JoseeMourinho je napisao/la:Rooney88 je napisao/la: Imas pravo premirati protivnicku ekipu da igra iznad svojih mogucnosti.
Netacno, mladoat vo vam konkurent nije bila i nemaš za sto premirati slobodu protiv njih

Kojim "nama" ? Ne navijam za Sarajevo, navijam za Zelju. O razlozima premiranja neka sudije istraze, ako ga je i bilo uopste, jer nikakav dokaz osim Husiceve rijeci nemamo. Sta je to taj covjek pa da mu cijela drzava vjeruje na rijec? Bog? Ako je tacno to sto govoris onda i on sa Dinom lagano u Zenicu na dugogodisnju, zasto je prihvatio? On trazi pare da mu se isplate i to javno za nesto sto nije smio prihvatiti. Proces ne moze biti protiv toga, nema logike da Husic uvaljuje sam sebe.
@solinas
Vidim naslove i pise zbog premije, nisam otvarao tako da ne znam o cemu tacno ali vidim i vi ovdje pisete o premiji. Ako je istina najebali su i Husic i Selimovic i Ibrakadabra jer su onda svi bili u istom talu. To za put do titule cemo vidjeti ako bude imao kakvih konkretnih dokaza a , ruku na srce, za sve sto je rekao nije imao niti jedan jedini do sada, to mi je malo cudno.
Ali je simpaticno koliko ste se svi vi primili na price o stimanju, vidi se da pola ljudi ovdje nasu ligu prati tek nekih 5-6 godina. Omladino moja, ovdje su svi stimali utakmice i nijedan klub nije cist.
@Chinaglia
Daj brate ba, cuj pricu potvrdio "forumas iz Travnika" ... "Husic rekao u emisiji" Hajde ovo drugo i nekako, ali ovo prvo je za anale.

Pa necemo valjda vjerovati tek tako? Evo, i meni nana rekla da je sve radjeno na odobrenje Blatera i Platinia, fakat.