Ova formacija će početi, a sastav možda, jedina dilema je koga pored Bešića. Sa Prcićem gubimo igrača u defanzivi, Misimoviću se to moglo tolerisati, ali samo njemu i nikome više.Momciluk je napisao/la:Ako ta formacija pocne protiv svicarske ja necu slova vise napisat na forumu.
Luksemburg - BiH / Švicarska - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Luksemburg - BiH / Švicarska - BiH
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Znas sta sam mislio.. kako nam to moze biti standardna postava kad ti je Susic na beku, ajde da je Vranjes pa da i prodje..Virtu4l je napisao/la:Ova formacija će početi, a sastav možda, jedina dilema je koga pored Bešića. Sa Prcićem gubimo igrača u defanzivi, Misimoviću se to moglo tolerisati, ali samo njemu i nikome više.Momciluk je napisao/la:Ako ta formacija pocne protiv svicarske ja necu slova vise napisat na forumu.
Sa Hadzicem gubio igraca i u defanzivi i u ofanzivi a bogami i na klupi.
This time next year we'll be millionaires.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Spaha 90% igra od prve sa zukanovicem u tandemu. Moguce da zaista SUsic pocne od prve jer mesa zeli da vidi koliko se na njega zaista moze racunati jer nam je ta pozicija kritična. U sredinu bi se trebao uvaliti hadzic jer nije dobio minutazu protiv luksemburga a hoce se i on probati sigurno. Po meni dobra postava, samo nemamo igraca na poziciji iza napadaca jer Pjanke tu ne moze, on treba sa besicem u paru igratiMomciluk je napisao/la:Znas sta sam mislio.. kako nam to moze biti standardna postava kad ti je Susic na beku, ajde da je Vranjes pa da i prodje..Virtu4l je napisao/la:Ova formacija će početi, a sastav možda, jedina dilema je koga pored Bešića. Sa Prcićem gubimo igrača u defanzivi, Misimoviću se to moglo tolerisati, ali samo njemu i nikome više.Momciluk je napisao/la:Ako ta formacija pocne protiv svicarske ja necu slova vise napisat na forumu.
Sa Hadzicem gubio igraca i u defanzivi i u ofanzivi a bogami i na klupi.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Zašto Sušić ne bi igrao na svojoj prirodnoj poziciji? Misliš da je bolje staviti Vranješa koji je stoper, a silom prilika igra na beku u Gijonu?
Hadžić će u paru sa Bešićem najbolje odraditi posao i nećemo imati igrača manje jer bi Pjanić samo po formaciji bio ispred njih, ali bi imao ogroman radijus kretanja kao i uvijek. Provjerena kombinacija.
Hadžić će u paru sa Bešićem najbolje odraditi posao i nećemo imati igrača manje jer bi Pjanić samo po formaciji bio ispred njih, ali bi imao ogroman radijus kretanja kao i uvijek. Provjerena kombinacija.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne kazem da ne bi trebao nego ti napises nasa standardna postava i stavis Susica na beka kojem je to druga utakmica u karijeri, Hadzica na dm koji nikad nece biti standardan igrac u reprezentaciji i izostavis Spahica. Cak ni Sunjicu nije zagarantovano prvih 11, daleko od toga.Virtu4l je napisao/la:Zašto Sušić ne bi igrao na svojoj prirodnoj poziciji? Misliš da je bolje staviti Vranješa koji je stoper, a silom prilika igra na beku u Gijonu?
Slažem se ovo za Sušića.Virtu4l je napisao/la:Zašto Sušić ne bi igrao na svojoj prirodnoj poziciji? Misliš da je bolje staviti Vranješa koji je stoper, a silom prilika igra na beku u Gijonu?
Kakav Hadžić , taj lik samo dodaje loptu 3 metra od sebe , nema muda da povuče loptu i da pošalje dug pas. Izgubljen lik uvijek. Da je Meša zvao Gojka , valjalo bi pravo , ali gotovo sad.
"We need to suffer. And we need to fight."
Ja bih volio kada bi Sušića ostavio na beku,ali bih volio vidjeti Vrančića iza Džeke na nekoj svojoj poziciji,a iza njega Bešića i Pjanu..imam osjećaj da je momak uvijek žrtva neke taktike ,nekih čudnih formacija na terenu.Mislim da bi u okruženju Pjane,Bešića,Lulića ,Višće i Džeke ispred tek tada mogli vidjeti da li dečko zna ili ne...ja mislim da bi zaista tek tada vidjeli da je prilično dobar...ako ne odgovori zadatku,lako je ..klupa sine i adios..
Sušić je pozvan da bude zamjena za Mujdžu i ova igra sa imenima uopše nije bitna. Standardna postava je ona sa Mujdžom, Medunjaninom, itd... ali njih nema i ako u igri bude 9 od 11 standardnih igrača onda tu postavu možemo nazvati standardnom? Ponovo od drveta ne vidiš šumu.Momciluk je napisao/la:Ne kazem da ne bi trebao nego ti napises nasa standardna postava i stavis Susica na beka kojem je to druga utakmica u karijeri, Hadzica na dm koji nikad nece biti standardan igrac u reprezentaciji i izostavis Spahica. Cak ni Sunjicu nije zagarantovano prvih 11, daleko od toga.
Kad hoćeš da kontriraš, a vidim da imaš silnu želju, pokušaj to uraditi sa stilom i argumentima, a ne sa glupim komentarima.
Da, žalosno je što ne zove povrijeđenog igrača.Captain4 je napisao/la:Da je Meša zvao Gojka , valjalo bi pravo , ali gotovo sad.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kako nije bitna pokusavas nam tu predstavit Hadzica kao standardnog igraca prvih 11.. Susic ce vjerujem postati standardan u buducnosti.. Sunjic da bude standardni pored Zukanovica i Spahica?? znas li kad je zadnji put poceo utakmicu u bundes ligi?Virtu4l je napisao/la:Sušić je pozvan da bude zamjena za Mujdžu i ova igra sa imenima uopše nije bitna. Standardna postava je ona sa Mujdžom, Medunjaninom, itd... ali njih nema i ako u igri bude 9 od 11 standardnih igrača onda tu postavu možemo nazvati standardnom? Ponovo od drveta ne vidiš šumu.Momciluk je napisao/la:Ne kazem da ne bi trebao nego ti napises nasa standardna postava i stavis Susica na beka kojem je to druga utakmica u karijeri, Hadzica na dm koji nikad nece biti standardan igrac u reprezentaciji i izostavis Spahica. Cak ni Sunjicu nije zagarantovano prvih 11, daleko od toga.
Kad hoćeš da kontriraš, a vidim da imaš silnu želju, pokušaj to uraditi sa stilom i argumentima, a ne sa glupim komentarima.
Naravno, sad kad nema Medunjanina, Hadžić je po broju nastupa sljedeći u toj hijerarhiji.Momciluk je napisao/la:Kako nije bitna pokusavas nam tu predstavit Hadzica kao standardnog igraca prvih 11.. Susic ce vjerujem postati standardan u buducnosti.. Sunjic da bude standardni pored Zukanovica i Spahica?? znas li kad je zadnji put poceo utakmicu u bundes ligi?
Sad još trebam da ti objašnjavam da je Toni Šunjić standardni član prve postave? Šunjić nije, a Zukanović jeste? bez obzira što ovaj prvi ima duplo više nastupa. Uozbilji se momčino.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
A Susic po hijerarhiji ispred Vranjesa.. nemoj mi samo reci da Vranjes nije bek.Virtu4l je napisao/la:Naravno, sad kad nema Medunjanina, Hadžić je po broju nastupa sljedeći u toj hijerarhiji.Momciluk je napisao/la:Kako nije bitna pokusavas nam tu predstavit Hadzica kao standardnog igraca prvih 11.. Susic ce vjerujem postati standardan u buducnosti.. Sunjic da bude standardni pored Zukanovica i Spahica?? znas li kad je zadnji put poceo utakmicu u bundes ligi?
Sad još trebam da ti objašnjavam da je Toni Šunjić standardni član prve postave? Šunjić nije, a Zukanović jeste? bez obzira što ovaj prvi ima duplo više nastupa. Uozbilji se momčino.
Kakve veze imaju nastupi covjece, Sunjic zadnju utakmicu u bunes ligi poceo u decembru i treba na osnovu broja utakmica biti standardan.. daj onda i Berberovica umjesto Hadzica ima vise nastupa.
Momak stvarno se gubiš. Pokušavaš da me ubijediš da Toni Šunjić nije standardni igrač reprezentacije BiH, smiješno mi je i odgovarati na to.
Primarna pozicija Ognjena Vranješa je pozicija stopera. Igrao je na desnom beku, ali to je bilo krpljenje rupa.
Primarna pozicija Ognjena Vranješa je pozicija stopera. Igrao je na desnom beku, ali to je bilo krpljenje rupa.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Gubis se ti kralju.. Sunjic je bio standardan a sa ovakvom statistikom u klubu ne bi ni u Malti bio standardan a pogotovo ne u repci gdje mu je konkurent za mjesto Zukanovic koji je nedavno nastupio u ligi prvaka protiv Real Madrida.Virtu4l je napisao/la:Momak stvarno se gubiš. Pokušavaš da me ubijediš da Toni Šunjić nije standardni igrač reprezentacije BiH, smiješno mi je i odgovarati na to.
Vranjes bek koliko i stoper, cak mislim da je bio vise bek nego stoper prije nego je u nasoj reprezentaciji postao standardan stoper je nismo imali drugog stopera i ono sto je najvaznije trenutno u klubu igra na desnom beku.
Nemaš ti pojma o čemu više pišeš.
Vranješ više bek neko stoper, u Turskoj odigrao 40 utakmica, od toga 35 na stoperu.
Vranješ više bek neko stoper, u Turskoj odigrao 40 utakmica, od toga 35 na stoperu.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l nema pojma o cemu pise.. moze tako?
Ma nema, yebiga, Vranješ je više bek nego stoper
a Toni Šunjić nije standardni reprezentativac 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Za to prvo bi trebali pitati Ognjena na kojpoj poziciji se prijatnije osjeca.. a Toni je naravno standardni reprezentativac ali mu je prvih 11 u buducnosti osigurano koliko i meni..
Besmisleno je staviti Hadžića, Vranješa ili Spahića u prvu postavu. Znamo koliko znaju i koliko mogu, a na klupi ima dosta njih kojima ne znamo granicu, valjda za to prijateljske i služe. U vezni red bilo koga umjesto Hadžića, desni bek Sušić a na stoperu mi je svejedno koja god dvojica, samo da ne bude Spahić.
Nad tobom sunce najljepše sja
Spahic je jos uvijek nas najbolji stoper,covjek i u 35 igra ma visokom nivou u Bl i ne vidim razlog zasto bi ga otpisali, nije jedini igrac koji je igrao u kasnim godinama za reprezentaciju. Potrebno je da Mesa odredi koga ce upariti sa Spahom,ja bih Zukanovica najprije.
DD
Spaha u zadnjim utakmicama je sve više kiksao a to je omogućio previsok tempo za njega, puno napora. Klub i reprezentacija a 35 godina.Burundi je napisao/la:Spahic je jos uvijek nas najbolji stoper,covjek i u 35 igra ma visokom nivou u Bl i ne vidim razlog zasto bi ga otpisali, nije jedini igrac koji je igrao u kasnim godinama za reprezentaciju. Potrebno je da Mesa odredi koga ce upariti sa Spahom,ja bih Zukanovica najprije.
Razumijem da ga je pozvao za kvalifikacije, neka ga tu, ali za prijateljske nije bilo nikakve potrebe. Trebamo uigravati druge igrače koji će igrati u narednim godinama.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Confiance, Google Adsense [Bot], Kobayashi, Proximic i 33 gosta.