Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

pinoglavi
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la pinoglavi » 11 mar 2016, 21:06

Memara je napisao/la:
Da citas ponekad malo nasu temu vidio bi moje komentare o vama, a to ti i @Chinaglia moze potvrditi. Vi ste za mene najveci favoriti za titulu i ako prodjete nas u Kupu svaka vam cast, bice zasluzeno! Samo sve ovo Husicu zaista nije trebalo, ako je zelio nesto da dokaze onda je trebao ici da kraja pa makar mi igrali i kontonalnu! Ovo je drug samo pravljenje pritiska na sudije i pritisak Sarajevo u revansu! Ovdje smo ispali mi i vi cirkus kako god okrenes slagao se ti ili ne. Dok mi ovdje dis. Zrinjski je vec prebacio na racun Celika.
Moja greska, 90% vas zivi u svom svijetu i hrani se rijecima mi smo institucija, mi smo Sarajevo, izvolite se braniti, pa prije pocetka polusezone prica se o 12-0-0 onda x sa Zrinjom pa idu postovi 11-1-0, mislim to je presmijesno s obzirom na igracki kadar.
Uglavnom poenta je da toj istini ne gledate u oci, a sigurno ne bi pogledali (90% vas) ni kada bi pogledali cijelu utakmicu, nego bi se hvatali nekih ljudi na tribini sa smijesnim dobacivanjima(govorim o smijesnim, ne o bolesnim) kao sto ste se hvatali smijesnog engleskog jezika na onom klipu o zakidanju na Kosevu
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 11 mar 2016, 21:08, ukupno mijenjano 2 puta.
Nad tobom sunce najljepše sja

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 11 mar 2016, 21:06

JoseeMourinho je napisao/la: ma mislim jasno je i meni jbg ono brani kako znas i umijes, ali cisto logicki i ljudski zanima me da li im je ovo normalno :mrgreen:
Ma gdje će im bit normalno, samo neće ti nikad ovdje priznat. :)

Nego još jedna sramotna stvar koja se provuče fino je da Dino uopšte ne osudi one pojedine navijače Sarajeva za onaj njihov ispad, barem je toliko dostojanstva trebao imati. ;)
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 11 mar 2016, 21:07

Svima je jasno da je Sarajevo kupilo titulu samo iz saveza nemaju damu da im je oduzmu i da ih izbace u drugu ligu.A Selimović se još više ukopava sa izjavama.

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 11 mar 2016, 21:08, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

xbox
Kontakt:

Post Postao/la xbox » 11 mar 2016, 21:07

Jedva cekam 29.kolo i taj dana kada ce vam ovo kurcenje izaci na nos. Vec ce se u Utorak aBd jedan dio vratiti za ovo u Tuzli a 29 Kolo ce biti slag na tortu kada cemo vas ostaviti bez titule. A sutra cemo dati Vitezu 20 milja da vas pobjede.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 11 mar 2016, 21:08

aleksandar_veliki je napisao/la:Prica o stiamnju rezultata u Premijer ligi nikada nece manjkati, kao ni namotavanja, samo sto cvrstih dokaza za to nikada nece biti. Rekla kazala ne prolazi na sudu. Meni je samo glupo reci Vitez pustio Sarajevu. Vitez je tu sezonu okoncao na 14 mjestu, protiv cetiri prvoplasirane ekipe, Sarajevo, Zeljo, Zrinjski i Siroki, koliko me pamcenje sluzi, nije osvojio niti jedan bod. Dakle od 24 moguca osvojio je 0 i samo jev Sarajevu pustio. Pomalo mi to izgleda cudno.

Predsjednik Slobode je iznio stvari koje nadlezni organi moraju provjeriti. Ukoliko se dokaze necija krivica, bez obzira iz kojeg kluba dolazio, treba ga dobro kazniti i njega i klub iz kojeg dolazi.

vitezu se pred utkmicu sa sarajevom razbolilo 6-7 igraca ,9 juniora prikljuceno timu ,cudne okolnosti jos ak se doda svemu tome sva ova prica bgm ...

vitez je namjestao i u prvoj ligi federacije dok su bili
prije u bet live (koja je inace iz viteza) samo se vitez odjednom pojavi u ponudi ,igraju protiv goska il tako nekog ,namjeste nesto uzmu pare i et
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 11 mar 2016, 21:09

xbox je napisao/la:Jedva cekam 29.kolo i taj dana kada ce vam ovo kurcenje izaci na nos. Vec ce se u Utorak aBd jedan dio vratiti za ovo u Tuzli a 29 Kolo ce biti slag na tortu kada cemo vas ostaviti bez titule. A sutra cemo dati Vitezu 20 milja da vas pobjede.
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

:thumbup: :bih:

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 11 mar 2016, 21:09

@nyknicks- ono u trebinju je zalosno sto se desilo,bilo namjerno ili ne trebalo je sve pobjediti do kraja,ali takodjer treba priznati da je glavni krivac vas trener koji se kladio protiv vas s hendikepom i digao masnu lovu,a pri tom ocekivao da drugi odrade posao za vas.

da ste izgubili od slavije 1:0,a ne 2:0 ostali bi ste u ligi,ali ta je prica da su babi muda. i kad sve skontas na kraju,mozda je ispalo i najbolje za vas,jer bi sad sigurno tavorili po zacelju tabele sa istim problemima.

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 11 mar 2016, 21:10

Kad smo kod Viteza

slika
Das Ist Walter

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 11 mar 2016, 21:11

pinoglavi je napisao/la: Moja greska, 90% vas zivi u svom svijetu i hrani se rijecima mi smo institucija, mi smo Sarajevo, izvolite se braniti, pa prije pocetka polusezone prica se o 12-0-0 onda x sa Zrinjom pa idu postovi 11-1-0, mislim to je presmijesno s obzirom na igracki kadar.
Uglavnom poenta je da toj istini ne gledate u oci, a sigurno ne bi pogledali (90% vas) ni kada bi pogledali cijelu utakmicu, nego bi se hvatali nekih ljudi na tribini sa smijesnim dobacivanjima(govorim o smijesnim, ne o bolesnim) kao sto ste se hvatali smijesnog engleskog jezika na onom klipu o zakidanju na Kosevu
A ja ne kontam Husica ako zeli nesto da dokaze nek stavi cijeli snimak utakmice ako mu je toliko stalo?!

VelikiKemo
Kontakt:

Post Postao/la VelikiKemo » 11 mar 2016, 21:11

sms poruke su i Radončića strpale u pritvor xexexexexexe
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 11 mar 2016, 21:11

xbox je napisao/la:Jedva cekam 29.kolo i taj dana kada ce vam ovo kurcenje izaci na nos. Vec ce se u Utorak aBd jedan dio vratiti za ovo u Tuzli a 29 Kolo ce biti slag na tortu kada cemo vas ostaviti bez titule. A sutra cemo dati Vitezu 20 milja da vas pobjede.
A mi vas trehnemo u utorak.... :hmmmmm:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 11 mar 2016, 21:13

Je li nendertalac skontao da ne može na Rusiju?
Das Ist Walter

JoseeMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseeMourinho » 11 mar 2016, 21:13

NYKnicks Fan je napisao/la:sto niste izgubili onda sve tri do kraja, a ne samo u trebinju? :facepalm:
jbg neugodni leotar :mrgreen: iskreno ni prva ni zadnja ekipa koja nakon osigurane titule kiksa, ali opet da smo vas mi direktno izbacili pa haj, ali kada yebote ne smijes izgubiti 2 razlike, znaci ne moras cak ni x ganjat i izgubis e pisaj ga onda, za vas jos i bolje ispalo dobiste husica :mrgreen: slobodno recite hvala :thumbup: :mrgreen:
wobly92 je napisao/la:
JoseeMourinho je napisao/la: ma mislim jasno je i meni jbg ono brani kako znas i umijes, ali cisto logicki i ljudski zanima me da li im je ovo normalno :mrgreen:
Ma gdje će im bit normalno, samo neće ti nikad ovdje priznat. :)

Nego još jedna sramotna stvar koja se provuče fino je da Dino uopšte ne osudi one pojedine navijače Sarajeva za onaj njihov ispad, barem je toliko dostojanstva trebao imati. ;)
da optuzio je organizatore, ko ono normalno je ako ne stavis kordon murije ispred njih da ce uletiti :rol: :rol:

ma ne definitivno svaka cast azmiru treba jbg stisnut pa ovo iznijeti, mislim svi smo mi nagadjali sa ovim, ali kada neko to javno izjavi ko ima ime te rijeci ipak imaju tezinu :thumbup:

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 11 mar 2016, 21:13

miden je napisao/la:Kad smo kod Viteza

slika
Koja je ovo utakNica? :lol:
#divovi

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 11 mar 2016, 21:14

To za kupovinu samo treba dokazat,pa nije pijaca rekla-kazala,gdje vi zivite,nek dokazu i nek nas izbace u kantonalnu nemam nista protiv,a ove price moze samo macku o rep lagano,bez potrebe,a za price setnja ligom,12-0-0,11-1-0,to je smijesno i fkt zajebancija svih koji su to postavljali,al ovdje nema zajebancije,sve se shvata ozb.nidje veze :salut: :thumbup:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

odsutraopetultra
Kontakt:

Post Postao/la odsutraopetultra » 11 mar 2016, 21:14

Zadnja izmjena: odsutraopetultra, dana/u 11 mar 2016, 21:18, ukupno mijenjano 1 put.

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 11 mar 2016, 21:16

moustapha je napisao/la:
miden je napisao/la:Kad smo kod Viteza

slika
Koja je ovo utakNica? :lol:
Namještena :urnebes: :clap: :rol:
Das Ist Walter

VelikiKemo
Kontakt:

Post Postao/la VelikiKemo » 11 mar 2016, 21:19

Azmir Husić "Sloboda ima Husrefa, Zebu i njegovih 17 kolega. nemamo ljude ni u savezu ni u Sudijskoj organizaciji NFS BiH. zato opet javno porucujem: bez pomoci sudija i saveza ove sezone nijedan klub nece biti ispred Slobode. na zelenom terenu nam ne mozete nista a kupovinom sudija i utakmica stetite i sebi i nogometu BiH" HVALA LIJEPO!! DOVIĐENJA I PRIJATNO
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 11 mar 2016, 21:19

odsutraopetultra je napisao/la:
Hvala to sam cekao, extra emisija! :thumbup:

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 11 mar 2016, 21:20

Ma nije, ja biJo na utakNici, mi Jih ubili. :mrgreen:
#divovi

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []