Ali meni je najsmiješnija reakcija malca kad reče ovaj evo i iz Širokog navijaju za Želju, a malac ono hladno pa ja ...Ajzea je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kako se ponosim ovim, nema ovo svako

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ali meni je najsmiješnija reakcija malca kad reče ovaj evo i iz Širokog navijaju za Želju, a malac ono hladno pa ja ...Ajzea je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ajzea je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tek u 16:15 krecudell21 je napisao/la:jesu li sletili.
Zao mi je sto sam propustio to. Ima i drugi put, aBd...Minjore je napisao/la:Meni je bilo cast ugostiti i provesti dan s mojim drugom , Manijakom, iz Visokog, @struja. Pa makar to bila i prijateljska utakmica sa Zepcem
amazon je napisao/la:Nedo u smanjenom formatudell21 je napisao/la:Nedo.ZZtop10 je napisao/la:
Ko je ovaj momak sa Edisom ?
Nadam se da ce nasi to odbiti do ljeta, svejedno ne vjerujem da su ponudili realnu cifru.BLU SKY je napisao/la:Dinamo poslao zvanicnu ponudu za Memiju?
Ova moja ekipa je puno starija od Bekrićeve ere, sad smo svi stare drtine, poženjeno, djeca...Eisenbahner1921 je napisao/la: Bekrić proširio ljubav prema plavoj boji u Srebreniku. Nema šta, Tuzlanski kanton cijeli je plavo bijeli, kakva SlobodaPozdrav majstore!
Jel mozda pisan ono bojom ? Jeste mozda dolazili i na tušanj sa tim prije desetak godina mozda, kad su pod one kucice bacili dimne crvene ?voltron30 je napisao/la:Ova moja ekipa je puno starija od Bekrićeve ere, sad smo svi stare drtine, poženjeno, djeca...Eisenbahner1921 je napisao/la: Bekrić proširio ljubav prema plavoj boji u Srebreniku. Nema šta, Tuzlanski kanton cijeli je plavo bijeli, kakva SlobodaPozdrav majstore!
Ako se neko sjeća transparenta ''Manijaci Srebrenik'' na istoku Grbavice prilikom proslave titule protiv Čelika, e to smo ja i moj drug radili. Omer Joldić nam karte nabavio.
Ma kakva Sloboda, ja znam dva čovjeka sa prostora TK-a koji navijaju za Slobodu, a da nisu iz Tuzle.
Jeste taj je, srebrenim lak sprejom ispisan bio.dell21 je napisao/la:Jel mozda pisan ono bojom ? Jeste mozda dolazili i na tušanj sa tim prije desetak godina mozda, kad su pod one kucice bacili dimne crvene ?voltron30 je napisao/la:Ova moja ekipa je puno starija od Bekrićeve ere, sad smo svi stare drtine, poženjeno, djeca...Eisenbahner1921 je napisao/la: Bekrić proširio ljubav prema plavoj boji u Srebreniku. Nema šta, Tuzlanski kanton cijeli je plavo bijeli, kakva SlobodaPozdrav majstore!
Ako se neko sjeća transparenta ''Manijaci Srebrenik'' na istoku Grbavice prilikom proslave titule protiv Čelika, e to smo ja i moj drug radili. Omer Joldić nam karte nabavio.
Ma kakva Sloboda, ja znam dva čovjeka sa prostora TK-a koji navijaju za Slobodu, a da nisu iz Tuzle.
u velikom tuzlanskom hljebu(izvadili sredinu) i unijeli dimnudell21 je napisao/la:Jel mozda pisan ono bojom ? Jeste mozda dolazili i na tušanj sa tim prije desetak godina mozda, kad su pod one kucice bacili dimne crvene ?voltron30 je napisao/la:Ova moja ekipa je puno starija od Bekrićeve ere, sad smo svi stare drtine, poženjeno, djeca...Eisenbahner1921 je napisao/la: Bekrić proširio ljubav prema plavoj boji u Srebreniku. Nema šta, Tuzlanski kanton cijeli je plavo bijeli, kakva SlobodaPozdrav majstore!