][/youtube]
DANTES je napisao/la:basketaši?
After decades of pressure and debate, as well as an official application submitted by the International Basketball Federation, the IOC have this week confirmed that a three-men-a-side basketball variant will be included as a part of the official event program for the 2016 Olympics in Rio de Janeiro.
...koji su nas jedini obradovali u 2014-oj.NeshaFCB je napisao/la:Najuspješniju godinu ikada usraše košarkaši...
Necemo imati nista protiv da nas i ove godine obraduju...Texi je napisao/la: ...koji su nas jedini obradovali u 2014-oj.Ne računam vaterpoliste kojima je to prešlo u naviku.
Da. Ali ipak, očekivali smo finale od košarkaša, da se ne lažemo.Texi je napisao/la:...koji su nas jedini obradovali u 2014-oj.NeshaFCB je napisao/la:Najuspješniju godinu ikada usraše košarkaši...Ne računam vaterpoliste kojima je to prešlo u naviku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.