Luksemburg - BiH / Švicarska - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Švicarska - BiH

Pobjeda
43
41%
Neriješeno
39
37%
Poraz
23
22%

Ukupno glasova: 105

Virtu4l
Kontakt:

Re: Luksemburg - BiH / Švicarska - BiH

Post Postao/la Virtu4l » 26 mar 2016, 23:09

Momciluk je napisao/la:Ako ta formacija pocne protiv svicarske ja necu slova vise napisat na forumu.
Ova formacija će početi, a sastav možda, jedina dilema je koga pored Bešića. Sa Prcićem gubimo igrača u defanzivi, Misimoviću se to moglo tolerisati, ali samo njemu i nikome više.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 26 mar 2016, 23:12

Virtu4l je napisao/la:
Momciluk je napisao/la:Ako ta formacija pocne protiv svicarske ja necu slova vise napisat na forumu.
Ova formacija će početi, a sastav možda, jedina dilema je koga pored Bešića. Sa Prcićem gubimo igrača u defanzivi, Misimoviću se to moglo tolerisati, ali samo njemu i nikome više.
Znas sta sam mislio.. kako nam to moze biti standardna postava kad ti je Susic na beku, ajde da je Vranjes pa da i prodje..
Sa Hadzicem gubio igraca i u defanzivi i u ofanzivi a bogami i na klupi.
This time next year we'll be millionaires.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 26 mar 2016, 23:19

Momciluk je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Znas sta sam mislio.. kako nam to moze biti standardna postava kad ti je Susic na beku, ajde da je Vranjes pa da i prodje..
Sa Hadzicem gubio igraca i u defanzivi i u ofanzivi a bogami i na klupi.
Spaha 90% igra od prve sa zukanovicem u tandemu. Moguce da zaista SUsic pocne od prve jer mesa zeli da vidi koliko se na njega zaista moze racunati jer nam je ta pozicija kritična. U sredinu bi se trebao uvaliti hadzic jer nije dobio minutazu protiv luksemburga a hoce se i on probati sigurno. Po meni dobra postava, samo nemamo igraca na poziciji iza napadaca jer Pjanke tu ne moze, on treba sa besicem u paru igrati
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 mar 2016, 23:19

Zašto Sušić ne bi igrao na svojoj prirodnoj poziciji? Misliš da je bolje staviti Vranješa koji je stoper, a silom prilika igra na beku u Gijonu?

Hadžić će u paru sa Bešićem najbolje odraditi posao i nećemo imati igrača manje jer bi Pjanić samo po formaciji bio ispred njih, ali bi imao ogroman radijus kretanja kao i uvijek. Provjerena kombinacija.
Voli te tvoje Sarajevo.

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 26 mar 2016, 23:22

Virtu4l je napisao/la:Zašto Sušić ne bi igrao na svojoj prirodnoj poziciji? Misliš da je bolje staviti Vranješa koji je stoper, a silom prilika igra na beku u Gijonu?

Hadžić će u paru sa Bešićem najbolje odraditi posao i nećemo imati igrača manje jer bi Pjanić samo po formaciji bio ispred njih, ali bi imao ogroman radijus kretanja kao i uvijek. Provjerena kombinacija.
Ne kazem da ne bi trebao nego ti napises nasa standardna postava i stavis Susica na beka kojem je to druga utakmica u karijeri, Hadzica na dm koji nikad nece biti standardan igrac u reprezentaciji i izostavis Spahica. Cak ni Sunjicu nije zagarantovano prvih 11, daleko od toga.

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 26 mar 2016, 23:25

Virtu4l je napisao/la:Zašto Sušić ne bi igrao na svojoj prirodnoj poziciji? Misliš da je bolje staviti Vranješa koji je stoper, a silom prilika igra na beku u Gijonu?

Slažem se ovo za Sušića.
Kakav Hadžić , taj lik samo dodaje loptu 3 metra od sebe , nema muda da povuče loptu i da pošalje dug pas. Izgubljen lik uvijek. Da je Meša zvao Gojka , valjalo bi pravo , ali gotovo sad.
"We need to suffer. And we need to fight."

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 26 mar 2016, 23:29

Ja bih volio kada bi Sušića ostavio na beku,ali bih volio vidjeti Vrančića iza Džeke na nekoj svojoj poziciji,a iza njega Bešića i Pjanu..imam osjećaj da je momak uvijek žrtva neke taktike ,nekih čudnih formacija na terenu.Mislim da bi u okruženju Pjane,Bešića,Lulića ,Višće i Džeke ispred tek tada mogli vidjeti da li dečko zna ili ne...ja mislim da bi zaista tek tada vidjeli da je prilično dobar...ako ne odgovori zadatku,lako je ..klupa sine i adios..

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 mar 2016, 23:31

Momciluk je napisao/la:Ne kazem da ne bi trebao nego ti napises nasa standardna postava i stavis Susica na beka kojem je to druga utakmica u karijeri, Hadzica na dm koji nikad nece biti standardan igrac u reprezentaciji i izostavis Spahica. Cak ni Sunjicu nije zagarantovano prvih 11, daleko od toga.
Sušić je pozvan da bude zamjena za Mujdžu i ova igra sa imenima uopše nije bitna. Standardna postava je ona sa Mujdžom, Medunjaninom, itd... ali njih nema i ako u igri bude 9 od 11 standardnih igrača onda tu postavu možemo nazvati standardnom? Ponovo od drveta ne vidiš šumu.

Kad hoćeš da kontriraš, a vidim da imaš silnu želju, pokušaj to uraditi sa stilom i argumentima, a ne sa glupim komentarima.
Captain4 je napisao/la:Da je Meša zvao Gojka , valjalo bi pravo , ali gotovo sad.
Da, žalosno je što ne zove povrijeđenog igrača.
Voli te tvoje Sarajevo.

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 26 mar 2016, 23:41

Virtu4l je napisao/la:
Momciluk je napisao/la:Ne kazem da ne bi trebao nego ti napises nasa standardna postava i stavis Susica na beka kojem je to druga utakmica u karijeri, Hadzica na dm koji nikad nece biti standardan igrac u reprezentaciji i izostavis Spahica. Cak ni Sunjicu nije zagarantovano prvih 11, daleko od toga.
Sušić je pozvan da bude zamjena za Mujdžu i ova igra sa imenima uopše nije bitna. Standardna postava je ona sa Mujdžom, Medunjaninom, itd... ali njih nema i ako u igri bude 9 od 11 standardnih igrača onda tu postavu možemo nazvati standardnom? Ponovo od drveta ne vidiš šumu.

Kad hoćeš da kontriraš, a vidim da imaš silnu želju, pokušaj to uraditi sa stilom i argumentima, a ne sa glupim komentarima.
Kako nije bitna pokusavas nam tu predstavit Hadzica kao standardnog igraca prvih 11.. Susic ce vjerujem postati standardan u buducnosti.. Sunjic da bude standardni pored Zukanovica i Spahica?? znas li kad je zadnji put poceo utakmicu u bundes ligi?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 mar 2016, 23:48

Momciluk je napisao/la:Kako nije bitna pokusavas nam tu predstavit Hadzica kao standardnog igraca prvih 11.. Susic ce vjerujem postati standardan u buducnosti.. Sunjic da bude standardni pored Zukanovica i Spahica?? znas li kad je zadnji put poceo utakmicu u bundes ligi?
Naravno, sad kad nema Medunjanina, Hadžić je po broju nastupa sljedeći u toj hijerarhiji.

Sad još trebam da ti objašnjavam da je Toni Šunjić standardni član prve postave? Šunjić nije, a Zukanović jeste? bez obzira što ovaj prvi ima duplo više nastupa. Uozbilji se momčino.
Voli te tvoje Sarajevo.

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 26 mar 2016, 23:54

Virtu4l je napisao/la:
Momciluk je napisao/la:Kako nije bitna pokusavas nam tu predstavit Hadzica kao standardnog igraca prvih 11.. Susic ce vjerujem postati standardan u buducnosti.. Sunjic da bude standardni pored Zukanovica i Spahica?? znas li kad je zadnji put poceo utakmicu u bundes ligi?
Naravno, sad kad nema Medunjanina, Hadžić je po broju nastupa sljedeći u toj hijerarhiji.

Sad još trebam da ti objašnjavam da je Toni Šunjić standardni član prve postave? Šunjić nije, a Zukanović jeste? bez obzira što ovaj prvi ima duplo više nastupa. Uozbilji se momčino.
A Susic po hijerarhiji ispred Vranjesa.. nemoj mi samo reci da Vranjes nije bek.
Kakve veze imaju nastupi covjece, Sunjic zadnju utakmicu u bunes ligi poceo u decembru i treba na osnovu broja utakmica biti standardan.. daj onda i Berberovica umjesto Hadzica ima vise nastupa.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 mar 2016, 00:05

Momak stvarno se gubiš. Pokušavaš da me ubijediš da Toni Šunjić nije standardni igrač reprezentacije BiH, smiješno mi je i odgovarati na to.

Primarna pozicija Ognjena Vranješa je pozicija stopera. Igrao je na desnom beku, ali to je bilo krpljenje rupa.
Voli te tvoje Sarajevo.

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 27 mar 2016, 00:10

Virtu4l je napisao/la:Momak stvarno se gubiš. Pokušavaš da me ubijediš da Toni Šunjić nije standardni igrač reprezentacije BiH, smiješno mi je i odgovarati na to.

Primarna pozicija Ognjena Vranješa je pozicija stopera. Igrao je na desnom beku, ali to je bilo krpljenje rupa.
Gubis se ti kralju.. Sunjic je bio standardan a sa ovakvom statistikom u klubu ne bi ni u Malti bio standardan a pogotovo ne u repci gdje mu je konkurent za mjesto Zukanovic koji je nedavno nastupio u ligi prvaka protiv Real Madrida.
Vranjes bek koliko i stoper, cak mislim da je bio vise bek nego stoper prije nego je u nasoj reprezentaciji postao standardan stoper je nismo imali drugog stopera i ono sto je najvaznije trenutno u klubu igra na desnom beku.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 mar 2016, 00:17

Nemaš ti pojma o čemu više pišeš.

Vranješ više bek neko stoper, u Turskoj odigrao 40 utakmica, od toga 35 na stoperu.
Voli te tvoje Sarajevo.

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 27 mar 2016, 00:20

Virtu4l nema pojma o cemu pise.. moze tako?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 mar 2016, 00:22

Ma nema, yebiga, Vranješ je više bek nego stoper :njanjanja: a Toni Šunjić nije standardni reprezentativac :bow:
Voli te tvoje Sarajevo.

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 27 mar 2016, 00:28

Za to prvo bi trebali pitati Ognjena na kojpoj poziciji se prijatnije osjeca.. a Toni je naravno standardni reprezentativac ali mu je prvih 11 u buducnosti osigurano koliko i meni..

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 27 mar 2016, 00:31

Besmisleno je staviti Hadžića, Vranješa ili Spahića u prvu postavu. Znamo koliko znaju i koliko mogu, a na klupi ima dosta njih kojima ne znamo granicu, valjda za to prijateljske i služe. U vezni red bilo koga umjesto Hadžića, desni bek Sušić a na stoperu mi je svejedno koja god dvojica, samo da ne bude Spahić.
Nad tobom sunce najljepše sja

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 27 mar 2016, 01:01

Spahic je jos uvijek nas najbolji stoper,covjek i u 35 igra ma visokom nivou u Bl i ne vidim razlog zasto bi ga otpisali, nije jedini igrac koji je igrao u kasnim godinama za reprezentaciju. Potrebno je da Mesa odredi koga ce upariti sa Spahom,ja bih Zukanovica najprije.
DD

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 27 mar 2016, 01:09

Burundi je napisao/la:Spahic je jos uvijek nas najbolji stoper,covjek i u 35 igra ma visokom nivou u Bl i ne vidim razlog zasto bi ga otpisali, nije jedini igrac koji je igrao u kasnim godinama za reprezentaciju. Potrebno je da Mesa odredi koga ce upariti sa Spahom,ja bih Zukanovica najprije.
Spaha u zadnjim utakmicama je sve više kiksao a to je omogućio previsok tempo za njega, puno napora. Klub i reprezentacija a 35 godina.
Razumijem da ga je pozvao za kvalifikacije, neka ga tu, ali za prijateljske nije bilo nikakve potrebe. Trebamo uigravati druge igrače koji će igrati u narednim godinama.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, General505, Jegres, Majestic-12 [Bot], ovisnik i 55 gostiju.