FK Željezničar obavještava navijače, članove kluba, sponzore kluba i prijatelje kluba da će se evropske utakmice na stadionu Grbavica moći igrati već od juna 2016. godine.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Cestitkesajo10 je napisao/la:FK Željezničar obavještava navijače, članove kluba, sponzore kluba i prijatelje kluba da će se evropske utakmice na stadionu Grbavica moći igrati već od juna 2016. godine.
![]()
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Prva emocijasajo10 je napisao/la:FK Željezničar obavještava navijače, članove kluba, sponzore kluba i prijatelje kluba da će se evropske utakmice na stadionu Grbavica moći igrati već od juna 2016. godine.
![]()
Koja dominacija protiv Sarajeva, koja lakoce igre, unistili smo vas i steta sto nismo poveli 3-0 kad smo imali sansu i onda taj sumnjivi penal ( necu da sudim dok ne vidim snimak, al' sa tribina je bilo cisto simuliranje )
Jedan grad, jedna ljubav!
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Cestitkesajo10 je napisao/la:FK Željezničar obavještava navijače, članove kluba, sponzore kluba i prijatelje kluba da će se evropske utakmice na stadionu Grbavica moći igrati već od juna 2016. godine.
![]()
Nadam se da ce Sloboda moci na Tusnju
Sta se treba uraditi na Tusnju da se igraju Evropske utakmice? (otprilike)
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Evo ovako danas, Sarajevo i Sloboda od starta Sarajevu domacinsko sudjenje. Mislim da nema ekipe koja je imala losije sudjenje u jednoj utakmici od Slobode ove godine. Za isti start Sarajevu nista, a Slobodi 7-8 zutih i onda kaze neko igrajte muski?
Doza arogancije kod glavnog sudije je nevjerovatna bila.
Na terenu Sloboda izdominirala u sredini, dali fine golove i onda bum jos i penal za Sarajevo jer kasapljenje nije bilo dovoljno. Naravno nije vidjelo penala.
Na pv Horde utrcaju da ukradu transove od Fukara dok su ovi na pis pauzi i sta se desava. Jedna velika blamaza. Fukare ubijaju hljeb u njima, a oni trce nazad dok ih obezbjedjenje spasava i cuva dok su po podu. Sreca pa su zastitili, neko bi bezveze postao invalid ali i neka mu kada je divljac, trebalo ga je istrehat na mrtvo ime.
Za kraj navijaci, igraci i upravo Sarajeva jel vas stid i sram? Unistavate fudbal ovim i tjerate gledaoce sa tribina. Niko ne zeli gledati namjesten fudbal i lomljenje nogu, a vi to radite.
Na terenu Sloboda izdominirala u sredini, dali fine golove i onda bum jos i penal za Sarajevo jer kasapljenje nije bilo dovoljno. Naravno nije vidjelo penala.
Na pv Horde utrcaju da ukradu transove od Fukara dok su ovi na pis pauzi i sta se desava. Jedna velika blamaza. Fukare ubijaju hljeb u njima, a oni trce nazad dok ih obezbjedjenje spasava i cuva dok su po podu. Sreca pa su zastitili, neko bi bezveze postao invalid ali i neka mu kada je divljac, trebalo ga je istrehat na mrtvo ime.
Za kraj navijaci, igraci i upravo Sarajeva jel vas stid i sram? Unistavate fudbal ovim i tjerate gledaoce sa tribina. Niko ne zeli gledati namjesten fudbal i lomljenje nogu, a vi to radite.
- SamoTravnik
- Kontakt:
Pod hitno treba uvesti zakon o navijacima, nesto tipa sto ima Hrvatska, sudska zabrana odlaska na sportske dogadjaje godinu-dvije-pet zavisno od prekrsaja koji napravis i onda se ovakve stvari nece desavati.
Ajde vise neki video da vidimo dal je bio penal il nije
Prijatelju,neutralan sam,ali ako je to 'ubijanje hljeba u njima' ono sto je prikazano na ovom videu sto je neko postavio maloprije,onda ja ne znam jesi li ti ikad prije u zivotu gledao neku tuču? Izblamirali se jesu,ali sumnjam da je ondje iko i modricu zadobio,a kamoli nesto vise.tuzlak1987 je napisao/la:Evo ovako danas, Sarajevo i Sloboda od starta Sarajevu domacinsko sudjenje. Mislim da nema ekipe koja je imala losije sudjenje u jednoj utakmici od Slobode ove godine. Za isti start Sarajevu nista, a Slobodi 7-8 zutih i onda kaze neko igrajte muski?
Dino Selimović & Divovi, kada su ovako isprovocirali Azmira Husića, znaš o kakvim ljudima se radi
imam osjećaj da će biti sexa, Azmire, ebi im mater klosarsku!
[youtube][/youtube]
imam osjećaj da će biti sexa, Azmire, ebi im mater klosarsku!
[youtube][/youtube]
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
O kakvim je parama rijec? Zadnje kolo prosle sezone?
Kako nekad i novinari znaju bit na pravom mjestu...
inace , ma koliko mi mrski bili i ovi 'moji' iz uprave , bar nisu ovoliki seljaci ko ovo gore
inace , ma koliko mi mrski bili i ovi 'moji' iz uprave , bar nisu ovoliki seljaci ko ovo gore
Ili ovo sada ili nešto drugo nekih 20000 KM se spominju.
Ko je feningov punac ?
Ko je feningov punac ?
Zadnja izmjena: Muerte, dana/u 09 mar 2016, 17:47, ukupno mijenjano 1 put.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Davali jadovi 20 da im pustimo i onda to prosljedili sudijama da ih poguraju eto sta je..
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Cuj mi njih ubili, a oni popusili 7 zutih kartona
Kako ce da ih boli ovo ispadanje iz kupa
ZZ
Meni ko navijacu Sarajeva ovo zvuci ko da je dato 20 hiljada da vi ne zapnete na tituli prosle godine ???tuzlak1987 je napisao/la:Davali jadovi 20 da im pustimo i onda to prosljedili sudijama da ih poguraju eto sta je..
Suspenzija za klubove dok se ne rijesi kakvih 20 milja...

Željeznicar za život cijeli !
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sto bi nas bolilo kada ste kupili sudije?moj uzor-S.G je napisao/la:Cuj mi njih ubili, a oni popusili 7 zutih kartona![]()
Mene bi bolan bilo stid, a vi se dicite..
Daleko cete dogurati ovako, nisu ljudi glupi.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Hajde ponovo razmisli majstore.Rooney88 je napisao/la:U cemu? Ovo ni onaj Triger iz Mucki na bi izjavio.PipiDugaCarapa je napisao/la:Fukare no. 1 u drzavi, tik uz njih i Škripari.![]()
ZELJO EUROPU IGRA NA GRBAVICI !!!!!
Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 09 mar 2016, 17:49, ukupno mijenjano 1 put.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
o čemu pričaš jadniče, koliko je tih kartona opravdano dodjeljenomoj uzor-S.G je napisao/la:Cuj mi njih ubili, a oni popusili 7 zutih kartona![]()
vi ste se pokazali, cigani mrtvi, Sloboda vas je glat uzela na Tušnju, toliko o Divovima, nemojte zaboravit' sudiju isplatit' za onaj penal, sramoto ove države, najveća pogani države Bosne i Hercegovine, sarajlijice klošarske
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.