Luksemburg - BiH / Švicarska - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Švicarska - BiH

Pobjeda
43
41%
Neriješeno
39
37%
Poraz
23
22%

Ukupno glasova: 105

al...
Kontakt:

Re: Luksemburg - BiH / Švicarska - BiH

Post Postao/la al... » 25 mar 2016, 22:32

Da ne bi zadnjih pola sata, ovo bi bio jedan od epskih podbačaja reprezentacije. Ali dobro je pa je Luxemburg to što jeste - mala amaterska ekipica koja se raspala nakon prvog primljenog. Od igrača - Mire, odradio majstorski sve što je dobio u noge. Džeko - tanak, ali ljudi zaborave koji je to brend u pitanju - frajer sveže po 2-3 protivnička na sebe i odmah eto ti prostora za ostale. Za ove novajlije, ne znam šta reći, nijedan me vala nije nešto oduševio. Biće to bogami povuci - potegni u kvalama, Moraće se milion stvari poklopiti da prođemo, tanko je ovo..

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 25 mar 2016, 22:35

Raskovat' cemo Svicarsku! Citiram se nakon utakmice.

btw. jedva cekam dan da se napokon zavrsi sa ovom gluposti zvanom prijateljske :puke:

Rios

Post Postao/la Rios » 25 mar 2016, 22:36

Utakmica koju cemo vjerovatno svi zaboraviti vec sutra.
Ono sto bode oci nakon ove utakmice je to da mi cak i protiv najslabijih moramo igrati u skoro pa najjace sastavu da bi upisali pobjedu.Jasno je ko dan nakon onog prvog poluvremena ( ja losije poluvrijme repke ne pamtim ) da mi nemamo sirinu u kadru i da nam se sve vrti oko nekih 5-6 igraca.Ostali uz tih 5-6 igraca ne djeluju lose,bez njih djeluju pogubljeno.
Od ovih novaljlija ili igraca koji su dosad bili u drugom planu niko me vala nije plaho zadivio.Neki ok utisak su ostavili Mateo,Prcic u drugom poluvremenu i Anicic.Sto se tice Duljevica u par poteza pokazao da je dobar igrac,zasluzuje jos neku sansu prije nekog generalnog zakljucka.
Ostaje jos da vidimo u utorak kako ce djelovati taj nas najjaci sastav pa da onda sumiramo neke utiske nakon ovog dvomeca.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 25 mar 2016, 22:38

COYS je napisao/la:Vozdra raja
slika

:urnebes: :urnebes:
Daj jbt, proleti mi pivo kroz nos. :lol: :lol:
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

MiiisssskeeBh
Kontakt:

Post Postao/la MiiisssskeeBh » 25 mar 2016, 22:40

Po onako teskom terenu,bez nekog motiva,izmixan sastav,po meni solidna utakmica,tri gola,pobjeda,isprobana vecina igraca,sto jeste cilj prijateljskih utakmica,Prcic solidan,Susic odlican,Vrancic nije bio na svojoj poziciji,,tako da ne znam sta reci za njega.Siguran sam da ce protiv Svice to puno bolje izgledati. :bih: :bih:

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 25 mar 2016, 22:44

Loše, vrlo loše. Ne znam šta je Meša htio sa ovim sastavom. Ovaj sastav neće skupa nikad zaigrat pa tako da nema smisla ovo uigravat uopšte. Kostur ekipe tu mora biti i 2-3 nova igrača. Meša nastavlja po starom, s njim tonemo sve dublje i dublje. O SP ne treba razmišljat, to zaboravit, daj Bože da budemo treći.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 25 mar 2016, 22:45

Unofficialpage je napisao/la:Loše, vrlo loše. Ne znam šta je Meša htio sa ovim sastavom. Ovaj sastav neće skupa nikad zaigrat pa tako da nema smisla ovo uigravat uopšte. Kostur ekipe tu mora biti i 2-3 nova igrača. Meša nastavlja po starom, s njim tonemo sve dublje i dublje. O SP ne treba razmišljat, to zaboravit, daj Bože da budemo treći.
Drzi se ti tenisa.

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 25 mar 2016, 22:49

Unofficialpage je napisao/la:Loše, vrlo loše. Ne znam šta je Meša htio sa ovim sastavom. Ovaj sastav neće skupa nikad zaigrat pa tako da nema smisla ovo uigravat uopšte. Kostur ekipe tu mora biti i 2-3 nova igrača. Meša nastavlja po starom, s njim tonemo sve dublje i dublje. O SP ne treba razmišljat, to zaboravit, daj Bože da budemo treći.
Al ga i ti ocrni brate slatki :crazy: :crazy: :crazy:

Pa moraju se probati igraci, da vidimo ko tu sta vrijedi pa makar se protivnik zvao i luxemburg. Mesa ovo pametno radi, proba svakog igraca da ne bude poslije nije dobio sansu nikad.
Anfernee "Penny" Hardaway #1

someb0dy
Kontakt:

Post Postao/la someb0dy » 25 mar 2016, 22:49

Zasto su priznali go Djuricu.. a ocigledno je da je Dzeko dao..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 25 mar 2016, 22:51

SlevinKelevra je napisao/la:
Drzi se ti tenisa.
Držat ću se. Ali šta si ti pozitivno vidio večeras i u posljednjih nekoliko utakmica? Sve svodi na isto, mora bolje. Uvijek to govorimo a stalno gore igramo. Nas je Lux sat vremena u šaci držao, poluamateri, pobjedili smo ne zbog timske igre već zbog individualnog kvaliteta.

Damir Dzumhur!!!!

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 25 mar 2016, 22:51

Svaka čast Mire geniju, da ga zabiješ aBd i protiv Farskih Ostrva nekad :lol: :lol: :lol:
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 25 mar 2016, 22:53

Načekat ćemo se mi nekog tamo Brazila.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 25 mar 2016, 22:53

Luxembourg u novembru izgubio od Portugala 2-0 I pobijedio Grcku 1-0.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 25 mar 2016, 22:55

pinoglavi je napisao/la:Izgleda da Prcicu i Vrancicu u mecu protiv Luksemburga izdvajamo pojedine dobre i inteligentne poteze. :facepalm:
Dobro je pa je tino prekuco kipar bio u zenici hinjo jedna ! usput dokazo je da nemoze nikud, jer je se prepo konkurencije ove dvije utakmice gdje treba se pokazat. pa je kao usljedila odgoda zbog povrede. Prcic i Vrancic su klasa za njega pa se ti jedi koliko hoces. To vidi svaki normalan covjek, a ne internet navijaci neki prosipaju ovdje lazi i prave se pametni. Budi jednom realan, a ne tvrdoglav.. samo svoje tvrdis i tako treba biti. vozdra
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 25 mar 2016, 22:56

Unofficialpage je napisao/la:
Drzi se ti tenisa.
Držat ću se. Ali šta si ti pozitivno vidio večeras i u posljednjih nekoliko utakmica? Sve svodi na isto, mora bolje. Uvijek to govorimo a stalno gore igramo. Nas je Lux sat vremena u šaci držao, poluamateri, pobjedili smo ne zbog timske igre već zbog individualnog kvaliteta.
Nisam ni ocekivao nista pozitivno u prijateljskoj protiv ovakvog protivnika, po onakvom terenu i atmosferi. Mesi se moze prigovoriti za baraz, ali tonemo sve dublje i dublje? :think: Da o SP-u ne treba ni razmisljati a kvale tek za pola godine? :roll:

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 25 mar 2016, 22:57

Rezultat nije ni bitan, jedino sto se ja pitam je koji stil igre mi igramo? Pjanic i Dzeko usli i prakticki preokrenuli utakmicu, bez njih smo u rangu Libanona. Protiv Svicarske ocekujem formaciju 4-2-3-1, ocekujem Edina samog naprijed, dosta mi vise dva drveta naprijed niti jedan ni drugi ne znaju loptu primiti kako treba.
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 25 mar 2016, 22:58

Unofficialpage je napisao/la:
Drzi se ti tenisa.
Izvini ali koga smo mi ikad pobijedili timskom igrom?
Koliko znam totalni fudbal se igra u Spaniji I Holandiji. Mi smo uvijek ovisni o pojedincima.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 25 mar 2016, 22:58

Tracy3McGrady je napisao/la:
Al ga i ti ocrni brate slatki :crazy: :crazy: :crazy:

Pa moraju se probati igraci, da vidimo ko tu sta vrijedi pa makar se protivnik zvao i luxemburg. Mesa ovo pametno radi, proba svakog igraca da ne bude poslije nije dobio sansu nikad.
Apsolutno da se trebaju probat novi igrači ali ne na ovaj način. Kostur ekipe tu mora biti, i ubacit 2-3 nova igrača da vidiš kako ide. Mi taktički, igrački i bilo kako smo tanki, ovo je vrlo loše.

Ali, hajd, uzet ćemo u obzir ime protivnika pa i nije bilo neke želje kod igrača. Sačekat ćemo Švicarsku.

Damir Dzumhur!!!!

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 25 mar 2016, 23:00

Irska danas dobila Svicarsku 1-0

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 25 mar 2016, 23:00

someb0dy je napisao/la:Zasto su priznali go Djuricu.. a ocigledno je da je Dzeko dao..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pogodila Djurica I promijenila smjer iz jednog u drugi ugao.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 31 gost.