Ali meni je najsmiješnija reakcija malca kad reče ovaj evo i iz Širokog navijaju za Želju, a malac ono hladno pa ja ...Ajzea je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kako se ponosim ovim, nema ovo svako
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
jesu li sletili.
Re: RE: Re: FK Željezničar
Ajzea je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kako se ponosim ovim, nema ovo svako
Gimnaziju koju sam pohadjo, neki dan isprati momka u Zelju. Bio praznik u skoli. Pitam ja pedagogicu iz zeze, jesam to ostavio uticaj i na vas, kaze haman eto haaha. Ovamo je raji Zeljo porodica, pitari su kod nas u rupama jbg. ..
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
tek u 16:15 krecudell21 je napisao/la:jesu li sletili.
Meni je bilo cast ugostiti i provesti dan s mojim drugom , Manijakom, iz Visokog, @struja. Pa makar to bila i prijateljska utakmica sa Zepcem 
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Zao mi je sto sam propustio to. Ima i drugi put, aBd...Minjore je napisao/la:Meni je bilo cast ugostiti i provesti dan s mojim drugom , Manijakom, iz Visokog, @struja. Pa makar to bila i prijateljska utakmica sa Zepcem
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Svidja mi se nova tema.. 
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- amazon
- Kontakt:
Valjda padne neki brak, sirimo ljubav a ne rat.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
amazon je napisao/la:Nedo u smanjenom formatudell21 je napisao/la:Nedo.ZZtop10 je napisao/la:
Ko je ovaj momak sa Edisom ?
Nadam se da ce nasi to odbiti do ljeta, svejedno ne vjerujem da su ponudili realnu cifru.BLU SKY je napisao/la:Dinamo poslao zvanicnu ponudu za Memiju?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ova moja ekipa je puno starija od Bekrićeve ere, sad smo svi stare drtine, poženjeno, djeca...Eisenbahner1921 je napisao/la: Bekrić proširio ljubav prema plavoj boji u Srebreniku. Nema šta, Tuzlanski kanton cijeli je plavo bijeli, kakva SlobodaPozdrav majstore!
Jel mozda pisan ono bojom ? Jeste mozda dolazili i na tušanj sa tim prije desetak godina mozda, kad su pod one kucice bacili dimne crvene ?voltron30 je napisao/la:Ova moja ekipa je puno starija od Bekrićeve ere, sad smo svi stare drtine, poženjeno, djeca...Eisenbahner1921 je napisao/la: Bekrić proširio ljubav prema plavoj boji u Srebreniku. Nema šta, Tuzlanski kanton cijeli je plavo bijeli, kakva SlobodaPozdrav majstore!
Ako se neko sjeća transparenta ''Manijaci Srebrenik'' na istoku Grbavice prilikom proslave titule protiv Čelika, e to smo ja i moj drug radili. Omer Joldić nam karte nabavio.
Ma kakva Sloboda, ja znam dva čovjeka sa prostora TK-a koji navijaju za Slobodu, a da nisu iz Tuzle.
Jeste taj je, srebrenim lak sprejom ispisan bio.dell21 je napisao/la:Jel mozda pisan ono bojom ? Jeste mozda dolazili i na tušanj sa tim prije desetak godina mozda, kad su pod one kucice bacili dimne crvene ?voltron30 je napisao/la:Ova moja ekipa je puno starija od Bekrićeve ere, sad smo svi stare drtine, poženjeno, djeca...Eisenbahner1921 je napisao/la: Bekrić proširio ljubav prema plavoj boji u Srebreniku. Nema šta, Tuzlanski kanton cijeli je plavo bijeli, kakva SlobodaPozdrav majstore!
Ako se neko sjeća transparenta ''Manijaci Srebrenik'' na istoku Grbavice prilikom proslave titule protiv Čelika, e to smo ja i moj drug radili. Omer Joldić nam karte nabavio.
Ma kakva Sloboda, ja znam dva čovjeka sa prostora TK-a koji navijaju za Slobodu, a da nisu iz Tuzle.
Sjecam se nekih momaka tad su mi ostali u sjecanju jer sam i ja mlad bio srednja skola, na pretresu nekako rusak pronijese haha. Sa Tirom ja bio i rahmetli mu jaranom bez problema ispred ulaza na tusanj stajali (bilo dobro tad sve sa fukarama). na ogradi vas trans bio a lijevo svezana bila Antina zastava (na pruge plavo bijela sa grbovima zelje ) sto su je pitari na jednom derbiju zapalili.
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
u velikom tuzlanskom hljebu(izvadili sredinu) i unijeli dimnudell21 je napisao/la:Jel mozda pisan ono bojom ? Jeste mozda dolazili i na tušanj sa tim prije desetak godina mozda, kad su pod one kucice bacili dimne crvene ?voltron30 je napisao/la:Ova moja ekipa je puno starija od Bekrićeve ere, sad smo svi stare drtine, poženjeno, djeca...Eisenbahner1921 je napisao/la: Bekrić proširio ljubav prema plavoj boji u Srebreniku. Nema šta, Tuzlanski kanton cijeli je plavo bijeli, kakva SlobodaPozdrav majstore!
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
interviju ivan lendric
Anto-Kiseljak, kako taj covjek voli Želju dugo ga nisam vidio, a ni Tiru...ove druge vidjam iz te generacije...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Ova moja ekipa je puno starija od Bekrićeve ere, sad smo svi stare drtine, poženjeno, djeca...
[/quote]
Jel mozda pisan ono bojom ? Jeste mozda dolazili i na tušanj sa tim prije desetak godina mozda, kad su pod one kucice bacili dimne crvene ?[/quote]
u velikom tuzlanskom hljebu(izvadili sredinu) i unijeli dimnu
[/quote]
Znaci i ti si super bio na toj , nisam vidjeo kako ste unijeli al se pronijela i cakija da se probije konzerva hahaha.
Jel mozda pisan ono bojom ? Jeste mozda dolazili i na tušanj sa tim prije desetak godina mozda, kad su pod one kucice bacili dimne crvene ?[/quote]
u velikom tuzlanskom hljebu(izvadili sredinu) i unijeli dimnu
Znaci i ti si super bio na toj , nisam vidjeo kako ste unijeli al se pronijela i cakija da se probije konzerva hahaha.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.