Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Sami pali,sami se ubili..hahaha glupana

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
debili nisu bolje ni zasluzili, 10 momaka ne moze nikako na 500 ljudi sa zastitarima, flasama i ostalim, valjda htjeli pokazati muda debili da ih moze par uletiti 
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
- Konigsblau
- Kontakt:
Nije jarane to do TZ, Sarajlije gdje god da odu naprave belajshalabajzer je napisao/la:Bihac96 je napisao/la:I opet belaj u Tuzli.Majke mi nema gore publike i gore policije od Tuzlanske.
Wir leben dich Schalke 04!
ovo je prvi put da su nasi krenuli, uvijek krenemo na provokaciju, nikad sami...necu da donosim sud ali izgleda da je nasih 10 krenulo ovaj put nazalostKonigsblau je napisao/la:Nije jarane to do TZ, Sarajlije gdje god da odu naprave belajshalabajzer je napisao/la:Bihac96 je napisao/la:I opet belaj u Tuzli.Majke mi nema gore publike i gore policije od Tuzlanske.
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Konigsblau je napisao/la: Nije jarane to do TZ, Sarajlije gdje god da odu naprave belaj
Znam o čemu pričam.Pa prije 2 godine smo mi gostovali u Tuzli znači došlo oko 80 ljudi iz Bihaća i bez obzira na lijep doček Fukara ljudi nas napali iz čista mira.Lete komadi stolica,kamenje i još na to sve Tuzlanska policija vadi pendreke na nas i uz to dvojici naših momaka su sasuli suzavac u oči.Ne govorim za Fukare već za tu raju sa zapadne tribine koja samo čeka da napravi belaj neki.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
- Konigsblau
- Kontakt:
U Konjicu prije dvije godine igrali Igman-Sarajevo također kup bio i ovi ovdje prozivali neku desetu navijačku skupinu i Horde ih napale. S tim da su u toj situaciji ovi ovdje pobjegli. Uglavnom su Horde bile napušene.. Pozdrav za SN iako ovdje nikad niste bili dobrodošli!Bihac96 je napisao/la:Konigsblau je napisao/la: Nije jarane to do TZ, Sarajlije gdje god da odu naprave belaj![]()
Znam o čemu pričam.Pa prije 2 godine smo mi gostovali u Tuzli znači došlo oko 80 ljudi iz Bihaća i bez obzira na lijep doček Fukara ljudi nas napali iz čista mira.Lete komadi stolica,kamenje i još na to sve Tuzlanska policija vadi pendreke na nas i uz to dvojici naših momaka su sasuli suzavac u oči.Ne govorim za Fukare već za tu raju sa zapadne tribine koja samo čeka da napravi belaj neki.
Wir leben dich Schalke 04!
U cemu? Ovo ni onaj Triger iz Mucki na bi izjavio.PipiDugaCarapa je napisao/la:Fukare no. 1 u drzavi, tik uz njih i Škripari.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- SamoTravnik
- Kontakt:
Koliko je kartona bilo u Tuzli ?
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
7 za slobodu 1 za sarajevoSamoTravnik je napisao/la:Koliko je kartona bilo u Tuzli ?
FK Željezničar obavještava navijače, članove kluba, sponzore kluba i prijatelje kluba da će se evropske utakmice na stadionu Grbavica moći igrati već od juna 2016. godine.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Cestitkesajo10 je napisao/la:FK Željezničar obavještava navijače, članove kluba, sponzore kluba i prijatelje kluba da će se evropske utakmice na stadionu Grbavica moći igrati već od juna 2016. godine.
![]()
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Prva emocijasajo10 je napisao/la:FK Željezničar obavještava navijače, članove kluba, sponzore kluba i prijatelje kluba da će se evropske utakmice na stadionu Grbavica moći igrati već od juna 2016. godine.
![]()
Koja dominacija protiv Sarajeva, koja lakoce igre, unistili smo vas i steta sto nismo poveli 3-0 kad smo imali sansu i onda taj sumnjivi penal ( necu da sudim dok ne vidim snimak, al' sa tribina je bilo cisto simuliranje )
Jedan grad, jedna ljubav!
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Cestitkesajo10 je napisao/la:FK Željezničar obavještava navijače, članove kluba, sponzore kluba i prijatelje kluba da će se evropske utakmice na stadionu Grbavica moći igrati već od juna 2016. godine.
![]()
Nadam se da ce Sloboda moci na Tusnju
Sta se treba uraditi na Tusnju da se igraju Evropske utakmice? (otprilike)
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Evo ovako danas, Sarajevo i Sloboda od starta Sarajevu domacinsko sudjenje. Mislim da nema ekipe koja je imala losije sudjenje u jednoj utakmici od Slobode ove godine. Za isti start Sarajevu nista, a Slobodi 7-8 zutih i onda kaze neko igrajte muski?
Doza arogancije kod glavnog sudije je nevjerovatna bila.
Na terenu Sloboda izdominirala u sredini, dali fine golove i onda bum jos i penal za Sarajevo jer kasapljenje nije bilo dovoljno. Naravno nije vidjelo penala.
Na pv Horde utrcaju da ukradu transove od Fukara dok su ovi na pis pauzi i sta se desava. Jedna velika blamaza. Fukare ubijaju hljeb u njima, a oni trce nazad dok ih obezbjedjenje spasava i cuva dok su po podu. Sreca pa su zastitili, neko bi bezveze postao invalid ali i neka mu kada je divljac, trebalo ga je istrehat na mrtvo ime.
Za kraj navijaci, igraci i upravo Sarajeva jel vas stid i sram? Unistavate fudbal ovim i tjerate gledaoce sa tribina. Niko ne zeli gledati namjesten fudbal i lomljenje nogu, a vi to radite.
Na terenu Sloboda izdominirala u sredini, dali fine golove i onda bum jos i penal za Sarajevo jer kasapljenje nije bilo dovoljno. Naravno nije vidjelo penala.
Na pv Horde utrcaju da ukradu transove od Fukara dok su ovi na pis pauzi i sta se desava. Jedna velika blamaza. Fukare ubijaju hljeb u njima, a oni trce nazad dok ih obezbjedjenje spasava i cuva dok su po podu. Sreca pa su zastitili, neko bi bezveze postao invalid ali i neka mu kada je divljac, trebalo ga je istrehat na mrtvo ime.
Za kraj navijaci, igraci i upravo Sarajeva jel vas stid i sram? Unistavate fudbal ovim i tjerate gledaoce sa tribina. Niko ne zeli gledati namjesten fudbal i lomljenje nogu, a vi to radite.
- SamoTravnik
- Kontakt:
Pod hitno treba uvesti zakon o navijacima, nesto tipa sto ima Hrvatska, sudska zabrana odlaska na sportske dogadjaje godinu-dvije-pet zavisno od prekrsaja koji napravis i onda se ovakve stvari nece desavati.
Ajde vise neki video da vidimo dal je bio penal il nije
Prijatelju,neutralan sam,ali ako je to 'ubijanje hljeba u njima' ono sto je prikazano na ovom videu sto je neko postavio maloprije,onda ja ne znam jesi li ti ikad prije u zivotu gledao neku tuču? Izblamirali se jesu,ali sumnjam da je ondje iko i modricu zadobio,a kamoli nesto vise.tuzlak1987 je napisao/la:Evo ovako danas, Sarajevo i Sloboda od starta Sarajevu domacinsko sudjenje. Mislim da nema ekipe koja je imala losije sudjenje u jednoj utakmici od Slobode ove godine. Za isti start Sarajevu nista, a Slobodi 7-8 zutih i onda kaze neko igrajte muski?
Dino Selimović & Divovi, kada su ovako isprovocirali Azmira Husića, znaš o kakvim ljudima se radi
imam osjećaj da će biti sexa, Azmire, ebi im mater klosarsku!
[youtube][/youtube]
imam osjećaj da će biti sexa, Azmire, ebi im mater klosarsku!
[youtube][/youtube]
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
O kakvim je parama rijec? Zadnje kolo prosle sezone?
Kako nekad i novinari znaju bit na pravom mjestu...
inace , ma koliko mi mrski bili i ovi 'moji' iz uprave , bar nisu ovoliki seljaci ko ovo gore
inace , ma koliko mi mrski bili i ovi 'moji' iz uprave , bar nisu ovoliki seljaci ko ovo gore
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.