Luksemburg - BiH / Švicarska - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Luksemburg - BiH / Švicarska - BiH
Da ne bi zadnjih pola sata, ovo bi bio jedan od epskih podbačaja reprezentacije. Ali dobro je pa je Luxemburg to što jeste - mala amaterska ekipica koja se raspala nakon prvog primljenog. Od igrača - Mire, odradio majstorski sve što je dobio u noge. Džeko - tanak, ali ljudi zaborave koji je to brend u pitanju - frajer sveže po 2-3 protivnička na sebe i odmah eto ti prostora za ostale. Za ove novajlije, ne znam šta reći, nijedan me vala nije nešto oduševio. Biće to bogami povuci - potegni u kvalama, Moraće se milion stvari poklopiti da prođemo, tanko je ovo..
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Raskovat' cemo Svicarsku! Citiram se nakon utakmice.
btw. jedva cekam dan da se napokon zavrsi sa ovom gluposti zvanom prijateljske
btw. jedva cekam dan da se napokon zavrsi sa ovom gluposti zvanom prijateljske
Utakmica koju cemo vjerovatno svi zaboraviti vec sutra.
Ono sto bode oci nakon ove utakmice je to da mi cak i protiv najslabijih moramo igrati u skoro pa najjace sastavu da bi upisali pobjedu.Jasno je ko dan nakon onog prvog poluvremena ( ja losije poluvrijme repke ne pamtim ) da mi nemamo sirinu u kadru i da nam se sve vrti oko nekih 5-6 igraca.Ostali uz tih 5-6 igraca ne djeluju lose,bez njih djeluju pogubljeno.
Od ovih novaljlija ili igraca koji su dosad bili u drugom planu niko me vala nije plaho zadivio.Neki ok utisak su ostavili Mateo,Prcic u drugom poluvremenu i Anicic.Sto se tice Duljevica u par poteza pokazao da je dobar igrac,zasluzuje jos neku sansu prije nekog generalnog zakljucka.
Ostaje jos da vidimo u utorak kako ce djelovati taj nas najjaci sastav pa da onda sumiramo neke utiske nakon ovog dvomeca.
Ono sto bode oci nakon ove utakmice je to da mi cak i protiv najslabijih moramo igrati u skoro pa najjace sastavu da bi upisali pobjedu.Jasno je ko dan nakon onog prvog poluvremena ( ja losije poluvrijme repke ne pamtim ) da mi nemamo sirinu u kadru i da nam se sve vrti oko nekih 5-6 igraca.Ostali uz tih 5-6 igraca ne djeluju lose,bez njih djeluju pogubljeno.
Od ovih novaljlija ili igraca koji su dosad bili u drugom planu niko me vala nije plaho zadivio.Neki ok utisak su ostavili Mateo,Prcic u drugom poluvremenu i Anicic.Sto se tice Duljevica u par poteza pokazao da je dobar igrac,zasluzuje jos neku sansu prije nekog generalnog zakljucka.
Ostaje jos da vidimo u utorak kako ce djelovati taj nas najjaci sastav pa da onda sumiramo neke utiske nakon ovog dvomeca.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Daj jbt, proleti mi pivo kroz nos.COYS je napisao/la:Vozdra raja
![]()
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
-
MiiisssskeeBh
- Kontakt:
Po onako teskom terenu,bez nekog motiva,izmixan sastav,po meni solidna utakmica,tri gola,pobjeda,isprobana vecina igraca,sto jeste cilj prijateljskih utakmica,Prcic solidan,Susic odlican,Vrancic nije bio na svojoj poziciji,,tako da ne znam sta reci za njega.Siguran sam da ce protiv Svice to puno bolje izgledati.

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Loše, vrlo loše. Ne znam šta je Meša htio sa ovim sastavom. Ovaj sastav neće skupa nikad zaigrat pa tako da nema smisla ovo uigravat uopšte. Kostur ekipe tu mora biti i 2-3 nova igrača. Meša nastavlja po starom, s njim tonemo sve dublje i dublje. O SP ne treba razmišljat, to zaboravit, daj Bože da budemo treći.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Drzi se ti tenisa.Unofficialpage je napisao/la:Loše, vrlo loše. Ne znam šta je Meša htio sa ovim sastavom. Ovaj sastav neće skupa nikad zaigrat pa tako da nema smisla ovo uigravat uopšte. Kostur ekipe tu mora biti i 2-3 nova igrača. Meša nastavlja po starom, s njim tonemo sve dublje i dublje. O SP ne treba razmišljat, to zaboravit, daj Bože da budemo treći.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Al ga i ti ocrni brate slatkiUnofficialpage je napisao/la:Loše, vrlo loše. Ne znam šta je Meša htio sa ovim sastavom. Ovaj sastav neće skupa nikad zaigrat pa tako da nema smisla ovo uigravat uopšte. Kostur ekipe tu mora biti i 2-3 nova igrača. Meša nastavlja po starom, s njim tonemo sve dublje i dublje. O SP ne treba razmišljat, to zaboravit, daj Bože da budemo treći.
Pa moraju se probati igraci, da vidimo ko tu sta vrijedi pa makar se protivnik zvao i luxemburg. Mesa ovo pametno radi, proba svakog igraca da ne bude poslije nije dobio sansu nikad.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Zasto su priznali go Djuricu.. a ocigledno je da je Dzeko dao..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Držat ću se. Ali šta si ti pozitivno vidio večeras i u posljednjih nekoliko utakmica? Sve svodi na isto, mora bolje. Uvijek to govorimo a stalno gore igramo. Nas je Lux sat vremena u šaci držao, poluamateri, pobjedili smo ne zbog timske igre već zbog individualnog kvaliteta.SlevinKelevra je napisao/la:Drzi se ti tenisa.Unofficialpage je napisao/la:Loše, vrlo loše. Ne znam šta je Meša htio sa ovim sastavom. Ovaj sastav neće skupa nikad zaigrat pa tako da nema smisla ovo uigravat uopšte. Kostur ekipe tu mora biti i 2-3 nova igrača. Meša nastavlja po starom, s njim tonemo sve dublje i dublje. O SP ne treba razmišljat, to zaboravit, daj Bože da budemo treći.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Svaka čast Mire geniju, da ga zabiješ aBd i protiv Farskih Ostrva nekad

Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
- Centre forward
- Kontakt:
Načekat ćemo se mi nekog tamo Brazila.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
-
samoposmatram
- Kontakt:
Luxembourg u novembru izgubio od Portugala 2-0 I pobijedio Grcku 1-0.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Dobro je pa je tino prekuco kipar bio u zenici hinjo jedna ! usput dokazo je da nemoze nikud, jer je se prepo konkurencije ove dvije utakmice gdje treba se pokazat. pa je kao usljedila odgoda zbog povrede. Prcic i Vrancic su klasa za njega pa se ti jedi koliko hoces. To vidi svaki normalan covjek, a ne internet navijaci neki prosipaju ovdje lazi i prave se pametni. Budi jednom realan, a ne tvrdoglav.. samo svoje tvrdis i tako treba biti. vozdrapinoglavi je napisao/la:Izgleda da Prcicu i Vrancicu u mecu protiv Luksemburga izdvajamo pojedine dobre i inteligentne poteze.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Nisam ni ocekivao nista pozitivno u prijateljskoj protiv ovakvog protivnika, po onakvom terenu i atmosferi. Mesi se moze prigovoriti za baraz, ali tonemo sve dublje i dublje?Unofficialpage je napisao/la:Držat ću se. Ali šta si ti pozitivno vidio večeras i u posljednjih nekoliko utakmica? Sve svodi na isto, mora bolje. Uvijek to govorimo a stalno gore igramo. Nas je Lux sat vremena u šaci držao, poluamateri, pobjedili smo ne zbog timske igre već zbog individualnog kvaliteta.SlevinKelevra je napisao/la:Drzi se ti tenisa.Unofficialpage je napisao/la:Loše, vrlo loše. Ne znam šta je Meša htio sa ovim sastavom. Ovaj sastav neće skupa nikad zaigrat pa tako da nema smisla ovo uigravat uopšte. Kostur ekipe tu mora biti i 2-3 nova igrača. Meša nastavlja po starom, s njim tonemo sve dublje i dublje. O SP ne treba razmišljat, to zaboravit, daj Bože da budemo treći.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Rezultat nije ni bitan, jedino sto se ja pitam je koji stil igre mi igramo? Pjanic i Dzeko usli i prakticki preokrenuli utakmicu, bez njih smo u rangu Libanona. Protiv Svicarske ocekujem formaciju 4-2-3-1, ocekujem Edina samog naprijed, dosta mi vise dva drveta naprijed niti jedan ni drugi ne znaju loptu primiti kako treba.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
-
samoposmatram
- Kontakt:
Izvini ali koga smo mi ikad pobijedili timskom igrom?Unofficialpage je napisao/la:Držat ću se. Ali šta si ti pozitivno vidio večeras i u posljednjih nekoliko utakmica? Sve svodi na isto, mora bolje. Uvijek to govorimo a stalno gore igramo. Nas je Lux sat vremena u šaci držao, poluamateri, pobjedili smo ne zbog timske igre već zbog individualnog kvaliteta.SlevinKelevra je napisao/la:Drzi se ti tenisa.Unofficialpage je napisao/la:Loše, vrlo loše. Ne znam šta je Meša htio sa ovim sastavom. Ovaj sastav neće skupa nikad zaigrat pa tako da nema smisla ovo uigravat uopšte. Kostur ekipe tu mora biti i 2-3 nova igrača. Meša nastavlja po starom, s njim tonemo sve dublje i dublje. O SP ne treba razmišljat, to zaboravit, daj Bože da budemo treći.
Koliko znam totalni fudbal se igra u Spaniji I Holandiji. Mi smo uvijek ovisni o pojedincima.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Apsolutno da se trebaju probat novi igrači ali ne na ovaj način. Kostur ekipe tu mora biti, i ubacit 2-3 nova igrača da vidiš kako ide. Mi taktički, igrački i bilo kako smo tanki, ovo je vrlo loše.Tracy3McGrady je napisao/la:Al ga i ti ocrni brate slatkiUnofficialpage je napisao/la:Loše, vrlo loše. Ne znam šta je Meša htio sa ovim sastavom. Ovaj sastav neće skupa nikad zaigrat pa tako da nema smisla ovo uigravat uopšte. Kostur ekipe tu mora biti i 2-3 nova igrača. Meša nastavlja po starom, s njim tonemo sve dublje i dublje. O SP ne treba razmišljat, to zaboravit, daj Bože da budemo treći.![]()
![]()
![]()
Pa moraju se probati igraci, da vidimo ko tu sta vrijedi pa makar se protivnik zvao i luxemburg. Mesa ovo pametno radi, proba svakog igraca da ne bude poslije nije dobio sansu nikad.
Ali, hajd, uzet ćemo u obzir ime protivnika pa i nije bilo neke želje kod igrača. Sačekat ćemo Švicarsku.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Irska danas dobila Svicarsku 1-0
-
samoposmatram
- Kontakt:
Pogodila Djurica I promijenila smjer iz jednog u drugi ugao.someb0dy je napisao/la:Zasto su priznali go Djuricu.. a ocigledno je da je Dzeko dao..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.