Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

SlevinKelevra
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la SlevinKelevra » 24 apr 2016, 20:19

jovanmaksimovic je napisao/la:koliko je bilo gledalaca danas? posto ona kamera nije uhvatila zapad kako treba...
Kamerman je cijelo vrijeme izbjegavao prazne stolice... Svaki kadar na tribine zoom... :eh: Po mojoj procjeni oko 15 000, mozda 17 000... Nije vise.

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 24 apr 2016, 20:20

Signore je napisao/la:Zeljo do titule :cool:
Uz sve pobjede Želje do kraja ja bih ovako stavio sanse za titulu
Sloboda 50%
Željo 30%
Zrinjski 20%
This time next year we'll be millionaires.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 24 apr 2016, 20:20

Negdje pročita 14.000
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 24 apr 2016, 20:22

hskzmostar je napisao/la:
UltrasNotRed je napisao/la:Manijaci su za pitare Himalaja. Cestitke Zelji i svaka cast Jakupovicu, dokazao da je pravi sudac.
Sto ce protiv Zrinje gorit Grbavica,nasi rastereceni a Zeljo mora dobit,bit ce to odlican derbi dvije najbolje ekipe i najtrofejnije od kad se igra zajednicka premijer liga na citavoj teritoriji BiH! :thumbup:
Bgm kakva će to utakmica biti :o

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 24 apr 2016, 20:24

Momciluk je napisao/la:
Sloboda 50%
Željo 30%
Zrinjski 20%
Ma tesko da Zeljo moze osvojiti, ako dobije Zrinjskog 4 boda u tri kola treba namjeriti. To je gotovo nemoguce, ja se samo potajno nadam :mrgreen:

Nisam ni gledao utakmicu, imao sam smrtni slucaj, tek sad upalih kompjuter. Sav pometen sam i zaboravio da se ista danas igra. Udjem na fb i prvo sto vidim Zeljina lokomotiva slavila na Kosevu :mrgreen: Reko odlicno, odmor nije mogao bolje poceti :mrgreen:

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 24 apr 2016, 20:25

SlevinKelevra je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la:koliko je bilo gledalaca danas? posto ona kamera nije uhvatila zapad kako treba...
Kamerman je cijelo vrijeme izbjegavao prazne stolice... Svaki kadar na tribine zoom... :eh: Po mojoj procjeni oko 15 000, mozda 17 000... Nije vise.
steta za derbi da dodje samo 15000... a bio jedan od odlucujucih za evropu... :(
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 24 apr 2016, 20:28

Signore je napisao/la:
Momciluk je napisao/la:
Sloboda 50%
Željo 30%
Zrinjski 20%
Ma tesko da Zeljo moze osvojiti, ako dobije Zrinjskog 4 boda u tri kola treba namjeriti. To je gotovo nemoguce, ja se samo potajno nadam :mrgreen:

Nisam ni gledao utakmicu, imao sam smrtni slucaj, tek sad upalih kompjuter. Sav pometen sam i zaboravio da se ista danas igra. Udjem na fb i prvo sto vidim Zeljina lokomotiva slavila na Kosevu :mrgreen: Reko odlicno, odmor nije mogao bolje poceti :mrgreen:
Pa naravno da je tesko ali sigurno nije nemoguce samo da vam se poklope rezultati u 29. kolu a mozda kiksaju i ranije Sloboda i Zrinjski.. naravno racunam da vi sve pobijedite.
Primi druze saucesce.
This time next year we'll be millionaires.

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 24 apr 2016, 20:32

hskzmostar je napisao/la:
UltrasNotRed je napisao/la:Manijaci su za pitare Himalaja. Cestitke Zelji i svaka cast Jakupovicu, dokazao da je pravi sudac.
Sto ce protiv Zrinje gorit Grbavica,nasi rastereceni a Zeljo mora dobit,bit ce to odlican derbi dvije najbolje ekipe i najtrofejnije od kad se igra zajednicka premijer liga na citavoj teritoriji BiH! :thumbup:
Da, Zrinjski je u velikoj prednosti pred derbi, pretesko ce biti Zelji, igra se u petak, teske noge. Zeljo bi do srijede trebao odmarati, a nema taj luksuz.
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 24 apr 2016, 20:33

Momciluk je napisao/la: Pa naravno da je tesko ali sigurno nije nemoguce samo da vam se poklope rezultati u 29. kolu a mozda kiksaju i ranije Sloboda i Zrinjski.. naravno racunam da vi sve pobijedite.
Primi druze saucesce.
Ma moze svatko kiksat, ali bilo bi ovo za filmska platna ako Zeljo uzme titulu. I nemoj mene pod 'vi'. Ja sam samo mali simpatizer, ne poistovjecujem se :mrgreen:

Hvala, ali nije kod mene. To je vise bilo onako da sam isao nekome pripomoci u svom tom dogadjaju i svemu sto treba obavit u tom danu.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 24 apr 2016, 20:33

jovanmaksimovic je napisao/la: steta za derbi da dodje samo 15000... a bio jedan od odlucujucih za evropu... :(
Yebiga, tako ti je kad imas neuslovan stadion, a najavljeno nevrijeme. Vremenska prognoza je oduzela barem pet hiljada ( evo mene prvog), jos barem tri- cetiri zbog nesto slabijeg plasmana i jednih i drugih.. Dodaj to i imas posjetu od prosle sezone koja je bila vrh.

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 24 apr 2016, 20:36

Kako ovaj Siroki igra ovo je divota gledati kao da nije nasa liga... Svaka cast
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 24 apr 2016, 20:38

slobodnjak je napisao/la:Kako god gledam raspored čini mi se da je Široki najbliži poziciji br 3. Sad hoće li Sloboda uzeti kup ostaje da se vidi...
Ako Željo dobije Zrinjskog šanse da Široki završi ispred Želje su vrlo male skoro nikakve :D
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 24 apr 2016, 20:39

SlevinKelevra je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la: steta za derbi da dodje samo 15000... a bio jedan od odlucujucih za evropu... :(
Yebiga, tako ti je kad imas neuslovan stadion, a najavljeno nevrijeme. Vremenska prognoza je oduzela barem pet hiljada ( evo mene prvog), jos barem tri- cetiri zbog nesto slabijeg plasmana i jednih i drugih.. Dodaj to i imas posjetu od prosle sezone koja je bila vrh.
pa jest, 25000 je bilo prosle godine... a mi izgleda od secera napravljeni pa se topimo ako kisa padne... :D

mislim da ova utakmica uopsteno zasluzuje vise gledalaca... kao nekad po 40000 :cool:
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 24 apr 2016, 20:39

jel se na kraju gleda gol razlika ili medjusobni skor?ako svinsjki izgubi od zelje jel moze sloboda odigrat remi u mostaru pod uslovom da sve ostale dobije?

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 apr 2016, 20:42

baglama je napisao/la:jel se na kraju gleda gol razlika ili medjusobni skor?ako svinsjki izgubi od zelje jel moze sloboda odigrat remi u mostaru pod uslovom da sve ostale dobije?
Sa remijem bi Sloboda bila prvak...

Ima nekih kombinacija u kojima bi i Zeljo bio ali izglednije je dosta da budu Zrinjski ili Sloboda.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 24 apr 2016, 20:42

baglama je napisao/la:jel se na kraju gleda gol razlika ili medjusobni skor?ako svinsjki izgubi od zelje jel moze sloboda odigrat remi u mostaru pod uslovom da sve ostale dobije?
Može :D
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 24 apr 2016, 20:48

Ja napado Mulalica protiv Slobode a veceras zaplaka kad sam vidio da i on place.Zeljo se voli toliko da covjek sam ne povjeruje.

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 24 apr 2016, 20:50

Siroki na bht prenos :opaopa:
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 24 apr 2016, 21:00

Prijedor je napisao/la:Siroki na bht prenos :opaopa:
Ja i zaoravio da ne reče ne bi ni gledo , hvala :D

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 24 apr 2016, 21:04

Navijacki jedan od losijih derbija, igra kao i svaki derbi. Zasluzena pobjeda.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []