Moja greska, 90% vas zivi u svom svijetu i hrani se rijecima mi smo institucija, mi smo Sarajevo, izvolite se braniti, pa prije pocetka polusezone prica se o 12-0-0 onda x sa Zrinjom pa idu postovi 11-1-0, mislim to je presmijesno s obzirom na igracki kadar.Memara je napisao/la:
Da citas ponekad malo nasu temu vidio bi moje komentare o vama, a to ti i @Chinaglia moze potvrditi. Vi ste za mene najveci favoriti za titulu i ako prodjete nas u Kupu svaka vam cast, bice zasluzeno! Samo sve ovo Husicu zaista nije trebalo, ako je zelio nesto da dokaze onda je trebao ici da kraja pa makar mi igrali i kontonalnu! Ovo je drug samo pravljenje pritiska na sudije i pritisak Sarajevo u revansu! Ovdje smo ispali mi i vi cirkus kako god okrenes slagao se ti ili ne. Dok mi ovdje dis. Zrinjski je vec prebacio na racun Celika.
Uglavnom poenta je da toj istini ne gledate u oci, a sigurno ne bi pogledali (90% vas) ni kada bi pogledali cijelu utakmicu, nego bi se hvatali nekih ljudi na tribini sa smijesnim dobacivanjima(govorim o smijesnim, ne o bolesnim) kao sto ste se hvatali smijesnog engleskog jezika na onom klipu o zakidanju na Kosevu