Vitez u svakom paketuNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Gdje ste procitali da je pokrenuta istraga ?
P.S. Jel uzeo neko nase slicice ?
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ss je napisao da je pokrenuta istraga, Husić sutra svjedoči.
Zadnja izmjena: Aerials, dana/u 15 mar 2016, 12:18, ukupno mijenjano 1 put.
Uzivas ?Sarajlijica1946 je napisao/la:Otvorena je istraga,sad cu tek da uzivam!
Željeznicar za život cijeli !
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
FSBiH otvorio istragu: Husić sutra svjedoči
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Normalno,da vidimo ko je cist!Ne bih za rodjenog brata stao sto se tice necasnih radnji,kamoli nekog ibrakovica i selimovica ako su krivi nek odgovaraju!likusa je napisao/la:Uzivas ?Sarajlijica1946 je napisao/la:Otvorena je istraga,sad cu tek da uzivam!
Posto Sam ja stariji da van malo docaram ko su tuzlaci.U nekadasnjoj drzavi trebe su volile raju iz Sarajva poznatu po sarmu duhovitosti i satrologiji.Bili smo namazani a Beogradzanke su odvaljivale na Nas.Ljubomorni Tuzlaci su samo posmatrali i tjesili se alkoholom.Normala nije lako.Neki su cak i lagali da su iz Sarajva Ali vrlo brzo budu provaljeni.Ako nevjerujete pitajte Tate.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Uzivancija.
Ovo je samo istraga Ali bice zanimljivo vidjeti sta ce sve isplivati.
Ovo je samo istraga Ali bice zanimljivo vidjeti sta ce sve isplivati.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
aferim momcino!aleksandar_veliki je napisao/la:Tema je Premijer liga, nikako Husić u ratu, Markale, Kapija i slicno. Neću više upozoravati, ko se ne bude pridržavao pravila foruma bice odstranjen sa istog.
ides li na Kosevo veceras, cisto da nam preneses utiske o sudjenju, tebi vjerujem

- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
TI SI NAJVEĆI BRAT ZIVOTA MII !Alipasino je napisao/la:Posto Sam ja stariji da van malo docaram ko su tuzlaci.U nekadasnjoj drzavi trebe su volile raju iz Sarajva poznatu po sarmu duhovitosti i satrologiji.Bili smo namazani a Beogradzanke su odvaljivale na Nas.Ljubomorni Tuzlaci su samo posmatrali i tjesili se alkoholom.Normala nije lako.Neki su cak i lagali da su iz Sarajva Ali vrlo brzo budu provaljeni.Ako nevjerujete pitajte Tate.

@Chinaglia
Prestani mu se ulizivati jade. Objeručke ga dočekaš gdje mu god post vidiš, idi muntaj onu malu preko teme.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Sarajlijica1946 je napisao/la:Normalno,da vidimo ko je cist!Ne bih za rodjenog brata stao sto se tice necasnih radnji,kamoli nekog ibrakovica i selimovica ako su krivi nek odgovaraju!likusa je napisao/la:Uzivas ?Sarajlijica1946 je napisao/la:Otvorena je istraga,sad cu tek da uzivam!

Željeznicar za život cijeli !
vidis da me Ajzea proziva, sta li bi tek pisao ako odemo na kafualeksandar_veliki je napisao/la:U cetvrtak sam u Tuzli, ostajem do nedjelje, pa zovi na kafu brate mili. Sta si se stiskoChinaglia je napisao/la:aferim momcino!aleksandar_veliki je napisao/la:Tema je Premijer liga, nikako Husić u ratu, Markale, Kapija i slicno. Neću više upozoravati, ko se ne bude pridržavao pravila foruma bice odstranjen sa istog.
ides li na Kosevo veceras, cisto da nam preneses utiske o sudjenju, tebi vjerujem.

kao da je moja krivica sto sam dobar s moderacijom, nije Aco jedini

Ti si svojim šarmom mogao samo gluhonijeme osvojitiAlipasino je napisao/la:Posto Sam ja stariji da van malo docaram ko su tuzlaci.U nekadasnjoj drzavi trebe su volile raju iz Sarajva poznatu po sarmu duhovitosti i satrologiji.Bili smo namazani a Beogradzanke su odvaljivale na Nas.Ljubomorni Tuzlaci su samo posmatrali i tjesili se alkoholom.Normala nije lako.Neki su cak i lagali da su iz Sarajva Ali vrlo brzo budu provaljeni.Ako nevjerujete pitajte Tate.
Nad tobom sunce najljepše sja
On nebi mogao ni onu kuravu tajciku tajbu sarmirat .pinoglavi je napisao/la:Ti si svojim šarmom mogao samo gluhonijeme osvojitiAlipasino je napisao/la:Posto Sam ja stariji da van malo docaram ko su tuzlaci.U nekadasnjoj drzavi trebe su volile raju iz Sarajva poznatu po sarmu duhovitosti i satrologiji.Bili smo namazani a Beogradzanke su odvaljivale na Nas.Ljubomorni Tuzlaci su samo posmatrali i tjesili se alkoholom.Normala nije lako.Neki su cak i lagali da su iz Sarajva Ali vrlo brzo budu provaljeni.Ako nevjerujete pitajte Tate.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Vidite da ima istine.
-
- Kontakt:
Za sta? Savez otvorio istragu to nema nikakve veze sa tužbom Sarajeva prema Azmiru.Alipasino je napisao/la:Vidite da ima istine.
Samo dokazuju sta si napisoAlipasino je napisao/la:Vidite da ima istine.

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
fukara1919 je napisao/la:Za sta? Savez otvorio istragu to nema nikakve veze sa tužbom Sarajeva prema Azmiru.Alipasino je napisao/la:Vidite da ima istine.

Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Alipasino je napisao/la:Vidite da ima istine.

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
pasica je napisao/la:fukara1919 je napisao/la:Za sta? Savez otvorio istragu to nema nikakve veze sa tužbom Sarajeva prema Azmiru.Alipasino je napisao/la:Vidite da ima istine.![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.