FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

DooVe
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la DooVe » 09 feb 2016, 14:44

Ajzea je napisao/la:
DooVe je napisao/la:Kad smo kod podrške...

http://sportsport.ba/bh_fudbal/kad-djec ... lju/165219

:mrgreen:
:crazy: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:
Kako se ponosim ovim, nema ovo svako :)
Ali meni je najsmiješnija reakcija malca kad reče ovaj evo i iz Širokog navijaju za Želju, a malac ono hladno pa ja ... :mrgreen: :salut:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

dell21
Kontakt:

Post Postao/la dell21 » 09 feb 2016, 14:45

jesu li sletili.

AsharaK
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la AsharaK » 09 feb 2016, 14:45

Ajzea je napisao/la:
DooVe je napisao/la:Kad smo kod podrške...

http://sportsport.ba/bh_fudbal/kad-djec ... lju/165219

:crazy: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:
Kako se ponosim ovim, nema ovo svako :)

Gimnaziju koju sam pohadjo, neki dan isprati momka u Zelju. Bio praznik u skoli. Pitam ja pedagogicu iz zeze, jesam to ostavio uticaj i na vas, kaze haman eto haaha. Ovamo je raji Zeljo porodica, pitari su kod nas u rupama jbg. ..
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 09 feb 2016, 14:47

dell21 je napisao/la:jesu li sletili.
tek u 16:15 krecu

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 09 feb 2016, 14:48

Meni je bilo cast ugostiti i provesti dan s mojim drugom , Manijakom, iz Visokog, @struja. Pa makar to bila i prijateljska utakmica sa Zepcem :D
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 09 feb 2016, 14:49

Minjore je napisao/la:Meni je bilo cast ugostiti i provesti dan s mojim drugom , Manijakom, iz Visokog, @struja. Pa makar to bila i prijateljska utakmica sa Zepcem :D
Zao mi je sto sam propustio to. Ima i drugi put, aBd...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

Okolele
Kontakt:

Post Postao/la Okolele » 09 feb 2016, 14:49

Svidja mi se nova tema.. :thumbup:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 09 feb 2016, 14:50

Valjda padne neki brak, sirimo ljubav a ne rat.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

tmtmtmtm
Kontakt:

Post Postao/la tmtmtmtm » 09 feb 2016, 14:52

:D :D treba pokrenut inicijativu da nedo i edus vode tekmu hahaha e cuj Nedo u smanjenom formatu hahahaha fkt lice
amazon je napisao/la:
dell21 je napisao/la:
ZZtop10 je napisao/la:slika

Ko je ovaj momak sa Edisom ?
Nedo.
Nedo u smanjenom formatu :D

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 09 feb 2016, 15:01

BLU SKY je napisao/la:Dinamo poslao zvanicnu ponudu za Memiju?
Nadam se da ce nasi to odbiti do ljeta, svejedno ne vjerujem da su ponudili realnu cifru.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 09 feb 2016, 15:06

Eisenbahner1921 je napisao/la: Bekrić proširio ljubav prema plavoj boji u Srebreniku. Nema šta, Tuzlanski kanton cijeli je plavo bijeli, kakva Sloboda :D Pozdrav majstore!
Ova moja ekipa je puno starija od Bekrićeve ere, sad smo svi stare drtine, poženjeno, djeca... :mrgreen: Ako se neko sjeća transparenta ''Manijaci Srebrenik'' na istoku Grbavice prilikom proslave titule protiv Čelika, e to smo ja i moj drug radili. Omer Joldić nam karte nabavio. :mrgreen: Ma kakva Sloboda, ja znam dva čovjeka sa prostora TK-a koji navijaju za Slobodu, a da nisu iz Tuzle. :mrgreen:

dell21
Kontakt:

Post Postao/la dell21 » 09 feb 2016, 15:17

voltron30 je napisao/la:
Eisenbahner1921 je napisao/la: Bekrić proširio ljubav prema plavoj boji u Srebreniku. Nema šta, Tuzlanski kanton cijeli je plavo bijeli, kakva Sloboda :D Pozdrav majstore!
Ova moja ekipa je puno starija od Bekrićeve ere, sad smo svi stare drtine, poženjeno, djeca... :mrgreen: Ako se neko sjeća transparenta ''Manijaci Srebrenik'' na istoku Grbavice prilikom proslave titule protiv Čelika, e to smo ja i moj drug radili. Omer Joldić nam karte nabavio. :mrgreen: Ma kakva Sloboda, ja znam dva čovjeka sa prostora TK-a koji navijaju za Slobodu, a da nisu iz Tuzle. :mrgreen:
Jel mozda pisan ono bojom ? Jeste mozda dolazili i na tušanj sa tim prije desetak godina mozda, kad su pod one kucice bacili dimne crvene ?

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 09 feb 2016, 15:19

dell21 je napisao/la:
voltron30 je napisao/la:
Jel mozda pisan ono bojom ? Jeste mozda dolazili i na tušanj sa tim prije desetak godina mozda, kad su pod one kucice bacili dimne crvene ?
Jeste taj je, srebrenim lak sprejom ispisan bio. :mrgreen: Za te dimne se ne sjećam, možda nisam bio na toj utakmici.

dell21
Kontakt:

Post Postao/la dell21 » 09 feb 2016, 15:23

Sjecam se nekih momaka tad su mi ostali u sjecanju jer sam i ja mlad bio srednja skola, na pretresu nekako rusak pronijese haha. Sa Tirom ja bio i rahmetli mu jaranom bez problema ispred ulaza na tusanj stajali (bilo dobro tad sve sa fukarama). na ogradi vas trans bio a lijevo svezana bila Antina zastava (na pruge plavo bijela sa grbovima zelje ) sto su je pitari na jednom derbiju zapalili.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 09 feb 2016, 15:25

Nadam se da nasi nece prodati Memiju u Dinamo.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 09 feb 2016, 15:26

dell21 je napisao/la:
voltron30 je napisao/la:
u velikom tuzlanskom hljebu(izvadili sredinu) i unijeli dimnu :D :D
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

amko123
Kontakt:

Post Postao/la amko123 » 09 feb 2016, 15:26

interviju ivan lendric

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 09 feb 2016, 15:26

Anto-Kiseljak, kako taj covjek voli Želju dugo ga nisam vidio, a ni Tiru...ove druge vidjam iz te generacije...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

dell21
Kontakt:

Post Postao/la dell21 » 09 feb 2016, 15:28

Ova moja ekipa je puno starija od Bekrićeve ere, sad smo svi stare drtine, poženjeno, djeca... :mrgreen: Ako se neko sjeća transparenta ''Manijaci Srebrenik'' na istoku Grbavice prilikom proslave titule protiv Čelika, e to smo ja i moj drug radili. Omer Joldić nam karte nabavio. :mrgreen: Ma kakva Sloboda, ja znam dva čovjeka sa prostora TK-a koji navijaju za Slobodu, a da nisu iz Tuzle. :mrgreen:[/quote]

Jel mozda pisan ono bojom ? Jeste mozda dolazili i na tušanj sa tim prije desetak godina mozda, kad su pod one kucice bacili dimne crvene ?[/quote]
u velikom tuzlanskom hljebu(izvadili sredinu) i unijeli dimnu :D :D[/quote]

Znaci i ti si super bio na toj , nisam vidjeo kako ste unijeli al se pronijela i cakija da se probije konzerva hahaha.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: NeSamSafetee i 13 gostiju.