Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Nije jarane to do TZ, Sarajlije gdje god da odu naprave belajshalabajzer je napisao/la:Bihac96 je napisao/la:I opet belaj u Tuzli.Majke mi nema gore publike i gore policije od Tuzlanske.
ovo je prvi put da su nasi krenuli, uvijek krenemo na provokaciju, nikad sami...necu da donosim sud ali izgleda da je nasih 10 krenulo ovaj put nazalostKonigsblau je napisao/la:Nije jarane to do TZ, Sarajlije gdje god da odu naprave belajshalabajzer je napisao/la:Bihac96 je napisao/la:I opet belaj u Tuzli.Majke mi nema gore publike i gore policije od Tuzlanske.
Konigsblau je napisao/la: Nije jarane to do TZ, Sarajlije gdje god da odu naprave belaj
U Konjicu prije dvije godine igrali Igman-Sarajevo također kup bio i ovi ovdje prozivali neku desetu navijačku skupinu i Horde ih napale. S tim da su u toj situaciji ovi ovdje pobjegli. Uglavnom su Horde bile napušene.. Pozdrav za SN iako ovdje nikad niste bili dobrodošli!Bihac96 je napisao/la:Konigsblau je napisao/la: Nije jarane to do TZ, Sarajlije gdje god da odu naprave belaj![]()
Znam o čemu pričam.Pa prije 2 godine smo mi gostovali u Tuzli znači došlo oko 80 ljudi iz Bihaća i bez obzira na lijep doček Fukara ljudi nas napali iz čista mira.Lete komadi stolica,kamenje i još na to sve Tuzlanska policija vadi pendreke na nas i uz to dvojici naših momaka su sasuli suzavac u oči.Ne govorim za Fukare već za tu raju sa zapadne tribine koja samo čeka da napravi belaj neki.
U cemu? Ovo ni onaj Triger iz Mucki na bi izjavio.PipiDugaCarapa je napisao/la:Fukare no. 1 u drzavi, tik uz njih i Škripari.
7 za slobodu 1 za sarajevoSamoTravnik je napisao/la:Koliko je kartona bilo u Tuzli ?
FK Željezničar obavještava navijače, članove kluba, sponzore kluba i prijatelje kluba da će se evropske utakmice na stadionu Grbavica moći igrati već od juna 2016. godine.
Cestitkesajo10 je napisao/la:FK Željezničar obavještava navijače, članove kluba, sponzore kluba i prijatelje kluba da će se evropske utakmice na stadionu Grbavica moći igrati već od juna 2016. godine.
![]()
Prva emocijasajo10 je napisao/la:FK Željezničar obavještava navijače, članove kluba, sponzore kluba i prijatelje kluba da će se evropske utakmice na stadionu Grbavica moći igrati već od juna 2016. godine.
![]()
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Cestitkesajo10 je napisao/la:FK Željezničar obavještava navijače, članove kluba, sponzore kluba i prijatelje kluba da će se evropske utakmice na stadionu Grbavica moći igrati već od juna 2016. godine.
![]()
Nadam se da ce Sloboda moci na Tusnju
Prijatelju,neutralan sam,ali ako je to 'ubijanje hljeba u njima' ono sto je prikazano na ovom videu sto je neko postavio maloprije,onda ja ne znam jesi li ti ikad prije u zivotu gledao neku tuču? Izblamirali se jesu,ali sumnjam da je ondje iko i modricu zadobio,a kamoli nesto vise.tuzlak1987 je napisao/la:Evo ovako danas, Sarajevo i Sloboda od starta Sarajevu domacinsko sudjenje. Mislim da nema ekipe koja je imala losije sudjenje u jednoj utakmici od Slobode ove godine. Za isti start Sarajevu nista, a Slobodi 7-8 zutih i onda kaze neko igrajte muski?
Doza arogancije kod glavnog sudije je nevjerovatna bila.
Na terenu Sloboda izdominirala u sredini, dali fine golove i onda bum jos i penal za Sarajevo jer kasapljenje nije bilo dovoljno. Naravno nije vidjelo penala.
Na pv Horde utrcaju da ukradu transove od Fukara dok su ovi na pis pauzi i sta se desava. Jedna velika blamaza. Fukare ubijaju hljeb u njima, a oni trce nazad dok ih obezbjedjenje spasava i cuva dok su po podu. Sreca pa su zastitili, neko bi bezveze postao invalid ali i neka mu kada je divljac, trebalo ga je istrehat na mrtvo ime.
Za kraj navijaci, igraci i upravo Sarajeva jel vas stid i sram? Unistavate fudbal ovim i tjerate gledaoce sa tribina. Niko ne zeli gledati namjesten fudbal i lomljenje nogu, a vi to radite.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.