Rooney88 je napisao/la:@Chinaglia
Daj brate ba, cuj pricu potvrdio "forumas iz Travnika" ... "Husic rekao u emisiji" Hajde ovo drugo i nekako, ali ovo prvo je za anale.

Pa necemo valjda vjerovati tek tako? Evo, i meni nana rekla da je sve radjeno na odobrenje Blatera i Platinia, fakat.
ne, nisi me shvatio jebt
prije svega, Husic je iznio teske optuzbe, ovo je nesto zbog cega i treba da se provede istraga, ali ako mene pitas, ovo je napravljeno cisto da ispadne da se kao nesto radi, jer bi bila velika bruka i sramota za citav N/FSBiH, da se nista ne pokrene, pa ce sada kao biti neka saslusanja, svjedocenja, bla, bla, mislim, smijesno, ali smijesno zbog toga sto na kraju nece biti nista od toga, sve je ovo predstava za javnost
dalje, pricu treba istjerat' na cistac, pa ako se dokaze da je istina ovo sto Husic govori i da ima osnova da se ucesnici kazne, onda to treba i napravit', ako se dokaze da je Husic klevetao FK Sarajevo, odnosno osobe koje je spominjao, neka oni njega tuze zbog klevete, posteno!
forumasa iz Travnika sam spomenuo, jer momak navija za Travnik i ne znam da li je blizak klubu ili ne, ali ocigledno da je znao za tu pricu, kao uostalom sto ovdje na forumu ima dosta momaka koji znaju info u vezi kluba za koji navijaju, a ti prvi kreni od svog kluba i forumasa koji su vama davali insajderske info! ono sto je momak napisao ovdje na forumu, Husic je isto rekao u emisiji, tako da mi nije jasno zasto to tako olako uzimas