Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Manijaci su za pitare Himalaja. Cestitke Zelji i svaka cast Jakupovicu, dokazao da je pravi sudac.
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
- hskzmostar
- Kontakt:
Sto ce protiv Zrinje gorit Grbavica,nasi rastereceni a Zeljo mora dobit,bit ce to odlican derbi dvije najbolje ekipe i najtrofejnije od kad se igra zajednicka premijer liga na citavoj teritoriji BiH!UltrasNotRed je napisao/la:Manijaci su za pitare Himalaja. Cestitke Zelji i svaka cast Jakupovicu, dokazao da je pravi sudac.
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Šta će tek biti na ljeto..hskzmostar je napisao/la: onaj Duljevic il se meni cini ili je sve deblji i deblji!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
-
slobodnjak
- Kontakt:
Kako god gledam raspored čini mi se da je Široki najbliži poziciji br 3. Sad hoće li Sloboda uzeti kup ostaje da se vidi...
- djermanovic
- Kontakt:
Dobro im uprava ne prihvati našu ponudu od 400 tisuća eura sad tek vidim da bi se zeznuli, ali možda bi kod nas smršao.

DINO SELIMOVIĆ ljakse svjetske klase, najveća ponuda u PREMIJER LIGI ZA IGRAČA LIGE JE ONA ŽELJEZNIČARA.
Ne mogu brate ja igrati za novac
Rekao sam im da ja mogu samo pravit čevape u Sarajevu, za ništa drugo i nisam ČEVABDŽINICA FERHATOVIĆ!!!
Ne mogu brate ja igrati za novac
Rekao sam im da ja mogu samo pravit čevape u Sarajevu, za ništa drugo i nisam ČEVABDŽINICA FERHATOVIĆ!!!
Na ljeto ce morat smrsat za plaže.Rokoko87 je napisao/la:Šta će tek biti na ljeto..hskzmostar je napisao/la: onaj Duljevic il se meni cini ili je sve deblji i deblji!
This time next year we'll be millionaires.
Zeljo do titule 
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
koliko je bilo gledalaca danas? posto ona kamera nije uhvatila zapad kako treba...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Kamerman je cijelo vrijeme izbjegavao prazne stolice... Svaki kadar na tribine zoom...jovanmaksimovic je napisao/la:koliko je bilo gledalaca danas? posto ona kamera nije uhvatila zapad kako treba...
Uz sve pobjede Želje do kraja ja bih ovako stavio sanse za tituluSignore je napisao/la:Zeljo do titule
Sloboda 50%
Željo 30%
Zrinjski 20%
Negdje pročita 14.000
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Bgm kakva će to utakmica bitihskzmostar je napisao/la:Sto ce protiv Zrinje gorit Grbavica,nasi rastereceni a Zeljo mora dobit,bit ce to odlican derbi dvije najbolje ekipe i najtrofejnije od kad se igra zajednicka premijer liga na citavoj teritoriji BiH!UltrasNotRed je napisao/la:Manijaci su za pitare Himalaja. Cestitke Zelji i svaka cast Jakupovicu, dokazao da je pravi sudac.
Ma tesko da Zeljo moze osvojiti, ako dobije Zrinjskog 4 boda u tri kola treba namjeriti. To je gotovo nemoguce, ja se samo potajno nadamMomciluk je napisao/la:Uz sve pobjede Želje do kraja ja bih ovako stavio sanse za tituluSignore je napisao/la:Zeljo do titule
Sloboda 50%
Željo 30%
Zrinjski 20%
Nisam ni gledao utakmicu, imao sam smrtni slucaj, tek sad upalih kompjuter. Sav pometen sam i zaboravio da se ista danas igra. Udjem na fb i prvo sto vidim Zeljina lokomotiva slavila na Kosevu
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
steta za derbi da dodje samo 15000... a bio jedan od odlucujucih za evropu...SlevinKelevra je napisao/la:Kamerman je cijelo vrijeme izbjegavao prazne stolice... Svaki kadar na tribine zoom...jovanmaksimovic je napisao/la:koliko je bilo gledalaca danas? posto ona kamera nije uhvatila zapad kako treba...Po mojoj procjeni oko 15 000, mozda 17 000... Nije vise.
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Pa naravno da je tesko ali sigurno nije nemoguce samo da vam se poklope rezultati u 29. kolu a mozda kiksaju i ranije Sloboda i Zrinjski.. naravno racunam da vi sve pobijedite.Signore je napisao/la:Ma tesko da Zeljo moze osvojiti, ako dobije Zrinjskog 4 boda u tri kola treba namjeriti. To je gotovo nemoguce, ja se samo potajno nadamMomciluk je napisao/la:Uz sve pobjede Želje do kraja ja bih ovako stavio sanse za tituluSignore je napisao/la:Zeljo do titule
Sloboda 50%
Željo 30%
Zrinjski 20%![]()
Nisam ni gledao utakmicu, imao sam smrtni slucaj, tek sad upalih kompjuter. Sav pometen sam i zaboravio da se ista danas igra. Udjem na fb i prvo sto vidim Zeljina lokomotiva slavila na KosevuReko odlicno, odmor nije mogao bolje poceti
Primi druze saucesce.
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Da, Zrinjski je u velikoj prednosti pred derbi, pretesko ce biti Zelji, igra se u petak, teske noge. Zeljo bi do srijede trebao odmarati, a nema taj luksuz.hskzmostar je napisao/la:Sto ce protiv Zrinje gorit Grbavica,nasi rastereceni a Zeljo mora dobit,bit ce to odlican derbi dvije najbolje ekipe i najtrofejnije od kad se igra zajednicka premijer liga na citavoj teritoriji BiH!UltrasNotRed je napisao/la:Manijaci su za pitare Himalaja. Cestitke Zelji i svaka cast Jakupovicu, dokazao da je pravi sudac.
Vita est militia
Ma moze svatko kiksat, ali bilo bi ovo za filmska platna ako Zeljo uzme titulu. I nemoj mene pod 'vi'. Ja sam samo mali simpatizer, ne poistovjecujem seMomciluk je napisao/la: Pa naravno da je tesko ali sigurno nije nemoguce samo da vam se poklope rezultati u 29. kolu a mozda kiksaju i ranije Sloboda i Zrinjski.. naravno racunam da vi sve pobijedite.
Primi druze saucesce.
Hvala, ali nije kod mene. To je vise bilo onako da sam isao nekome pripomoci u svom tom dogadjaju i svemu sto treba obavit u tom danu.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Yebiga, tako ti je kad imas neuslovan stadion, a najavljeno nevrijeme. Vremenska prognoza je oduzela barem pet hiljada ( evo mene prvog), jos barem tri- cetiri zbog nesto slabijeg plasmana i jednih i drugih.. Dodaj to i imas posjetu od prosle sezone koja je bila vrh.jovanmaksimovic je napisao/la: steta za derbi da dodje samo 15000... a bio jedan od odlucujucih za evropu...
Kako ovaj Siroki igra ovo je divota gledati kao da nije nasa liga... Svaka cast
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.