Ako Željo dobije Zrinjskog šanse da Široki završi ispred Želje su vrlo male skoro nikakveslobodnjak je napisao/la:Kako god gledam raspored čini mi se da je Široki najbliži poziciji br 3. Sad hoće li Sloboda uzeti kup ostaje da se vidi...
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
pa jest, 25000 je bilo prosle godine... a mi izgleda od secera napravljeni pa se topimo ako kisa padne...SlevinKelevra je napisao/la:Yebiga, tako ti je kad imas neuslovan stadion, a najavljeno nevrijeme. Vremenska prognoza je oduzela barem pet hiljada ( evo mene prvog), jos barem tri- cetiri zbog nesto slabijeg plasmana i jednih i drugih.. Dodaj to i imas posjetu od prosle sezone koja je bila vrh.jovanmaksimovic je napisao/la: steta za derbi da dodje samo 15000... a bio jedan od odlucujucih za evropu...
mislim da ova utakmica uopsteno zasluzuje vise gledalaca... kao nekad po 40000
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
jel se na kraju gleda gol razlika ili medjusobni skor?ako svinsjki izgubi od zelje jel moze sloboda odigrat remi u mostaru pod uslovom da sve ostale dobije?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sa remijem bi Sloboda bila prvak...baglama je napisao/la:jel se na kraju gleda gol razlika ili medjusobni skor?ako svinsjki izgubi od zelje jel moze sloboda odigrat remi u mostaru pod uslovom da sve ostale dobije?
Ima nekih kombinacija u kojima bi i Zeljo bio ali izglednije je dosta da budu Zrinjski ili Sloboda.
Možebaglama je napisao/la:jel se na kraju gleda gol razlika ili medjusobni skor?ako svinsjki izgubi od zelje jel moze sloboda odigrat remi u mostaru pod uslovom da sve ostale dobije?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ja napado Mulalica protiv Slobode a veceras zaplaka kad sam vidio da i on place.Zeljo se voli toliko da covjek sam ne povjeruje.
Ja i zaoravio da ne reče ne bi ni gledo , hvalaPrijedor je napisao/la:Siroki na bht prenos
Navijacki jedan od losijih derbija, igra kao i svaki derbi. Zasluzena pobjeda.
Bgm kad se uzme u obziro koreografija,bakljade,navijanje bar sam na tv-u gledao bilo je i više nego dobro. Navijaki je opravdao očekivanje al je igra bila zaista loša.Muerte je napisao/la:Navijacki jedan od losijih derbija, igra kao i svaki derbi. Zasluzena pobjeda.
Volim te brate moj sentimentalni !Alipasino je napisao/la:Ja napado Mulalica protiv Slobode a veceras zaplaka kad sam vidio da i on place.Zeljo se voli toliko da covjek sam ne povjeruje.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Slazem se naročito za prvi dio, ali to ti je kad jedna grupa uopšte ne dođe na stadion.Muerte je napisao/la:Navijacki jedan od losijih derbija, igra kao i svaki derbi. Zasluzena pobjeda.

Izginusmo ibogami.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Vi stvarno racunate da ce Zeljo protiv Celika na Bilinom sva tri boda da odnese xD
Moze jedino ako nasi prodaju utakmicu.
https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin
Svaki derbi izgleda dobro pred tv-om.club21 je napisao/la:Bgm kad se uzme u obziro koreografija,bakljade,navijanje bar sam na tv-u gledao bilo je i više nego dobro. Navijaki je opravdao očekivanje al je igra bila zaista loša.Muerte je napisao/la:Navijacki jedan od losijih derbija, igra kao i svaki derbi. Zasluzena pobjeda.
Ovaj kada uporedis sa proslim derbijima, bio je los.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
s obzirom da nas niste pobjedili od 2009. godine, remi jeste moguce ali da vi uzmete tesko... mi svakako moramo igrati svaku utakmicu naspanovani tako da pobjeda nasa u zenici je itekako moguca...20le je napisao/la:Vi stvarno racunate da ce Zeljo protiv Celika na Bilinom sva tri boda da odnese xD
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Računamo da će teren biti odličan i da će Čelik igrati rasterećeno što nam odgovara, i imali bi sve preduslove za pobjedu.20le je napisao/la:Vi stvarno racunate da ce Zeljo protiv Celika na Bilinom sva tri boda da odnese xD
A moramo računati prika, ako ne odnesemo sva tri nayebali smo.20le je napisao/la:Vi stvarno racunate da ce Zeljo protiv Celika na Bilinom sva tri boda da odnese xD
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Gol razlika Slavije ovo proljece 2-9, :s
Ima i gorihtuzlak1987 je napisao/la:Gol razlika Slavije ovo proljece 2-9, :s
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ali ne od ovih koji se bore za 10. mjesto.. Nez sto su tjerali Vojvodica jer on je i uzeo dobar dio bodova za njih i bez njega bi sada vec bili kao Rudar van igre..Signore je napisao/la:Ima i gorihtuzlak1987 je napisao/la:Gol razlika Slavije ovo proljece 2-9, :s
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.